partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ مسابقه طراح برتر هفته (سری نهم) سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته"سری نهم رو شروع میکنیم . دوستانی که مایلند در مسابقه شرکت کنند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: رنگ آمیزی و نورپردازی فوق العاده بر روی تصاویر گذاشته شده، بتوانند طرحی خلاقانه بزنند، تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. بعد طرح هاشون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنند تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برترهفته به نمایش گذاشته بشه لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. به بهترین طرح 100 امتیاز تعلق گرفته و به مدت یک هفته مدال طراح برتر() به طراح اعطا میگردد تاریخ شروع: 28 فروردین 90 تاریخ پایان: 4 اردیبهشت 90 14 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ مهم: مسابقه طراح برتر هفته (سری نهم) 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ انگار باز باید برنده شم ...................... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ انگار باز باید برنده شم ...................... 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ :w888: هر هر ... باختی ................ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ :w888: هر هر ... باختی ................ :icon_pf (19): دوستان مسابقه ... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ باز این کاپو گرفت دستش ... 2 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اگه چیزی به ذهنم رسید و وقت کردم حتما شرکت میکنم 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من مدالمو به کسی نمیدما...:w00: دهههههههههه 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ انگار باز باید برنده شم ...................... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من مدالمو به کسی نمیدما...:w00: دهههههههههه ا .. مداله واسه چی هنو دستته ...... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ باز این کاپو گرفت دستش ... خبری نیست بابا ژون خبریه ... آخ جون مسابقه بازم مدال اگه چیزی به ذهنم رسید و وقت کردم حتما شرکت میکنم خیلی هم خوب ... من مدالمو به کسی نمیدما...:w00: دهههههههههه مگه دست خودته؟ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مگه دست خودته؟ بله بله...مال خودمه به هیشکی هم نمیدمش...:w589: 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ ا .. مداله واسه چی هنو دستته ...... :167: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بله بله...مال خودمه به هیشکی هم نمیدمش...:w589: باشه ... واسه خودت ... فقط دست حمید نیفته ... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر بحث های مفید در مورد مسابقه داره میشه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر بحث های مفید در مورد مسابقه داره میشه سحر شیطونی نکن ... بدو طرحتو بزن ... 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ باشه ... واسه خودت ... فقط دست حمید نیفته ... حواسم هست...عمرا بتونه بدستش بیاره:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده