bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2011 شرا به نتیجه نرسیدین ؟ ببخشید من امشب نمیتونستم از الان که حدودا ساعت 3 هست زودتر بیام خب چیزی که من با این عقل ناقصم برداشت میکنم اینه باید یجور ساکشن باشه حالا یه جور ساکشن در اندوسکوپی هم به کار میره به هر حال شبیه یه موتور مکندس که تو هر دستگاهی میتونه به کار بره به قول اوری اینم یه جور جارو برقیه 2
setiya 12665 ارسال شده در 21 تیر، 2011 مسعود وارد ميشود:4chsmu1: کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) setiya, bme.masood 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2011 مسعود وارد ميشود:4chsmu1: کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) setiya, bme.masood شما اینجا چیکار میکنی ستی خانوم ؟ چی شد که به جواب نرسیدین ؟ سفید برفی زود خوابید یا شما دیر حدس میزدین ؟ من الان اومدم که برنده رو تحدید کنم فردا عکس بعدی رو بذاره :167: 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 تیر، 2011 شما اینجا چیکار میکنی ستی خانوم ؟ چی شد که به جواب نرسیدین ؟ سفید برفی زود خوابید یا شما دیر حدس میزدین ؟ من الان اومدم که برنده رو تحدید کنم فردا عکس بعدی رو بذاره :167: سلام آق مسعود خوبی شما والله هم من زود خوابیدم هم اینها کامل نه حسدیدند (حدس نزدند) شما بفرما حالا؟ 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 تیر، 2011 شرا به نتیجه نرسیدین ؟ ببخشید من امشب نمیتونستم از الان که حدودا ساعت 3 هست زودتر بیام خب چیزی که من با این عقل ناقصم برداشت میکنم اینه باید یجور ساکشن باشه حالا یه جور ساکشن در اندوسکوپی هم به کار میره به هر حال شبیه یه موتور مکندس که تو هر دستگاهی میتونه به کار بره به قول اوری اینم یه جور جارو برقیه ساکشنم نیست اسمشو کامل بگوید 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 ساکشنم نیستاسمشو کامل بگوید پس هست که میگی اسمشو کامل بگم دیگه ؟ یا حد اقل نزدیکه 2
O-N 10553 ارسال شده در 22 تیر، 2011 دوستان عزيز سلام ممنون به خاطر شركتتون تو مسابقه و حدساي خوبي كه ميزنين. خواهشا اسپم نكنيم كه دنبال كردن روند سخت نشه. من پستاي غير مرتبط رو پاك نمي كنم ولي لطفا در ادامه متمركز تر پيش بريم. داده ها رو جمع بندي مي كنم كه اگه كسي خواست از الآن وارد شه سردرگم نشه. با توجه به راهنمايياي دوست عزيزمون سفيد برفي تا اينجا: عكس اينه: يه وسيله ي تشخيصيه به دستگاه گوارش مربوز ميشه و به طرز مرموزي با اندوسكوپي مرتبطه سفيد برفي جان ممنون حالا ادامه بديم 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 تیر، 2011 پس هست که میگی اسمشو کامل بگم دیگه ؟ یا حد اقل نزدیکه آره هست 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 تیر، 2011 ساکشن پرتابل یا قابل حمل نه عسیسم ساکشن که نیست به اون یکی نزدیکه 2
ارسال های توصیه شده