bone 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان در مورد speckle metrology کسی چیزی میدونه, اصلا چی هست چه فرآیندیه چی رو اندازه میگیرن اصلا به چه درد میخوره.اگه مقاله یا هر چیزی در موردش داشتین ممنون میشم کمکم کنین. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ یه روش اندازه گیری نوری. هستش. این رو از دانشکده پیدا کردم . ببخشید شاید ترجمه اش جال نباشه . بخش بزرگی از دانشجویان مهندسی فیزیک در دانشکده علوم طبیعی دانشگاه Budapest تخصص فیزیک نور را انتخاب می کنند .این دانشجویان در برنامه درسی شان به مدت 2 نیم سال اندازه گیری به کمک نور Optical measurements را می شناسند. در این دوره دانشجویان باید 20 آزمایشگاه مربوط به اندازه گیری توسط نور را بگذرانند .بخش اساسی از این آزمایشگاه ها به speckle interferometry مربوط می شود . با کلید واژه های speckle measurement , speckle measurement application تو موتور های جستوجو گر بگردید . دو لینک زیر هم نمونه هایی هستند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
bone 32 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاربردش تو تسهای غیر مخرب چیه که به speckle metrology میشناسنش چیو اندازه میگیرن حقیقتش این یکی از مبحثای هندبوک ASM Volume 17 Nondestructive Evaluation and Quality Control 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حتما پیگری می کنم . :flowerysmile: اما متاسفانه ممکنه وقت کافی نداشته باشم . به هر حال نهایت سعی خودم رو می کنم . لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از استاد NDT مون پرسیدم . دانشجوی امیرکبیر بوده و الان م حدود 1- سال سابقه کاری و.... گفت فقط همین قدر می دونم که با نور کار می کنه من هندبوک ها رو دارم . اما فرصت اینکه بخونمش رو ندارم . اگر فرصت بشه تا 10-15 خرداد ممکنه بخونمش . پاینده باشی.///:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده