Matin H-d 18145 ارسال شده در 17 تیر، 2011 سلام سلام بهترين پاورپوينتي كه ميشه از غشاي سيتوپلاسمي و ديواره اسكلتيتهيه كرد در اينجا گنجانده شده قابل توجه است كه اين پاورپوينت از اطلاعات فصل 6 كتاب زيست سلولي و مولكولي دكتر مجد تهيه شده.... اميدوارم به دردتون بخوره:4uboxsmiley: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود: 16
فابرگاس 16 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 متشکر بابت پاور پوینت عالیتون،لطفاً باورپوینت بقیه فصلها رو هم بذارید! 5
elaheygham 14 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 salam man in power point ro lazem daram ama motasefane mizane ke zamanesh tamam shode kasi mitoone vasam mail kone mamnoon misham khali gir hastam abbas_beheshteyan_fard@yahoo.com in adrese mailam hast age lotf konin mamnoon misham 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 22 شهریور، 2012 salam man in power point ro lazem daram ama motasefane mizane ke zamanesh tamam shode kasi mitoone vasam mail kone mamnoon misham khali gir hastam abbas_beheshteyan_fard@yahoo.comin adrese mailam hast age lotf konin mamnoon misham برسی شد مشکل از سروره بوده که برطرف شده و دانلود میشه من لینک دانلودو واستون ارسال میکنم میدونم دیگه سر نمیزنی واسه خودم نوشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2012 مرسی عزیزم لینک رو براش ایمیل کردم... امیدوارم که قبوله حق واقع بشه 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 مرسی عزیزم لینک رو براش ایمیل کردم... امیدوارم که قبوله حق واقع بشه خواهش میشه وظیفمونه 2
pary naz 2414 ارسال شده در 16 آذر، 2014 [quote name='Matin H-d']سلام سلام بهترين پاورپوينتي كه ميشه از غشاي سيتوپلاسمي و ديواره اسكلتيتهيه كرد در اينجا گنجانده شده قابل توجه است كه اين پاورپوينت از اطلاعات فصل 6 كتاب زيست سلولي و مولكولي دكتر مجد تهيه شده.... اميدوارم به دردتون بخوره:4uboxsmiley: [URL]http://matin12.persiangig.com/6.pps.ppt[/URL] دانلود:[/QUOTE] هرکاری میکنم دانلود نمیشه اگه امکان داره برام ایمیلش کنید [email]fa.shahedi.94@gmail.com[/email] باتشکر:icon_gol::icon_gol:
نازنین مظفری 10 ارسال شده در 26 آذر، 2014 سلام میشه این پاور پوینت و برام ایمیل کنین . خیلی فوری میخوام مرسی [email]nazmozaffari87@YAHOO.com[/email]
ارسال های توصیه شده