partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :brodkavelarg:فقط یه اولترا داره دیگه درسته ؟ به راهنمایی توجه کن همشهری ببین بالا صفحه به مریم شی گفتم ! حالا تو میگی زیبایی چشم تو اینترنت بود ... بیلیو می ... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میگم گرفتی ما رو اخه تو ایران نیست پس به چه درده ما میخوره عزیزم یه چیزی بذار بتونیم حدس بزنیم مثل همون امپول من نمره چشم 3 به دردم میخوره مشابهش شدید تو ایران هست . شما همون مشابهو حدس بزنی قبوله ساکشن؟:دی یه دوستی داشتم میگفتی ساکشن بالا میاورد البته واسه تخلیه چشم بدم نگفتی :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی جز دستگاهای مراقبت بعد عمله؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو اینترنت بود ...بیلیو می ... اسم خارجکی نمیخوام که ! فقط بحدس چیه ، بعد میریم سراغ ریزه کاریاش یه وصیله خیلی سادس در باطن اما ظاهری فریبنده دارد 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مشابهش شدید تو ایران هست . شما همون مشابهو حدس بزنی قبوله یه دوستی داشتم میگفتی ساکشن بالا میاورد البته واسه تخلیه چشم بدم نگفتی :persiana__hahaha: حالا بد نگفتم یا باید بالا آورد؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عهههه ... توجه کردی ... این شکلکه دقیقاً جایی که آواتار من دندون نداره، دندون داره ععععععههههه ایول ندیده بودم:ws28:چه خوب شد ما همدیگرو یافتیم که مکمل باشیم :brodkavelarg:فقط یه اولترا داره دیگه درسته ؟ به راهنمایی توجه کن همشهری ببین بالا صفحه به مریم شی گفتم ! حالا تو میگی زیبایی چشم دوس داشتم اصلا 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی جز دستگاهای مراقبت بعد عمله؟!!!! اگه طرف چشش دراد اره حالا بد نگفتم یا باید بالا آورد؟ هیشکدوم ای خداااااااا طرف کوره بخدااااااااا ! حالا فکر میکنین این چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسم خارجکی نمیخوام که ! فقط بحدس چیه ، بعد میریم سراغ ریزه کاریاش یه وصیله خیلی سادس در باطن اما ظاهری فریبنده دارد خب تا اونجا که من متوجه شدم دستگاهی است برای نابینایان ... آره؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به راهنمایی توجه کن همشهری ببین بالا صفحه به مریم شی گفتم ! حالا تو میگی زیبایی چشم تو هم کشتی ما رو با این راهنماییات مشابهش شدید تو ایران هست . شما همون مشابهو حدس بزنی قبوله نه دیگه فایده نداره اصلش مهمه اگه تو ایران بود من حدس میزدم یه سوال دیگه با باتری کار میکنه با باید به برق بزنیم یا شارژ میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ععععععههههه ایولندیده بودم:ws28:چه خوب شد ما همدیگرو یافتیم که مکمل باشیم 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه طرف چشش دراد اره هیشکدوم ای خداااااااا طرف کوره بخدااااااااا ! حالا فکر میکنین این چیه ؟ میدونستی خیلی لوسی خوب بگو دق کردیم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوس داشتم اصلا پیجر نابینایان اومممممممممم ساده تر فک کن . خیلی ساده تر . بعد شکل کارش یه جورایی شبیه پیجر هست ! البت اول بگو پیجر نابینایان شیکا میکنه ؟ من دقیق نمیدونم راستش 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هومممممم ... یه دستگاهیه که نوشته ها رو می خونه ... 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اومممممممممم ساده تر فک کن . خیلی ساده تر . بعد شکل کارش یه جورایی شبیه پیجر هست ! البت اول بگو پیجر نابینایان شیکا میکنه ؟ من دقیق نمیدونم راستش بوق تریلی 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اومممممممممم ساده تر فک کن . خیلی ساده تر . بعد شکل کارش یه جورایی شبیه پیجر هست ! البت اول بگو پیجر نابینایان شیکا میکنه ؟ من دقیق نمیدونم راستش خب دستگاه خبر رسان هست براشون بهشون خبر میده البته فکرکنم این دستگاه یجورهایی مثل خط بریل از روی حرکات دست نابینا حرف میزنه 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میدونستی خیلی لوسی خوب بگو دق کردیم :imoksmiley: یه نابینا شی میخواد اخه ؟ اینو بگین بعد در مورد شکل کارش راهنمایی میکنم 2باره تو هم کشتی ما رو با این راهنماییات نه دیگه فایده نداره اصلش مهمه اگه تو ایران بود من حدس میزدم یه سوال دیگه با باتری کار میکنه با باید به برق بزنیم یا شارژ میشه؟ نوع خیلی ساده این وصیله که نیاز به هیشی نداره اما اینی که من عکسشو گذاشتم هم باتری میخوره 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمعیت رو ... :shad: partow, arpak, bme.masood, Maryam.Silent, niaz, O-N, sefid barfi, setiya+, Valentina 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه خودت تنهایی گفتی شیه!!؟؟ اصن بگو ببینیم بلدی!!؟؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زود بگو چیه دیگهههههه دستگاهیه که کمک میکنه چشمشون خوب بشه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده