رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

به شدت باهات موافقم.

مواد همه چیزه. البته مواد، چیزی جز مکانیک نیستا :ws3: حالا بگذریم

اما چ میشه کرد. من زمان پیمان، خیلی لذت می بردم ازین تالار. اما بهرحال همیشه قوی تر ها باقی می مونن!

حالا شما پیشنهادت چیه؟ جاش عوض بشه؟ ب نظرت، کمکی می کنه؟ اگه کسی بخاد بیاد مواد، درسته ک ممکنه ببینه بیاد؛ اما واقعا چقدر احتمالش هست؟

درصد وزنی رو در درصد احتمال رخداد ک ضرب کنی امید ریاضی ش پایین ه:banel_smiley_4:

پیشنهاد من اینکه اگر مایل باشی تالار رو ب جایی برسونیم ک قابلیت دیده شدن داشته باشه!

فرضا بحث مواد هوشمند، ک جدیدا هست موادی ک خودش وقتی ترک داره رشد می کنه خودش رو اصلاح میکنه !

یا حتی کامپوزیتی دیدم ک در دمای 80 درجه بعد از برش کامل بدون فشار(!) در فشار جو بعد 30 دقیقه مجاورت با همتای خودش جوش خورد ! حتی الاستیک می شد.

میشه رو این موضوعات مانور داد.اصلا حتی ایده پردازی های علمی تخلی داشته باشیم. اگه پایه علمی تخیلی باشی

خدا خیرت بده

ببین قبل از اینکه به بحث محمد گرفتار بشیم :ws3: که میگه نفر نیست اینو بگم که شوکه شدم دیدم این تالار اینقدر جاش پرته !! کاری به نفر ندارم ولی رنک بعضی چیزا یجوریه که نمیشه ایگنورش کرد

امثال این تالار و تخصص ها رو میشه واقعا بهش گفت مهندسی !! حالا هزار نفر تو تالارهایی مثل کشاورزی و امثالش باشن ولی من یکی هیچوقت تو کتم نمیره کشاورزی رو مثلا به عنوان مهندسی بپذیرم

همون مکانیکو متالوژی و چار تا مثل اینا مهندسی هستن و حتی اگر نفری هم نباشه خیطه :ws28:متالوژی جاش اینقدر پرت باشه بعد کشاورزیو شهرسازیو و........ چی بگم آخه

اما در مورد نفرو این حرفها

ببین (اسمتم نمیدونم ) ........... جان من یکبار اومدم تو مهندسی شیمی یک بحثی راه بندازم که عملیاتی بشه و یک چیزی در واقعیت ساخته بشه اما شد باز یک مشت نوشته !!! حالا همون نوشته ها هم تو هیچ کتابی گیر نمیاد اما با زور و تلاش نهایت دو سه تا از بچه هایی که از جای دیگه اومدن یکم جلو رفت و خودم از کرده خودم پشیمون شدم ! یکبار هم به مقام عظمای انجمن گفتم گفت بسترش نیستو از این حرفهایی که تو کت من نمیره این حرفاش

من هدفم تو هر جایی که رفتم چه مجازی چه حقیقی این بوده که به جای اسپم کردنو نوشتن بیهوده ! انجام بدیم

همون دارو دسته حامدی هم همین بود تو بخش نفت و گازشون زبونم مو در آورد به اون معیر مدیر بخش نفت و گازشون و پارساپور بفهمونم بابا با یک مشت مقاله و این حرفها نمیشه تکنولوژی رو ایجاد کنی

کف کردم گفتم بیاید یک پایلوت بسازید اول بعد برید درگیر تهیه مدارک بشید !! مدارک وقتی تکنولوژی رو نداری ارزشی نداره !! وقتی کل مقاله های تو اشتباهه کلا و از بیخ حرف مفته چی رو میخحوای رونمایی کنی ؟

الانم که میبینی بخش نفت و گازشون یک تانکر آب هم نتونسته بسازه ولی صد تا پتنت داره :ws28:

اینجا هم من کاری ندارم کی چی میگه اما دوست دارم روی یک چیزی عملیاتی کار کنیم !! حالا هر تالاری که میخواد باشه نه اینکه یک بحثی ایجاد بشه همه فرار کنن یا استقبال نشه !! بابا مهندسی عمله نه اسپمو مقاله !! به پیر به پیغمبر مهندسی یعنی عمل

همون مهندسی شیمی که مملی میگه هم همینه !! کل تالارش رو بگرد ببین توش چی پیدا میکنی ؟

یکسری تاپیک و فایل آپلود شده که توی همه جا هست !! این لنگه باشگاه باشگاه لنگه جای دیگه و...........

چه مطلب بدرد بخوری توی اون تالار سراغ داری ؟

الان من خودم نوشته بودم تو پست اولم که این تالارو در بیار از اینجا بقیش با من دیدم میشه داستان مهندسی شیمی و ویرایشش کردم

من کلافه میشم ساکن یک سری مطالب رو دنبال کنم که ببخشید حرف مفتن و دیروز میخواستم برای شروع از متالوژی و ریخته گری و......... شروع کنم و یهو مهندسی معدنو قاطیش کنم و کانی شناسیو استخراجو آلیاژهای خاصو و کلا هر چیزی که تو یک کمپانی حرفه ای باهاش سروکار دارن و آخرشم یهو از یک رشته دیگه خارج بشم

اصلا هم مهم نیست زیاد تخصصیه یا نه

حتی متن اولین تاپیک هم آماده کرده بودم ولی پشیمون شدم :icon_pf (34):

میخواستم اولش با آلیاژهای توربو جتا و توربو فن ها شروع کنم و اینکه اصلا اینا چه شکلی ریخته میشه

آلیاژهایی از ایریدیومو رنیومو این حرفها چی میگن این وسط اصلا ؟

اینکه چی میشه آلیاژ خنگ میشه یا ممزوج میشه یا نمیشه و بگیر برو بالا

اخلاق منم اینشکلیه که یهو میرم یک کوره القایی میارم میذارم وسط تالار :ws28: و از بحث فرار نمیکنم و اگرم بلد نباشم باز هستم

حالا نه فقط ریختگری و این حرفها !! همون اصلا ایده های خودت

به من باشه از اون بالا شروع میکنم تالار به تالار میام پایین و تخصص هارو با هم قاطی میکنم چون باور دارم به کسی میشه گفت مهندس که بتونه علوم مختلف رو با هم ترکیب کنه و نتیجه بگیره نه اینکه از یک مهندس مکانیک بپرسم فلان واکنش تو راکتور فلودایز بگه من ذهنیتی از واکنشو کاتالیستو بسترهایی کاتالیستی ندارم!!!

تو طراحی بود دیگه !!

لازم هم نمیبینم یکسره قلمبه حرف بزنم که تازه کارا فرار کنن و میشه به زبون ساده سخت ترین و تخصصی ترین موضوعات رو توضیح داد که لذت بخش باشه

چیزایی هم که میشه نتیجه بحثها و در توان افراد هست رو بسازن که هم یاد میگیرن و هم لذت بحثها چند برابر میشه و بعدش دیگه تو هم بگی بیخیال ول نمیکنن

به جای اینهمه میتینگو جلسه های بیهوده ای که مقام عظما و این برادرش محمد ترتیب میدن قرار بذارن در پایان هر بحثی بسازنش!!! این خیلی بیشتر تو ارتقای دانش و این حرفها تاثیر داره و تازه حال هم میکنن

چیه آخه هی جلسه تو این پارکو اون نمایشگاه و آخرشم تنها نتیجه میشه اینکه یکسری سبز میشن یکسری آبی و....... !! دستاوردش چیه به جز اینا ؟

نمیخواد یک جت بسازیم :ws28: اما یک زیر سیگاری یا یک کلونی و یک چیز دکوری که میشه ساخت نمیشه ؟ به همونی که قبول داری نتیجه این کار اینقدر زیاده که طرف تو یک عمر درس خوندن نمیتونه اون نتیجه رو بگیره

من به عظما گفته بودم دیگه........

شماها که همگی خفنید شروع کنید منم یاد بگیرم دیگه :sigh: خب چه فایده ای داره یک فایل آپلود کنیم در مورد پایپینگ بعد یکی هم بیاد بگه عالی بود :ws28: درک نمیکنم چیش عالیه آخه ؟ طرف تو بلاد کفر به این چیزا نمیگه عالی !! عالی رو باید با دستاش بسازه و لمس کنه حالا هر کس در حد خودش !! یکی ممکنه در توانش باشه یک کلونی بسازه و یکی بیاد اف بسازه

چی بگم دیگه ........... هی شاه نامه تایپ میکنم

• Like 2
لینک به دیدگاه

خدا خیرت بده

ببین قبل از اینکه به بحث محمد گرفتار بشیم :ws3: که میگه نفر نیست اینو بگم که شوکه شدم دیدم این تالار اینقدر جاش پرته !! کاری به نفر ندارم ولی

چی بگم دیگه ........... هی شاه نامه تایپ میکنم

اقا یکم کمتر بنویس :ws3:

چطور می تونی چند تا کار عملی رو ببری جلو؟

راستش من الان در کنار درس دو تا پروژه رو شخصی دارم جلو میبرم. قبلا یکی رو اقتصادی کردم، و خیلی ازش راضی بودم.

اما، اصلا نمی تونم تصور کنم تمرکزم رو رو ی مورد سومی هم بزارم :ws3:

پیشنهادت اینه ک بریم سمت عمل؟ خیلی هم عالی. اما این کار ی لیدر میخاد. باید بچه های خود مواد فعال بشن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اقا یکم کمتر بنویس :ws3:

چطور می تونی چند تا کار عملی رو ببری جلو؟

راستش من الان در کنار درس دو تا پروژه رو شخصی دارم جلو میبرم. قبلا یکی رو اقتصادی کردم، و خیلی ازش راضی بودم.

اما، اصلا نمی تونم تصور کنم تمرکزم رو رو ی مورد سومی هم بزارم :ws3:

پیشنهادت اینه ک بریم سمت عمل؟ خیلی هم عالی. اما این کار ی لیدر میخاد. باید بچه های خود مواد فعال بشن.

تا حالا یعنی این حالت برات پیش نیومده که برای یک موضوعی گیر تخصص های دیگه بشی ؟ و در آخر خودت مجبور باشی خروجی رو جمع کنی ؟ بگن مثلا ده روز وقت داری صفر تا صد یک موضوع رو جمع کنی ؟بعد ذهنتو بذاری زیر گیوتین ؟

مثلا از شیمی بری تو ار متالوژی سر در بیاری ؟ بعد برسی به معدن و زمین شناسیو کانیو این حرفها و در نهایت از مثلا داروشناسی و جنگ افزار خارج بشی ؟ به نظرم غیر طبیعی نیستش

بله عمل ........... همه دنبال دانشن که به عمل برسن دیگه

حتی تفریح هم میتونه باز زیر گیوتین گذاشتن ذهن باشه

چی بگم فکر کنم آخرشو خودت گفتی...... شروع این فعالیتها فایده نداره ، البته موادی ها باشن هم فرقی نداره ..... مگه مهندسی شیمی بودن چی شد

به هر حال امیدوارم اینجا هم یک فعالیت مناسب شکل بگیره .........

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
  • اضافه کردن...