partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ زهرا زیر 30 صفه رضایت نمیدی ؟راهنمایی کن دیگه .... بااون قیافت ... وقت مارم نگیر .... :w888: شب که میام ببینم کتایون جواب درست بوده باشه ها .... فمیدی ؟ چرا به قیافه من گیر دادی ... اوکی ... یه راهنمایی دیگه می کنم ... رشتش معماریه ... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها من از همتون شرمنده ام اما من نیستم...ایشالله یه دفه دیگه... :ws28: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ 50 تا؟ اسم 49 نفر رو بردی ... هیچکدوم درست نبود ... :w00: فقط 1 نفر مونده ... بله ... امروز شانس با شماست ... راس میگی ، اشتباه شمردم ! 49 تا دیگه مونده میبینی که من میبرم چرا به قیافه من گیر دادی ... اوکی ... یه راهنمایی دیگه می کنم ... رشتش معماریه ... معماری خیلی جامعه اماری بزرگی دارهههههه بگو مهندسی پزشکیه بهد میشه فقط : اوری ، فری ، سارا اما معماری شونصدتا دختر داره اینجا :imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ راس میگی ، اشتباه شمردم ! 49 تا دیگه مونده میبینی که من میبرم معماری خیلی جامعه اماری بزرگی دارهههههه بگو مهندسی پزشکیه بهد میشه فقط : اوری ، فری ، سارا اما معماری شونصدتا دختر داره اینجا :imoksmiley: یکی مونده ... خب ... باشه ... مهندسیه پزشکیه ... 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ فاطمه نیس ؟ معمار سبز :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ فاطمه نیس ؟ معمار سبز :JC_thinking: نه ... فاطمه هم نیست ... 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ نه ... فاطمه هم نیست ... :w821::w821::w821: پرتووووووووو :w74: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عسل صدرا.... نه ... عسل نیست ... :girl_in_dreams: :w821::w821::w821:پرتووووووووو :w74: بلهههههههه ؟ :w31: مهناز جونه ......... کدوم مهناز؟ 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ کدوم مهناز؟ خب مهناز دیگه از من می پرسی :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خب مهناز دیگهاز من می پرسی :4chsmu1: خب کدوم مهناز ... از کی بپرسم؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خب کدوم مهناز ... از کی بپرسم؟ از من بپرس ترجمم تمومید اومدم در خدمت شما 2باره :167: خب یا مهنازه دیگه ، mahnaz.d یا مهناز دکتره ، فک کنم m.mahnaz بود دیگه نمیشناسم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ از من بپرس ترجمم تمومید اومدم در خدمت شما 2باره :167:خب یا مهنازه دیگه ، mahnaz.d یا مهناز دکتره ، فک کنم m.mahnaz بود دیگه نمیشناسم نه ... مهناز نیست ... می خواستم ببینم چندتا مهناز داریم ... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ فک کنم مریم باشه maryam alyen شبیه همین نوشته میشد نمیدونم شرا این حدسو زدم ! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ فک کنم مریم باشه maryam alyen شبیه همین نوشته میشد نمیدونم شرا این حدسو زدم ! نه ... مریم هم نیست ... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود یه چند تا دیگه حدس بزن ببینم ماشالله هزار ماشالله خوب حدس میزنیا... ستی ام می تونه باشه هاااااا... آخه من بد اخلاقم؟؟؟ آخه من انقدر كوشولو بودم؟ من كوشولو بودم تپل بودم:4chsmu1: :imoksmiley: کی گفته شما بداخلاقین ؟ من ؟ من ... :w00: من بد اخلاق نيستم راهنمايي هاي پست افل روبخون:4chsmu1: گفته دخمله بد اخلاقه جاني نيست؟ اگه جاني نيست پس سفيد برفيه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ آخه من بد اخلاقم؟؟؟ آخه من انقدر كوشولو بودم؟ من كوشولو بودم تپل بودم:4chsmu1: :w00: من بد اخلاق نيستم راهنمايي هاي پست افل روبخون:4chsmu1: گفته دخمله بد اخلاقه جاني نيست؟ اگه جاني نيست پس سفيد برفيه یعنی جانی و سفیدبرفی بداخلاقن ؟ :ws28: بهشون نمیادااا ... ولی حالا چون تو میگی باور می کنم ... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی جانی و سفیدبرفی بداخلاقن ؟ :ws28: بهشون نمیادااا ... ولی حالا چون تو میگی باور می کنم ... من گفتم بد اخلاقن؟ چلا ميخواي دفا راه بندازي؟:ubhuekdv133q83a7yy7 يعني ميشه يه روز عكس من هم بزارين بچه ها حدس بزنن؟:w821: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من گفتم بد اخلاقن؟ چلا ميخواي دفا راه بندازي؟:ubhuekdv133q83a7yy7 يعني ميشه يه روز عكس من هم بزارين بچه ها حدس بزنن؟:w821: ببخشید ... ایهیم ... چرا که نه ... عکست رو بده .... :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده