setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ ستی نیس؟یعنی ممکنه ستی باشه؟ شایدم ستیه خو؟هااااا؟:4chsmu1: خواهر شوووور عزيز من رشته ام برقه نه معماري:w00: ولي ممكنه من باشم از زهرا بعيد نيس گمراهتون كنه:4chsmu1: ولي همين هيلداي بد اخلاقه ميگي نه نگاه كن 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خواهر شوووور عزيز من رشته ام برقه نه معماري:w00: ولي ممكنه من باشم از زهرا بعيد نيس گمراهتون كنه:4chsmu1: ولي همين هيلداي بد اخلاقه ميگي نه نگاه كن ستی شاید تو گمراهمون کردی؟ اصن شاید معماری خوندی ؟ ها؟ بیشتر فک کن!!! 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ آخه داداشت به من پول ميده كه من بخوام 2تا رشته هم بخونم ولي دروخ چرا از خدا كه پنهون نيس از شما چ پنهون يه 2 3 ترم نقشه كشي رفتم:4chsmu1: (اينو جدي گفتما) 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ يااااااااااااافتم هيلدا نيست؟:gnugghender: نه ... سارا؟ نچ ... سارا هم نیست ... نررررررررررررررووووووووووووووووووو بگو هيلدا هست يا نه:w821: من ميدونم هيلداس شبيشه:4chsmu1: هیلدا تو این شکلی هستی؟ من که امتیاز نمیخوام ! من میخوام بلنده بشممممممممممم شرا دیگه ، نوبتی هم باشه نوبته ستی خانومه شون میخوای الان عکساتو بدی به زهرا روده کج رفت من بعد 2 سال اومدم بعد صاحبش رفت از این به بعد سر وقت بیا ... :167: دیگه مطمئن شدم خودمم خودت که نمیشه برنده بشی ؟ به من تخلب میرسوندی خو :brodkavelarg: اها رای شما که حساب نیست پس من میگم سپیدس بازم .. لیدی آرشیتکت؟ستی؟ رها؟ پرتو؟ سارا؟ دخترک شهرساز؟ ستی؟ سیما؟ رها؟ کتی؟ از این گروه هست؟:girlhi: نه گلم ... نمیشناسمشون حالا کی هستن؟:4chsmu1: معمار 67 سبز؟ :JC_thinking: نه ... فاطمه هم نیست ... ستی نیس؟یعنی ممکنه ستی باشه؟ شایدم ستیه خو؟هااااا؟:4chsmu1: ستی نیست ... بیلیو می ...:shame: mahnaz.d البته اون اصلا بد اخلاخ نیست خیلیم دخمل خوفیه منم می خواستم ببینم کی بداخلاقه ... دخمل خوشگل قصه ما بداخلاق نیست ... :girl_yes2: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ دخترا تموم شد .... بریم سراخ پسرا .... محمد مهدی نیس ؟:icon_pf (34): :jawdrop: خواهر شوووور عزيز من رشته ام برقه نه معماري:w00: ولي ممكنه من باشم از زهرا بعيد نيس گمراهتون كنه:4chsmu1: ولي همين هيلداي بد اخلاقه ميگي نه نگاه كن هیلدا بیا ببین ستی چی میگه ... :ws28: ستی شاید تو گمراهمون کردی؟اصن شاید معماری خوندی ؟ ها؟ بیشتر فک کن!!! :ws28: سفید برفی؟ سفید برفی نیست ... چرا فکر می کنید سفید برفیه؟ یادم باشه بهش بگم عکس نفرسته ... آخه داداشت به من پول ميده كه من بخوام 2تا رشته هم بخونم ولي دروخ چرا از خدا كه پنهون نيس از شما چ پنهون يه 2 3 ترم نقشه كشي رفتم:4chsmu1: (اينو جدي گفتما) عههه ... آفرین به تو ... هدا نیس ؟ from hell نچ ... هدا هم نیست ... :167: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خواهر شوووور عزيز من رشته ام برقه نه معماري:w00: ولي ممكنه من باشم از زهرا بعيد نيس گمراهتون كنه:4chsmu1: ولي همين هيلداي بد اخلاقه ميگي نه نگاه كن با کی بودی بد خلاقو ..... اون نیش بازی که ر دفه میبینی ماله کیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ هيلدا ؟:167: بگو هست گفتم که ... نهههههههه ... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ با کی بودی بد خلاقو ..... اون نیش بازی که ر دفه میبینی ماله کیه ؟ من كي گفتم تو بد اخلاقي؟ گفتم که ... نهههههههه ... اگه سفيد برفي و هيلدا نيستن پس كي ميتونه باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من كي گفتم تو بد اخلاقي؟ اگه سفيد برفي و هيلدا نيستن پس كي ميتونه باشه؟ کی می تونه باشه؟ نیاز نیس زهرا ؟ نچ ...حدس چندمت بود ؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من دوست مسعودما ....بالای 50 تا حق انتخاب دارم .... (مسعوذ کی با من دوس شد خودش خبر نداره بنده خدا ....:smiley (18): ) زهرا دیگه نمیدونم .... بگو دیگه .. :w74: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ راس ميگه بگوووو تا حالا كسي حدس نزده؟؟؟؟ مهشاد نيست؟ اسمش الان اين پايينه:4chsmu1: جزو كاربراي در حال ديدن موضوع 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من دوست مسعودما ....بالای 50 تا حق انتخاب دارم .... (مسعوذ کی با من دوس شد خودش خبر نداره بنده خدا ....:smiley (18): ) زهرا دیگه نمیدونم .... بگو دیگه .. :w74: حالا مثلاً حدسای مسعود قبوله؟ حدسای تو هم قبول نیست ... راس ميگه بگوووو تا حالا كسي حدس نزده؟؟؟؟ مهشاد نيست؟ اسمش الان اين پايينه:4chsmu1: جزو كاربراي در حال ديدن موضوع مهشاد پسر نیست؟ دوستان ... بسی جای تامل دارد که چطور نمیتونید حدس بزنید ... فردا بازم راهنمایی می کنم ... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خودت؟؟ نکنه توام یواشکی رفتی معماری خوندی؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خودت؟؟نکنه توام یواشکی رفتی معماری خوندی؟ من؟ نخیر ... من کامپیوتر رو دوست میدارم ... البته بچه های معماری هم دوست میدارم ... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پرتو دیگه حدسم نمیاد .... پیدا شد به منم بگید ....:w888: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پرتو دیگه حدسم نمیاد .... پیدا شد به منم بگید ....:w888: 50 امتیاز بوداااااااا ... بهت نمی گم ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده