O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخي دوستان من از تلاشتون واقعا قدر داني مي كنم. خيلي خوبين شما. سفيد برفي جان يه ارفاق مي كني اگه واست سخت نيست يه مقدار ديگه از تصويرم نشون بدي؟ شايد كمك كنه. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ بفرمائید ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ اندسکوپی فرکتال شاید منظورته ! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: اندسکوپی فرکتال شاید منظورته ! نچ 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين هنوز به نتيجه نرسيده؟ خب سفيد برفي جان خودت برنده اي اسم دستگاه رو بگو كه ياد بگيريم مرسي واسه شركت خوبتون تو مسابقه همتون بهترين هاييد 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستش من که هنگیدم نتونستم دیگه حدس بزنم ! مخم خورد به بنبست فک کنم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آندوسکوپی فنی (برسکپس) همین بود چطور نفهمیدید به همین سادگی 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۰ sefid barfi گفته است: آندوسکوپی فنی (برسکپس) همین بود چطور نفهمیدید به همین سادگی منکه راستش اسمشو نشنیده بودم ! یه کمی از کارکرد و مزایاش اگه میشه توضیح بده و اینکه با اندوسکوپی معمولی شه فرقی داره ؟ مرسی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: منکه راستش اسمشو نشنیده بودم !یه کمی از کارکرد و مزایاش اگه میشه توضیح بده و اینکه با اندوسکوپی معمولی شه فرقی داره ؟ مرسی :icon_pf (34):هرچی میگردم فقط عکسش هست و تبلیغ فروشش :banel_smiley_4: اطلاعات نداره 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۰ sefid barfi گفته است: :icon_pf (34):هرچی میگردم فقط عکسش هست و تبلیغ فروشش :banel_smiley_4:اطلاعات نداره :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ صاحاب اينجا چرا به من نگفت جواب داده شده؟ ممنون سفيد برفي جان. پس برندگان اين سري مسابقه سفيد برفي ستيا و سفيد برفي هستن ممنون از شركتتون 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سخت بود ایندور ... یکم آسونتر بزارید ... 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ partow گفته است: سخت بود ایندور ... یکم آسونتر بزارید ... چشم حتما ولي با اين وجود خيلي حدساي خوبي ميزديد كه خيلي مرسي 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ O-N گفته است: صاحاب اينجا چرا به من نگفت جواب داده شده؟ عذر خواهی ما را پذیرا باشید بانو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده