chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چه کسی شیطان را گول زد؟ شیطون از جن هست و مانند ما اختیار داره توی کارهاش....... اون مغرور شد ....... و غرورش باعث رانده شدنش شد ...... چون در مقامی که اون داشت کبر کناه نابخشودنی بود...... کسی گولش نزد نفسش گمراهش کرد مانند همون چیزی که بهار درباره ادمها میگه اکثر ماها را شیطون کاری باهامون نداره خودمون حرکت میکنیم فقط محیط کلی را برا گمراهیمون تنظیم کرده 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اکثر ماها را شیطون کاری باهامون نداره خودمون حرکت میکنیم فقط محیط کلی را برا گمراهیمون تنظیم کرده آقا راستی این یک آیه هم همیشه برای من جای سوال بوده. الله هرکه را بخواهد گمراه میکند و هرکه را بخواهد هدایت میکند. این گمراهی او به چه وسیله ای است،اگر شیطان نبود که زمینه گمراهی را فراهم کند،چه میشد؟ 5 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ میگن یکی خواب شیطون را میبینه که یه دست زنجیر طناب تا نخ معمولی روی دوشش گذاشته و میرفته از ش میپرسه اینها چیه میگی به وسیله اینا مردم را دنبال خودم میکشم یکی را با زنجیر یکی طناب و یکی ... میگه من را با کدوم میکشی دنبالت میگه تو احتیاج به طناب نداری خودت میای به درست و غلطش کاری ندارم اما به نظر حقیقت میاد..... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ میگن یکی خواب شیطون را میبینه که یه دست زنجیر طناب تا نخ معمولی روی دوشش گذاشته و میرفته از ش میپرسه اینها چیه میگی به وسیله اینا مردم را دنبال خودم میکشم یکی را با زنجیر یکی طناب و یکی ...میگه من را با کدوم میکشی دنبالت میگه تو احتیاج به طناب نداری خودت میای ولی شیطون هم بد آتیش پاره است ها..... ناکردار تیکه میندازه به ما آدم ها،قهوه تلخ زیاد نگاه میکنه حس طنزش بالا رفته این شیطون آتیش پاره. 3 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ آقا راستی این یک آیه هم همیشه برای من جای سوال بوده. الله هرکه را بخواهد گمراه میکند و هرکه را بخواهد هدایت میکند. این گمراهی او به چه وسیله ای است،اگر شیطان نبود که زمینه گمراهی را فراهم کند،چه میشد؟ خوب من به علوم قرانی مسلط نیستم باید از اهلش پرسید اما به نظرم باید دید خداوند کیا را میخواد هدایت کنه و کیا را اراده میکنه که هدایت نشن . . تا اونجا که میدونم خدا کسی را هدایت میکنه که به هیچ و ضعیف بودن خودشون برسن و هدایت را از خود خدا بخوان در این مرحله خدا میخواد که اون هدایت بشه و کسی که به من خودش متکی بشه و توکل یادش بره و از خداوند دور بشه یعنی همون کاری که شیطان کرد.......... را خداوند میخواد که هدایت نشه به نظر شخصی من شیطان از همون اولش هدفش همین بود که منیت را در انسان به وجود بیاره......انسان محوری یا انسان خدایی بازم میگم نظرات شخصی خودمه:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر شخصی من شیطان از همون اولش هدفش همین بود که منیت را در انسان به وجود بیاره......انسان محوری یا انسان خدایی بازم میگم نظرات شخصی خودمه:icon_pf (44): من که هرچی میپرسم شما یک چیز دیگه جواب میدی،از بحث درباره این چیزها میترسین؟ سوال من راحت بود،گفتم به هر حال الله یکسری از انسان ها را منحرف میکنه،این انحراف باید بوسیله یک موجودی باشه. اون موجود هم شیطانه. پس شیطان داره در راستای مشیت الله تبارک و تعالی برای گمراهی کافر و منافق و..... گام بر میداره. پس شیطون حقوق بگیره،اگر غیر از اینه بگین ما هم بدونیم. 4 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من که هرچی میپرسم شما یک چیز دیگه جواب میدی،از بحث درباره این چیزها میترسین؟ منکه نظرم را گفتم!!!!!!!! سوال من راحت بود،گفتم به هر حال الله یکسری از انسان ها را منحرف میکنه،این انحراف باید بوسیله یک موجودی باشه. اون موجود هم شیطانه. سوال خود شیطان چگونه منحرف شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس خداوند برای اینکه کسی را منحرف بکنه نیاز به شخص به عنوان وسیله نداره(همون شیطان که میگین) خداوند طبق گفته خودش به هر چیزی که بخواد فقط میگه بشو پس میشه (کن فیکون) پس به هر حال نباید توسط یه موجودی باشه اما اینکه خدا اراده کنه که یکی هدایت بشه و یکی نشه چطور با عدالتش جور در میاد نظرم را در پست بالایی گفتم به نظر من این دنیا یه محیط چهار بعدی ازمایشه که شیطون دو هدف داره درش اولیش اینه که ادم را با همون چیزی که با عث رانده شدن خود شیطان شد یعنی منیت گمراه کنه ........ و هدف خداوند هم اینه که بنده برسه به خدا به جای منیت و اونوقت خداوند میخواد که هدایت بشه ..... فکر کنم شما باید بیشتر به بحث جبر و اختیار دقت کنین با اینکه من وقتی با شما بحث میکنم کاملا این احساس را دارم که شما حقیقت را میدونین و لی میخواین ذهن طرفتون را از یه سری عقاید انحرافی خالی کنین 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من که هرچی میپرسم شما یک چیز دیگه جواب میدی،از بحث درباره این چیزها میترسین؟ سوال من راحت بود،گفتم به هر حال الله یکسری از انسان ها را منحرف میکنه،این انحراف باید بوسیله یک موجودی باشه. اون موجود هم شیطانه. پس شیطان داره در راستای مشیت الله تبارک و تعالی برای گمراهی کافر و منافق و..... گام بر میداره. پس شیطون حقوق بگیره،اگر غیر از اینه بگین ما هم بدونیم. نکته ی مهمتر اثبات جبر در اسلام همین میشه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سوال خود شیطان چگونه منحرف شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فیلم بهشت هنوز به دستم نرسیده که بگم چطوری منحرف شد. اما افسانه های یهود و کوپی برداری های بعد از آن گفته شیطان سجده نکرده و الله هم بدون توجه به آزادی بیان و عقیده پرتش کرده بیرون. با اینکه من وقتی با شما بحث میکنم کاملا این احساس را دارم که شما حقیقت را میدونین و لی میخواین ذهن طرفتون را از یه سری عقاید انحرافی خالی کنین البته این نظر شماست که عقیده شما درسته و مخالف عقیدتون میشه عقیده انحرافی. تو هندوستان هم بری اگر جلوی گاو به عنوان سمبل خداشون سجده نکنی،منحرف محسوب میشی. چون هرکسی این خیال را داره که درک خودش از جهان و خدای آن جهان بهترین و کاملترینه. 3 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ فیلم بهشت هنوز به دستم نرسیده که بگم چطوری منحرف شد. اما افسانه های یهود و کوپی برداری های بعد از آن گفته شیطان سجده نکرده و الله هم بدون توجه به آزادی بیان و عقیده پرتش کرده بیرون. فراموش نکنیم که ازادی بیان از قوانین این دنیاست اما توی اون دنیا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما اگه شما دوست دارین این طوری مثال بزنین خوب شیطان گناهش نژاد پرستی بود و گفت که من از نورم و این ادم از گل و من از اون برتر م و حتی به خاطر این برتری دستور خداوند را زیر پا میگذارم و سجده نمی کنم البته این نظر شماست که عقیده شما درسته و مخالف عقیدتون میشه عقیده انحرافی. تو هندوستان هم بری اگر جلوی گاو به عنوان سمبل خداشون سجده نکنی،منحرف محسوب میشی. چون هرکسی این خیال را داره که درک خودش از جهان و خدای آن جهان بهترین و کاملترینه. اما دوست من چرا زود جبهه میگیرین من نظرم درباره خودم و این پست نبود من کلا پستهایی را که میزنین گفتم چونکه خیلی ها حتی خودمن عقاید درستشون در اکثر موارد با خرافات نظرات شخصی و یا اشتباهاتی همراه هست و این را نمیشه منکر شد خیلی ها که افراد روشنفکری هستند مستقیم به اونها حمله نمی کنن و سعی می کنن غیر مستقیم اونها را متوجه کنن و به نظر م شما هم از اون دسته بودین من خودم به شخصیه به هیچ یک از عقاید شخصیم تعصب ندارم و همین فردا ممکنه که متوجه شم اشتباه بوده و همشون را از دم عوض کنم قبلا هم گفتم مشکل ما اینه که همدیگه را نمیفهمیم با اینکه حرفامون یکیه:rose: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده