partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آندوسکوپی که یه وسیله ست که می فرستن داخل معده و عکس میگیره ... مربوط به این میشه؟ یعنی مثلاً این دستگاه وارد معده میشه؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جواب اون یکی چی شد؟:banel_smiley_4: الان این دومی کدوم صفحه ست 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جواب اون یکی چی شد؟:banel_smiley_4:الان این دومی کدوم صفحه ست قبلی عصا بود:دی اینم صفه 16-17 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قبلی عصا بود:دیاینم صفه 16-17 آهان دیدم به چشم آشناست میسی الان خودم با یه نیگا اینو حدس میزنم 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهان دیدم به چشم آشناستمیسی الان خودم با یه نیگا اینو حدس میزنم آولین من حدس زدم زیاد خودتو خسته نکن 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این دیگه امپوله :icon_pf (34): نخیر دستگاه برش آسفالته 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آندوسکوپی که یه وسیله ست که می فرستن داخل معده و عکس میگیره ... مربوط به این میشه؟ یعنی مثلاً این دستگاه وارد معده میشه؟ :JC_thinking: اندوسکوپی یه شلنگ داره که اونو میفرستند توی معده با دوربینی که سرشه تا عکس بفرسته همزمان و ببینند کله دستگاه که نمیره توی معده:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): نخیر دستگاه برش آسفالته من به تو افتخار ميكنم مريم:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه اینکه هرچی میتونه باشه یعنی یه قسمت عکسه شاید کم کم نشون میدی ها؟:icon_pf (34): بعدشم این چرخ این چیزایی که دارو رو باهاشون میبرن نیست؟:w16: خیلی سخته:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اندوسکوپی یه شلنگ داره که اونو میفرستند توی معده با دوربینی که سرشه تا عکس بفرسته همزمان و ببینند کله دستگاه که نمیره توی معده:icon_pf (34): خب همون منظورم بود ... خواستم زودی جواب بدم ... حالا این دستگاه تشابهی به آندوسکوپی داره؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من به تو افتخار ميكنم مريم:icon_pf (17): ملسی آجی 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه اینکه هرچی میتونه باشه یعنی یه قسمت عکسه شاید کم کم نشون میدی ها؟:icon_pf (34):بعدشم این چرخ این چیزایی که دارو رو باهاشون میبرن نیست؟:w16: خیلی سخته:jawdrop: اونی که باهاش دارو میبرن اسمش ترولیه فرزندم 3 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آندوسکوپ شوی؟ آندويژن؟ آرگون پلاسما كواگوليشن؟ استنت سلیکونی؟ 5 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آندوسکوپ شوی؟ آندويژن؟ آرگون پلاسما كواگوليشن؟ استنت سلیکونی؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آولینمن حدس زدم زیاد خودتو خسته نکن چچچچچچچچچ مریمی اینو که دیگه تو میگی میشناسم اون نیست:banel_smiley_4: همون که خودم میگم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آندوسکوپ شوی؟ آندويژن؟ آرگون پلاسما كواگوليشن؟ استنت سلیکونی؟ نچ هیچ کدام 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلونوسکوپی؟ نچ جواب تقریبا معلوم شده 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چچچچچچچچچ مریمی اینو که دیگه تو میگی میشناسم اون نیست:banel_smiley_4:همون که خودم میگم ایشششششششش نخیلم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده