bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو گوگل میشه سرچش کرد!؟خیلی سخته!؟ اخه شی میخوای سرچ کنی ؟ باشه برو سرچ کن . بابا من کلی راهنمایی کردم بگین دیگه ببین جواب یه جوری به من بوگو قول میدم نگم تو گفتیحداقل بوگو اولین حرفش چیه؟ اتو مو نیست راس میگی به اینم شبیهه :shame: اول اسمش ultra ست 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خيلي هم غلط بود :w00: من هميشه راس ميگم :167: کدوم راهنمایی اول؟...من چرا هیچی نمیبینم پس؟...مفخیه؟ اره مخفی بود ، دیدم کسی ندید واضح گفتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ینی چی ته چشم ؟ اسم یه وسیلس ؟ :shad:خب ... چراغ قوه؟ یه فیکو هم تو اینترنت دیدم ... نمیدونم چیه... ربطی داره؟ :JC_thinking: نچ چراغ قوه نیست فیکو شیه ؟ زیر دیفلم بگو جوون نه ربطی نداره به چشم عمل چشم كردم ازين چيزا نديدم منم عمل کردم ندیدم ! این کارش از عمل گذشته 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه شی میخوای سرچ کنی ؟ باشه برو سرچ کن . بابا من کلی راهنمایی کردم بگین دیگه به چشم پزشکی ربط داره؟ دندون پزشک؟:banel_smiley_52: گوش و حلق و بینی؟ به چی ربط داره؟ خب یه راهنمایی خوب نکردی دیگه 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ IOLMaster نچ به راهنمایی که به صورت مخفی به ستی گفتم توجه شود 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به چشم پزشکی ربط داره؟ دندون پزشک؟:banel_smiley_52: گوش و حلق و بینی؟ به چی ربط داره؟ خب یه راهنمایی خوب نکردی دیگه گفتم که اذر خانوم به چشم رط داره اما فک نمیکنم تو مطب چشم پزشکی پیدا بشه !!! راهنمایی : وسیله معاینه نیست 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باهاش آهنگ گوش میدهند 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه شی میخوای سرچ کنی ؟ باشه برو سرچ کن . بابا من کلی راهنمایی کردم بگین دیگه راس میگی به اینم شبیهه :shame: اول اسمش ultra ست سرچ کردم بخار شو که این نکنه واسه لنز گذاشتن یا عمل لیزیک چشم استفاده شه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آنژيوگرافي ديجيتال اکوگرافي چشم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نچ به راهنمایی که به صورت مخفی به ستی گفتم توجه شود كو؟ كي گفتي چرا جو سازي ميكني ؟ الان اگه من ببرم ميگن پارتي بازي شده :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره ته چشم اسم یه وسیله بود دیگه 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باهاش آهنگ گوش میدهند اتفاخا نوع صدا دار هم داره اما اینیکی لاله 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاخا نوع صدا دار هم داره اما اینیکی لاله دستگاه کارت خونه چشم پزشکی هست 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سرچ کردم بخار شو که ایننکنه واسه لنز گذاشتن یا عمل لیزیک چشم استفاده شه نه مهندس اینا هم نیست آنژيوگرافي ديجيتالاکوگرافي چشم انژیو مگه به چشم ربط داره ؟ نچ اینا هم نیست كو؟ كي گفتي چرا جو سازي ميكني ؟ الان اگه من ببرم ميگن پارتي بازي شده :4chsmu1: شما ببر من خودم جو درست میکنم اره ته چشم اسم یه وسیله بود دیگه راس میگی ها ، ببخشید عقلم نکشید ! ابرو ریزی کردیم نچ اینم نیست ! 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستگاه رگ ياب؟ رگ یابه چشم ؟ نه اینم که نیست . به شما که گفتم یواشکی بگو دیگه دستگاه کارت خونه چشم پزشکی هست لیزر فمتوسکند نچ :imoksmiley: به ستی گفتم این طرف کارش از این حرفا ( لیزیک ) گذشته خو یعنی چی ؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Stratus OCT:ws52: میکروسکوپ یه راهنمایی بزرگ : جزء دستگاههای تشخیصی و درمانی نیست ! میشه چه خانواده ای پس ؟ زودی بگید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده