bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هومممممم ... یه دستگاهیه که نوشته ها رو می خونه ... ببین یه کور واسه راه رفتن بهش نیاز داره کلمه 3 حرفی ، فارسی هم بگین زودی بگین تا راهنمایی کنم واسه شکل کارکردش 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مردم تا این 10 صفحه رو خوندم شبیه سشواره... سشواره نابینایان نیست؟؟ :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :imoksmiley:یه نابینا شی میخواد اخه ؟ اینو بگین بعد در مورد شکل کارش راهنمایی میکنم 2باره یه همسر خوب 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببین یه کور واسه راه رفتن بهش نیاز داره کلمه 3 حرفی ، فارسی هم بگین زودی بگین تا راهنمایی کنم واسه شکل کارکردش عصا ... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زود بگو چیه دیگههههههدستگاهیه که کمک میکنه چشمشون خوب بشه! نه دیگه چشمشون نمیبینه ! یه وسیله توانبخشی محسوب میشه برای کمک به راه رفتن اگه خودت تنهایی گفتی شیه!!؟؟اصن بگو ببینیم بلدی!!؟؟ واستا الان تو پ.خ بهت میگم که کسی نفهمه 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا همه باهم بگید... عصا 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نوع خیلی ساده این وصیله که نیاز به هیشی نداره اما اینی که من عکسشو گذاشتم هم باتری میخوره ببین همون امپولیه که من اول گفتم اینقدر اذیتمون نکن 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عصا.......... عصا ... ارههههههههههه :aghosh: خب حالا وارد مرحله دوم میشیم این یه عصا عادی نیست فک میکنین شجوری کار میکنه ؟ از تو عکس کاملا معلومه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ارههههههههههه :aghosh: خب حالا وارد مرحله دوم میشیم این یه عصا عادی نیست فک میکنین شجوری کار میکنه ؟ از تو عکس کاملا معلومه آهان ... راه رو تشخیص میده ... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا همه باهم بگید... عصا شما میدونستین داشتین منو اذیت میکردین ؟ :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ارههههههههههه :aghosh: خب حالا وارد مرحله دوم میشیم این یه عصا عادی نیست فک میکنین شجوری کار میکنه ؟ از تو عکس کاملا معلومه با صدا آیا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ارههههههههههه :aghosh: خب حالا وارد مرحله دوم میشیم این یه عصا عادی نیست فک میکنین شجوری کار میکنه ؟ از تو عکس کاملا معلومه با نفت 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهان ... راه رو تشخیص میده ... تشخیص ؟ مثلا شیکار میکنه ؟ بعد شجوری کار میکنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ارههههههههههه :aghosh: خب حالا وارد مرحله دوم میشیم این یه عصا عادی نیست فک میکنین شجوری کار میکنه ؟ از تو عکس کاملا معلومه دستشو میکنه توی اون شکافه اونم میبرتش به هرجا خواست 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هرجور عصایی هست آهنگ رو پخش میکنه این عصا بهش آدرس میدن خودش اون شخص رو میبره؟ 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با صدا آیا؟؟؟ یه نوعش هست با صدا کار میکنه اما تو کاتالوگ این عصا جزء مزایا اورده که با صدا کار نمیکنه با نفت اگه مامان بیدار بشه میگم تقصیر شماس :167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده