jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ گرچه در کل موضوع تاسف برانگیزیه اما با عوض شدن جای دخترا و پسرا در این ماجراها، شاید پسرا بعضی پسرا بفهمن که تیکه بارون شدن تو خیابونا چه احساس بدیه!! و یکم به خودشون بیان... موافقم اما فکر نمی کنم پسری که تیکه می اندازه اگه بشنوه هم شعورش برسه که دیگه نگه لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید که اینو می گما..ولی چیزی که عوض داره گله نداره!خودم که اصلا این رفتاهارو چه برای دختر و چه برای پسر نمی پسندم.اما تا این رفتارا از چندتا دختر سر زده، همه انقدر براشون عجیبه و تاسف می خورن به حال مادران آینده! عموما مرد ها مرگ برای همسایه می خوان اگه مثل عمل خودشونو باهاشون انجام بدی بهشون بر می خوره یه سری زن های نمی دونم اسمشونو چی بزارم هر چی دوست دارید بذارید همیشه از مردا حمایت می کنن القاب زیادی هم به همون زن ها میدن که در واقع لقب خودشونو به اونا میدن به صفحه ی 5 برو یه نمونه از این خانوم ها قابل رویت 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی عجیبه... من این رو واقعا جدی میگم... من 21 سالمه... بعد الان دوستان دارند این چیزها رو تعریف میکنند... من تا حالا شاید یک بار دیده باشم که کسی به کسی تکه میندازه... واقعا جدی میگم... این پست ها رو که میخونم با خودم فکر میکنم توی دنیای دیگه ای زندگی میکنم... دقیقا من تا الان نشده برم بیرون اون روز یکی از این چیزا برای خودم یا بقیه نبینم تا جایی که پیرزن و بچه دبیرستانی هم تیکه انداختن:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
*Star* 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بازم ببخشید که وسط حرفتون میپرم دوستان... من داشتم این پست ها رو میخوندم... یک چیزی هست که در بیشتر تاپیک های اینچنینی که البته جدیدا هم به لطف یک سری از دوستان (منظورم به هیچ وجه استارتر این تاپیک نیست) بسیار هم زیاد شده خود نمایی میکنه... اونم اینکه بحث ها چون بررسی بک مسئله ی اجتماعی سطحی هستند (مثل تکه انداختن... یا بکارت و چیزهای اینچنین) خیلی زود تاپیک تبدیل میشه به بحث های کاملا بیهوده و بدون علم... نه چیزی بررسی میشه و نه مشکلی رفع میشه و نه کسی چیزی یاد میگیره و در حقیقت فقط و فقط بیان چیزی هست که همه ازش با خبر هستیم و میدونیم و دیدیم... کلا فقط بیان status quo... و حقیقتا اگر خودتون برگردید و پست های اینگونه تاپیک ها رو بخونید میبینید که گاها خیلی زننده هم میشند این تاپیک ها... حالا اگر نگاه کنید میبینید تاپیکی اینچنینی 20 صفحه جلو میره و تمام کاربر ها هم میان و یک "خاطره" دلپذیر تعریف میکنند... ولی اگر تاپیکی واقعا مفید باشه حتی 5 درصد از همین کاربران سایت که در این تاپیک شرکت میکنند در اون شرکت نمیکنند... این خیلی عجیبه... این از نظر من نشان دهنده ی سطحی بودن نگاه ما هست... ما جذب این تاپیک ها میشیم که واقعا چیزی برای ما نداره... منظورم اینه که تا زمانی که چنین مسائلی در ساختاری علمی بیان نشند بی فایده هستند و بیهوده... بیان کردن یک پدیده ی اجتماعی در چنین ساختاری کاملا بی فایده هست... کسی تاپیکی رو آغاز میکنه باید اولا خودش به تنهایی مسئله رو به خوبی بررسی کرده باشه و حداقل کمی در موردش تحقیق کرده باشه... بعد بیان مطلب رو بنویسه و بررسی کنه و بعد مطلب رو که نوشت بهش جهت دهی کنه... حالا چه یک نظر خواهی باشه مثل این تاپیک و چه یک بررسی فردی از مسئله... ببخشید... حرفم البته بی ربط به موضوع بحث بود و امیدوارم دوستان هم ناراحت نشند... فقط چیزی بود که به نظرم رسید... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بازم ببخشید که وسط حرفتون میپرم دوستان... من داشتم این پست ها رو میخوندم... یک چیزی هست که در بیشتر تاپیک های اینچنینی که البته جدیدا هم به لطف یک سری از دوستان (منظورم به هیچ وجه استارتر این تاپیک نیست) بسیار هم زیاد شده خود نمایی میکنه... اونم اینکه بحث ها چون بررسی بک مسئله ی اجتماعی سطحی هستند (مثل تکه انداختن... یا بکارت و چیزهای اینچنین) خیلی زود تاپیک تبدیل میشه به بحث های کاملا بیهوده و بدون علم... نه چیزی بررسی میشه و نه مشکلی رفع میشه و نه کسی چیزی یاد میگیره و در حقیقت فقط و فقط بیان چیزی هست که همه ازش با خبر هستیم و میدونیم و دیدیم... کلا فقط بیان status quo... و حقیقتا اگر خودتون برگردید و پست های اینگونه تاپیک ها رو بخونید میبینید که گاها خیلی زننده هم میشند این تاپیک ها... حالا اگر نگاه کنید میبینید تاپیکی اینچنینی 20 صفحه جلو میره و تمام کاربر ها هم میان و یک "خاطره" دلپذیر تعریف میکنند... ولی اگر تاپیکی واقعا مفید باشه حتی 5 درصد از همین کاربران سایت که در این تاپیک شرکت میکنند در اون شرکت نمیکنند... این خیلی عجیبه... این از نظر من نشان دهنده ی سطحی بودن نگاه ما هست... ما جذب این تاپیک ها میشیم که واقعا چیزی برای ما نداره... منظورم اینه که تا زمانی که چنین مسائلی در ساختاری علمی بیان نشند بی فایده هستند و بیهوده... بیان کردن یک پدیده ی اجتماعی در چنین ساختاری کاملا بی فایده هست... کسی تاپیکی رو آغاز میکنه باید اولا خودش به تنهایی مسئله رو به خوبی بررسی کرده باشه و حداقل کمی در موردش تحقیق کرده باشه... بعد بیان مطلب رو بنویسه و بررسی کنه و بعد مطلب رو که نوشت بهش جهت دهی کنه... حالا چه یک نظر خواهی باشه مثل این تاپیک و چه یک بررسی فردی از مسئله... ببخشید... حرفم البته بی ربط به موضوع بحث بود و امیدوارم دوستان هم ناراحت نشند... فقط چیزی بود که به نظرم رسید... تاپیک شد چاله میدون... به به... حق با شماست! بعضی وقتا این مشکل(بی محتوایی) بیداد می کنه. اما یه نکته ای که شما هم فراموش کردی اینه که,شما زمانی می تونی این مسئله رو نقد کنی که در اکثر! مواقع به همین روش در بحث ها شرکت کنی! من به شخصه پست های زیادی از مشا دیدم که به اسپم پرداختین! یا با استفاده از شکلک ها بحثو به انحراف کشیدین(البته منظورم شمای نوئیه! ) ضمنا,بحث علمی بیشتر! مربوط به کارشناسان و متخصصانه و از کاربرای عادی نباید چنین انتظاری داشت! شاید در مورد هر عنوانی نشه بحث سازنده کرد! اما فکر هم نمی کنم از همچین موضوعی انتظار بیشتری بره! من که گفتم شمائه نوعی! شاید هم شما درست میگید... ولی ما هم از کسی انتظار بحث کارشناسی نداریم... انتظار بحث سازنده داریم... همین... بحث اسپم کردن نیست... اصلا اون مسئله ای جداست... منظورم چیز دیگه ای بود... در ضمن اگر بنده زمانی تاپیکی رو با اسپم کردن خراب کردم و بحث رو منحرف کردن عزر میخوام... ببخشید میپرم وسط بحثتون ولی حرف زدن خیلی راحت هست!! سامان جان همین دیروز از شما دعوت کردم که بیایید و تو تالار فرهنگ و تمدن فعالیت کنید ولی با بی اعتنایی شما مواجه شدم!! و دوست عزیز دیگه آریان شما هم همینطور وقتی که بحثای خوبی تو بعضی تاپیک ها بود شما هم تو تاپیکهای اینچنینی مشغول اسپم بودید!! من عادت ندارم کسی رو متهم بکنم و دنبال مقصر باشم و بگذارید کمی کلی تر صحبت کنم خیلی از دوستانی که واقعا انتظار بیشتری ازشون میرفت میدیدم که رو آوردن به تاپیکهای سرگرمی و گاهی بی هدف همین... 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید میپرم وسط بحثتون ولی حرف زدن خیلی راحت هست!! سامان جان همین دیروز از شما دعوت کردم که بیایید و تو تالار فرهنگ و تمدن فعالیت کنید ولی با بی اعتنایی شما مواجه شدم!! و دوست عزیز دیگه آریان شما هم همینطور وقتی که بحثای خوبی تو بعضی تاپیک ها بود شما هم تو تاپیکهای اینچنینی مشغول اسپم بودید!! من عادت ندارم کسی رو متهم بکنم و دنبال مقصر باشم و بگذارید کمی کلی تر صحبت کنم خیلی از دوستانی که واقعا انتظار بیشتری ازشون میرفت میدیدم که رو آوردن به تاپیکهای سرگرمی و گاهی بی هدف همین... من متوجه نشدم یعنی چی حرف زدن خیلی راحته ؟ بنده بی اعتنایی نکردم عزیز من... شما دیروز به من پیام دادید بنده هم دیشب دیدمش و به دلیل خستگی جواب ندادم چون میخواستم ببینم آیا میتونم فعالیتی در اونجا داشته باشم یا خیر... بنده هنوز نمیدونم هدف تالار فرهنگ و تمدن ایران چیه ولی اگر همون چیزی هست که از اسمش به نظر میرسه من نمیتونم توش فعالیت کنم چون نه به فرهنگ ایران و نه به تمدنش علاقه ای دارم... ولی خوب این اصلا ربطی به حرف بنده نداشت... یعنی حرف های من غلطه به دلیل اینکه بنده نمیخوام توی بخش جدید تالار فعالیت کنم ؟ شما که میدونید بنده تا حالا در تمام طول مدتی که فعالیت داشتم یک بار حتی نه در مورد فرهنگ خیلی خوشگل و زیبا و پر افتخار ایرانی نوشتم و نه یک بار در مورد تمدن از دست رفته ی ایرانی... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من متوجه نشدم یعنی چی حرف زدن خیلی راحته ؟ بنده بی اعتنایی نکردم عزیز من... شما دیروز به من پیام دادید بنده هم دیشب دیدمش و به دلیل خستگی جواب ندادم چون میخواستم ببینم آیا میتونم فعالیتی در اونجا داشته باشم یا خیر... بنده هنوز نمیدونم هدف تالار فرهنگ و تمدن ایران چیه ولی اگر همون چیزی هست که از اسمش به نظر میرسه من نمیتونم توش فعالیت کنم چون نه به فرهنگ ایران و نه به تمدنش علاقه ای دارم... ولی خوب این اصلا ربطی به حرف بنده نداشت... یعنی حرف های من غلطه به دلیل اینکه بنده نمیخوام توی بخش جدید تالار فعالیت کنم ؟ شما که میدونید بنده تا حالا در تمام طول مدتی که فعالیت داشتم یک بار حتی نه در مورد فرهنگ خیلی خوشگل و زیبا و پر افتخار ایرانی نوشتم و نه یک بار در مورد تمدن از دست رفته ی ایرانی... نه من نگفتم که چون شما تو بخش جدید فعالیت نکردید حرفاتون غلط هست حرف شما کاملا تو اون پست صحیح بود هدف از اون تالار فقط و فقط فرهنگ سازی هست این سخن شماست: سری از دوستان (منظورم به هیچ وجه استارتر این تاپیک نیست) بسیار هم زیاد شده خود نمایی میکنه... اونم اینکه بحث ها چون بررسی بک مسئله ی اجتماعی سطحی هستند (مثل تکه انداختن... یا بکارت و چیزهای اینچنین) خیلی زود تاپیک تبدیل میشه به بحث های کاملا بیهوده و بدون علم... نه چیزی بررسی میشه و نه مشکلی رفع میشه و نه کسی چیزی یاد میگیره و در حقیقت فقط و فقط بیان چیزی هست که همه ازش با خبر هستیم و میدونیم و دیدیم. در واقع شما از بحثهای بیهوده ای که تو این تالار صورت میگیره انتقاد میکنید بله من هم انتقاد میکنم ولی چی باعث میشه که ما درگیر این بحثهای بیهوده بشیم؟؟ دقیقا این بدلیل ضعفی هست که تو فرهنگ ماست یکی از اشکلاتی که داریم اینه که مطالعه نداریم این خیلی خوبه که شما مطالعه میکنید و تاپیکهای خوبی تو این تالار زدید ولی نگاهی بندازید به تاپیکها... یه سری بحثهای سخت و سنگین فلسفی که شاید جز 2، 3 نفر کسی اصلا ازش سر در نمیاره من نمیگم بده ولی هر چیزی به جای خودش خوبه در واقع از نظر من بهتره که طوری صحبت کنیم که برای همه قابل درک باشه شاید از این طریق بتونیم خدمتی کرده باشیم و حداقل از حرفهایی که میزنیم و میشنویم یه تاثیری بگیریم و احیانا تاثیری بدیم! چیزی که من از شما درخواست کردم ولی در واقع هیچ اجباری توی اون نیست حالا ممکنه شما بگی کسی که از تاپیک و حرفای من سر در نمیاره خوب به من چه مربوطه ، که دیگه اونوقته که من سکوت میکنم و حرفی برای گفتن نمیمونه. 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نه من نگفتم که چون شما تو بخش جدید فعالیت نکردید حرفاتون غلط هست حرف شما کاملا تو اون پست صحیح بودهدف از اون تالار فقط و فقط فرهنگ سازی هست این سخن شماست: در واقع شما از بحثهای بیهوده ای که تو این تالار صورت میگیره انتقاد میکنید بله من هم انتقاد میکنم ولی چی باعث میشه که ما درگیر این بحثهای بیهوده بشیم؟؟ دقیقا این بدلیل ضعفی هست که تو فرهنگ ماست یکی از اشکلاتی که داریم اینه که مطالعه نداریم این خیلی خوبه که شما مطالعه میکنید و تاپیکهای خوبی تو این تالار زدید ولی نگاهی بندازید به تاپیکها... یه سری بحثهای سخت و سنگین فلسفی که شاید جز 2، 3 نفر کسی اصلا ازش سر در نمیاره من نمیگم بده ولی هر چیزی به جای خودش خوبه در واقع از نظر من بهتره که طوری صحبت کنیم که برای همه قابل درک باشه شاید از این طریق بتونیم خدمتی کرده باشیم و حداقل از حرفهایی که میزنیم و میشنویم یه تاثیری بگیریم و احیانا تاثیری بدیم! چیزی که من از شما درخواست کردم ولی در واقع هیچ اجباری توی اون نیست حالا ممکنه شما بگی کسی که از تاپیک و حرفای من سر در نمیاره خوب به من چه مربوطه ، که دیگه اونوقته که من سکوت میکنم و حرفی برای گفتن نمیمونه. دقیقا مشکل همینه... عدم مطالعه ی ما... خوب من در مورد خیلی چیزها میتونم تاپیک بزنم... دوستان دیگر هم همچنین... ولی خیلی هاش ممنوع هستند... دسته ی دوم هم اگر ارزش علمی نداشته باشند پس به چه دردی میخورند... حقیقتش من اصلا نمیدونم تاپیک هایی که زدم چطوری سنگین بوده... باور کنید این اولین باره کسی این رو بهم گفته... منظورم این نیست که حرف شما نادرسته... منظورم اینه که اگر کسی همچین چیزی رو گفته بود خوب سعی میکردیم توضیح بدیم برای دوستان... ولی اصلا کسی چیزی نمیگه... کلا دوستان شرکت نمیکنند... وقتی کسی شرکت نکنه و کسی چیزی هم نگه خوب من بدون هیچ بازخوردی نمیدونم این مطلب اصلا مفید بوده یا خیر... آیا همه ازش باخبرند یا خیلی دسته پایین بوده برای بچه ها یا سنگین بوده... توی تاپیک داداش spow که هنوزم اینجا هست به نام "روشن فکر در جزیره ی سرگردانی" چندتا از دوستان گفتند که یکم سنگین بوده و همون روز من یک تاپیکی زدم که دوستان رو با یک سری از اصطلاحات آشنا کنم... مقصودم از این حرفها اینه که اگر کمی بازخورد وجود داشته باشه مشکل حل میشه... در ضمن ببینید بنده اگر در یک تاپیکی چیزی رو نمیدونم با یک سرچ ساده در موردش میتونم مطالعه کنم و یاد بگیرم... دوستان هم اگر به دنبال یاد گرفتن چیزی باشند میتونند همین کار رو بکنند... به هر حال... من واقعا منظوری ندارم... ولی کلا هدفم بیان این مسئله بود که سطح تالار داره خیلی پایین میاد... کپی کردن از این ور و اونور (همون مطالبی بی نمک و سطحی که سایت های زرد به ایمیل برخی میفرستند) و نگاه های سطحی به جامعه و مسائل پیرامونش باعث شده تاپیک ها به بحث های کاملا بی هدف تبدیل بشند... بنده خیلی هم خوشحال میشم که در همچین زمینه ای فعالیت کنم... ولی خوب با توجه به نام اون تالار من فکر دیگری کردم... فکر کردم در مورد گذشته و تاریخ و تمدن ایران قدیم هست... در مورد فرهنگ در ایران خیلی حرف ها هست که باید گفته بشه... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ دقیقا مشکل همینه... عدم مطالعه ی ما... خوب من در مورد خیلی چیزها میتونم تاپیک بزنم... دوستان دیگر هم همچنین... ولی خیلی هاش ممنوع هستند... دسته ی دوم هم اگر ارزش علمی نداشته باشند پس به چه دردی میخورند... حقیقتش من اصلا نمیدونم تاپیک هایی که زدم چطوری سنگین بوده... باور کنید این اولین باره کسی این رو بهم گفته... منظورم این نیست که حرف شما نادرسته... منظورم اینه که اگر کسی همچین چیزی رو گفته بود خوب سعی میکردیم توضیح بدیم برای دوستان... ولی اصلا کسی چیزی نمیگه... کلا دوستان شرکت نمیکنند... وقتی کسی شرکت نکنه و کسی چیزی هم نگه خوب من بدون هیچ بازخوردی نمیدونم این مطلب اصلا مفید بوده یا خیر... آیا همه ازش باخبرند یا خیلی دسته پایین بوده برای بچه ها یا سنگین بوده... توی تاپیک داداش spow که هنوزم اینجا هست به نام "روشن فکر در جزیره ی سرگردانی" چندتا از دوستان گفتند که یکم سنگین بوده و همون روز من یک تاپیکی زدم که دوستان رو با یک سری از اصطلاحات آشنا کنم... مقصودم از این حرفها اینه که اگر کمی بازخورد وجود داشته باشه مشکل حل میشه... در ضمن ببینید بنده اگر در یک تاپیکی چیزی رو نمیدونم با یک سرچ ساده در موردش میتونم مطالعه کنم و یاد بگیرم... دوستان هم اگر به دنبال یاد گرفتن چیزی باشند میتونند همین کار رو بکنند... به هر حال... من واقعا منظوری ندارم... ولی کلا هدفم بیان این مسئله بود که سطح تالار داره خیلی پایین میاد... کپی کردن از این ور و اونور (همون مطالبی بی نمک و سطحی که سایت های زرد به ایمیل برخی میفرستند) و نگاه های سطحی به جامعه و مسائل پیرامونش باعث شده تاپیک ها به بحث های کاملا بی هدف تبدیل بشند... بنده خیلی هم خوشحال میشم که در همچین زمینه ای فعالیت کنم... ولی خوب با توجه به نام اون تالار من فکر دیگری کردم... فکر کردم در مورد گذشته و تاریخ و تمدن ایران قدیم هست... در مورد فرهنگ در ایران خیلی حرف ها هست که باید گفته بشه... در مورد اون تالار باید بگم اصلا قصدش صحبت کردن در مورد تاریخ و ... نیست در اما در مورد سختی و سنگینی تاپیکها شاید دلیل اینکه من نوعی نمیام بگم که این بحثها سنگینه این هست که خجالت میکشم بگم که من متوجه این حرفها نمیشم و... که خیلی عادی هست ( والبت خیلی هم خوب نیست) به هرحال من یه انتقاد کلی داشتم و شرمنده اگه کمی تند بود ممنون از دید صادقانتون به این قضیه... :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده