partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش مسابقه تشخیص هویت شماره شانزده رو شروع می کنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه. 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه 50 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: عکس ها به درخواست هیلدا پاک شد ... راهنمایی: 1- خیلی دختر خوشگلیههههههه ... 2- خیلی نازههههههههه 3- تو انجمن فعالیت خوبی داره ... 4- به موسیقی ، ورزش و شعر هم علاقه داره... 5- دانشجو هستن ... رشته معماری 6- گفت، بگی "بداخلاقه"، همه می فهمن ... ( نکته انحرافی ) دیگه خیلی راهنمایی شد ... از کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعدا می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. تاریخ پایان مسابقه 1 هفته دیگه ... صاحب عکس: hilda #338 برنده این دور: setiya #346 22 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ شیما کدوم شیما؟ Nightingale سحره؟ نخیر ... سحر این شکلیه؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ کدوم شیما؟ نام کاربریش شیماست 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمی دونم تا حالا ندیدمش پس چرا اینقدر میخندی؟ زهرا منم؟ نخیر ... تو نیستی ... نام کاربریش شیماست ::شیما:: ؟ نه ... این شیما نیست ... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ::شیما:: ؟ نه ... این شیما نیست ... یعنی اون یکی شیماست؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی اون یکی شیماست؟ بستگی داره ... دقیقاً بگووووووو کدوم یکی؟ :167: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من یه شیما دیگه بیشتر نمیشناسم pari koochooloo زهرا راهنماییات منو کشته 1- خیلی دختر خوشگلیههههههه ... اینو که داریم میبینیم 2- خیلی نازههههههههه اینم داریم میبینیم 3- تو انجمن فعالیت خوبی داره ... باید فعالیت خوبی داشته باشه که بیاد جز حدسا 4- به موسیقی ، ورزش و شعر هم علاقه داره... اینو میشه گفت راهنمایی 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من یه شیما دیگه بیشتر نمیشناسم pari koochooloo زهرا راهنماییات منو کشته اینو که داریم میبینیم اینم داریم میبینیم باید فعالیت خوبی داشته باشه که بیاد جز حدسا اینو میشه گفت راهنمایی نه پری هم نیست ... خیلی هم راهنمایی های مفیدی هستن ... یکم فکر کن ... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سکوت...ستیا...بازم فکر میکنم میام میگم :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سکوت...ستیا...بازم فکر میکنم میام میگم :wubpink: گلم 2 تا حدس زدی ... هر دو هم اشتباه ... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ گلم 2 تا حدس زدی ... هر دو هم اشتباه ... بازم میام میگم مگه اشکالی داره 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بازم میام میگم مگه اشکالی داره آره ... فقط 2 تا حدس ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ امممم ... سمنو نیس ؟ نخیرم .. سمنی نیست ... 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نخیرم .. سمنی نیست ... بله ام هستش..... تو نمیدونی .... :w888: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بله ام هستش..... تو نمیدونی .... :w888: هیلدا جان ... دلبندم ... سمنی نیست .. بیلیو می ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده