مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 20 تیر، 2011 Stratus OCT:ws52: چه اسمایی که امشب نشنیدم وایسا ببینم اصلا خودت میدونی چیه یا سرکاریم به عمل چشم اصلا ربط داره یا نه؟ بعد عمل یا قبل عمل استفاده میشه؟ بینم تو ایران پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟ یه دونه بخریم واسه خودمون 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 تیر، 2011 یه راهنمایی بزرگ : جزء دستگاههای تشخیصی و درمانی نیست ! میشه چه خانواده ای پس ؟ زودی بگید خدماتی- رفاهی - اداری......... آزمایشگاهی 3
niaz 9807 ارسال شده در 20 تیر، 2011 چه اسمایی که امشب نشنیدموایسا ببینم اصلا خودت میدونی چیه یا سرکاریم به عمل چشم اصلا ربط داره یا نه؟ بعد عمل یا قبل عمل استفاده میشه؟ بینم تو ایران پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟ یه دونه بخریم واسه خودمون من چه میدونم اینجا نوشته بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2011 به ستی گفتم این طرف کارش از این حرفا ( لیزیک ) گذشته خو یعنی چی ؟ یعنی چی؟ یعنی با لیزیک هم کارش راه نمیفته؟ واسه نابینا هاست؟ :JC_thinking: 2
niaz 9807 ارسال شده در 20 تیر، 2011 خدماتی- رفاهی - اداری......... آزمایشگاهی زود بگو جزو کدومه میخوام برم سرچ کنم 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 چه اسمایی که امشب نشنیدموایسا ببینم اصلا خودت میدونی چیه یا سرکاریم به عمل چشم اصلا ربط داره یا نه؟ بعد عمل یا قبل عمل استفاده میشه؟ بینم تو ایران پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟ یه دونه بخریم واسه خودمون فک کنم تا حدودی بدونم بستگی به عملش داره که موفقیت امیز باشه یا نه :persiana__hahaha: من که ندیدم تو ایران اما شبیهش اره زیاده من اسم اصلیه انگلیسیشو نمیخوام همین که بگین چیه و چجوری کار میکنه خدا نکنه بهش نیاز داشته باشی رفیق یه دستگاه خفن چشم پزشکی تو میتونی جوون 1
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 خدماتی- رفاهی - اداری......... آزمایشگاهی فک کنم مورد اول و دوم شامل بشه یعنی چی؟ یعنی با لیزیک هم کارش راه نمیفته؟ واسه نابینا هاست؟ :JC_thinking: :aghosh: زود بگو جزو کدومه میخوام برم سرچ کنم گفتم 3
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 [ آها یه دستگاهه چشمو از کاسه درمیاره:دی واسه این افراد مفیده :brodkavelarg: 2
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2011 فک کنم مورد اول و دوم شامل بشه :aghosh: گفتم خدایا من نابغم ...:icon_pf (19): خب ... Ultra-simple Voltage Probe, Detects 1.8 to 220 Volts DC or AC 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 20 تیر، 2011 من چه میدونم اینجا نوشته بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من جای تو بودم جایزه رو میدادم به نیاز ببین چه زحمتی میکشه فک کنم تا حدودی بدونم بستگی به عملش داره که موفقیت امیز باشه یا نه :persiana__hahaha: من که ندیدم تو ایران اما شبیهش اره زیاده من اسم اصلیه انگلیسیشو نمیخوام همین که بگین چیه و چجوری کار میکنه خدا نکنه بهش نیاز داشته باشی رفیق میگم گرفتی ما رو اخه تو ایران نیست پس به چه درده ما میخوره عزیزم یه چیزی بذار بتونیم حدس بزنیم مثل همون امپول من نمره چشم 3 به دردم میخوره 3
niaz 9807 ارسال شده در 20 تیر، 2011 خدایا من نابغم ...:icon_pf (19): خب ... Ultra-simple Voltage Probe, Detects 1.8 to 220 Volts DC or AC ای که بنوشتی یعنی چه:jawdrop: 3
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2011 ای که بنوشتی یعنی چه:jawdrop: عهههه ... توجه کردی ... این شکلکه دقیقاً جایی که آواتار من دندون نداره، دندون داره 3
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 خدایا من نابغم ...:icon_pf (19): خب ... Ultra-simple Voltage Probe, Detects 1.8 to 220 Volts DC or AC :brodkavelarg: فقط یه اولترا داره دیگه درسته ؟ واسه عمل های زیبایی چشمه؟ به راهنمایی توجه کن همشهری ببین بالا صفحه به مریم شی گفتم ! حالا تو میگی زیبایی چشم 2
ارسال های توصیه شده