Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نچجواب تقریبا معلوم شده ویلچیر؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ویلچیر؟:icon_pf (34): :there: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فرمون ماشینه دارن وسطش رو با مته سوراخ میکنن 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلونوسکوپی؟ آندوسونوگرافی نه نیست 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پینی سیلین آفرین آفرین همینه که باهاش آسفالتو میبرن 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آفرین آفرین همینه که باهاش آسفالتو میبرن خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شرا به نتیجه نرسیدین ؟ ببخشید من امشب نمیتونستم از الان که حدودا ساعت 3 هست زودتر بیام خب چیزی که من با این عقل ناقصم برداشت میکنم اینه باید یجور ساکشن باشه حالا یه جور ساکشن در اندوسکوپی هم به کار میره به هر حال شبیه یه موتور مکندس که تو هر دستگاهی میتونه به کار بره به قول اوری اینم یه جور جارو برقیه 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسعود وارد ميشود:4chsmu1: کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) setiya, bme.masood 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسعود وارد ميشود:4chsmu1: کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) setiya, bme.masood شما اینجا چیکار میکنی ستی خانوم ؟ چی شد که به جواب نرسیدین ؟ سفید برفی زود خوابید یا شما دیر حدس میزدین ؟ من الان اومدم که برنده رو تحدید کنم فردا عکس بعدی رو بذاره :167: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما اینجا چیکار میکنی ستی خانوم ؟ چی شد که به جواب نرسیدین ؟ سفید برفی زود خوابید یا شما دیر حدس میزدین ؟ من الان اومدم که برنده رو تحدید کنم فردا عکس بعدی رو بذاره :167: سلام آق مسعود خوبی شما والله هم من زود خوابیدم هم اینها کامل نه حسدیدند (حدس نزدند) شما بفرما حالا؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شرا به نتیجه نرسیدین ؟ ببخشید من امشب نمیتونستم از الان که حدودا ساعت 3 هست زودتر بیام خب چیزی که من با این عقل ناقصم برداشت میکنم اینه باید یجور ساکشن باشه حالا یه جور ساکشن در اندوسکوپی هم به کار میره به هر حال شبیه یه موتور مکندس که تو هر دستگاهی میتونه به کار بره به قول اوری اینم یه جور جارو برقیه ساکشنم نیست اسمشو کامل بگوید 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ساکشنم نیستاسمشو کامل بگوید پس هست که میگی اسمشو کامل بگم دیگه ؟ یا حد اقل نزدیکه 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان عزيز سلام ممنون به خاطر شركتتون تو مسابقه و حدساي خوبي كه ميزنين. خواهشا اسپم نكنيم كه دنبال كردن روند سخت نشه. من پستاي غير مرتبط رو پاك نمي كنم ولي لطفا در ادامه متمركز تر پيش بريم. داده ها رو جمع بندي مي كنم كه اگه كسي خواست از الآن وارد شه سردرگم نشه. با توجه به راهنمايياي دوست عزيزمون سفيد برفي تا اينجا: عكس اينه: يه وسيله ي تشخيصيه به دستگاه گوارش مربوز ميشه و به طرز مرموزي با اندوسكوپي مرتبطه سفيد برفي جان ممنون حالا ادامه بديم 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس هست که میگی اسمشو کامل بگم دیگه ؟ یا حد اقل نزدیکه آره هست 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره هست ساکشن پرتابل یا قابل حمل 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ساکشن پرتابل یا قابل حمل نه عسیسم ساکشن که نیست به اون یکی نزدیکه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده