Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام بهترين پاورپوينتي كه ميشه از غشاي سيتوپلاسمي و ديواره اسكلتيتهيه كرد در اينجا گنجانده شده قابل توجه است كه اين پاورپوينت از اطلاعات فصل 6 كتاب زيست سلولي و مولكولي دكتر مجد تهيه شده.... اميدوارم به دردتون بخوره:4uboxsmiley: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود: 16 لینک به دیدگاه
فابرگاس 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ متشکر بابت پاور پوینت عالیتون،لطفاً باورپوینت بقیه فصلها رو هم بذارید! 5 لینک به دیدگاه
mikro 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام ممنون بابت پاورپینت میشه بقیه فصلا روهم بزارین؟ 3 لینک به دیدگاه
elaheygham 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ salam man in power point ro lazem daram ama motasefane mizane ke zamanesh tamam shode kasi mitoone vasam mail kone mamnoon misham khali gir hastam abbas_beheshteyan_fard@yahoo.com in adrese mailam hast age lotf konin mamnoon misham 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ salam man in power point ro lazem daram ama motasefane mizane ke zamanesh tamam shode kasi mitoone vasam mail kone mamnoon misham khali gir hastam abbas_beheshteyan_fard@yahoo.comin adrese mailam hast age lotf konin mamnoon misham برسی شد مشکل از سروره بوده که برطرف شده و دانلود میشه من لینک دانلودو واستون ارسال میکنم میدونم دیگه سر نمیزنی واسه خودم نوشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم لینک رو براش ایمیل کردم... امیدوارم که قبوله حق واقع بشه 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم لینک رو براش ایمیل کردم... امیدوارم که قبوله حق واقع بشه خواهش میشه وظیفمونه 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ [quote name='Matin H-d']سلام سلام بهترين پاورپوينتي كه ميشه از غشاي سيتوپلاسمي و ديواره اسكلتيتهيه كرد در اينجا گنجانده شده قابل توجه است كه اين پاورپوينت از اطلاعات فصل 6 كتاب زيست سلولي و مولكولي دكتر مجد تهيه شده.... اميدوارم به دردتون بخوره:4uboxsmiley: [URL]http://matin12.persiangig.com/6.pps.ppt[/URL] دانلود:[/QUOTE] هرکاری میکنم دانلود نمیشه اگه امکان داره برام ایمیلش کنید [email]fa.shahedi.94@gmail.com[/email] باتشکر:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
نازنین مظفری 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام میشه این پاور پوینت و برام ایمیل کنین . خیلی فوری میخوام مرسی [email]nazmozaffari87@YAHOO.com[/email] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده