M!Zare 48040 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 نشسته بیرون گود....کشتی ما رو با اون پروژه ات ایول همینطوری ادامه بدی بیست میشی همین طوری ادامه بدم کور میشم 1
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 همین طوری ادامه بدم کور میشم در ره علم باید دو دیدگانت را بدهی(قلعه حیوانات-خطبه 75) 4
mojtaba_mbs 245 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 سلام به همه پاسخنامه مکانیک سیالات را سایت ماهان زده هر کاری کردم نتونستم آپلود کنم پیغام خطا میداد اگه کسی تونست بزاره تا بقیه هم استفاده کنند من که گند زدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
mojtaba_mbs 245 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 سلام به همهپاسخنامه مکانیک سیالات را سایت ماهان زده هر کاری کردم نتونستم آپلود کنم پیغام خطا میداد اگه کسی تونست بزاره تا بقیه هم استفاده کنند من که گند زدم ااااا این که اومده بار اول که خواستم آپلود کنم پیغام خطا میداد اینا ولش ، برید حالشو ببرید تشکر یادتون نره 1
mojtaba_mbs 245 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 سلام اینم پاسخنامه معادلات و ریاضی مهندسی ماهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
somayeh mech 2005 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 سلام. تاثير درسي كه سخت بوده بيشتره يا درسي كه اسون بوده؟ قبلا تو كنكور كارشناسي يه چيزايي شنيده بودم كه تو تراز تاثير كدومش بيشتره.تو ارشدم اينجوريه؟ پارسال يكي از بچه هامون درصداش زبان 0 رياضي 65 سيالات 55 جامدات 58 ديناميك 68 بود رتبش 11 شد.كنكور پارسال نسبت به امسال اسونتر بود ديگه. 2
سپهررادمهر 45 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 یه سوال از مکانیک سیالات ذهن منو درگیر کرده این سوال توی کنکور نبود هر چند راهیان حلش کرده اما من حلش را نمی فهمم اونم اینه که جت سیالی با یه سرعت مشخصی از نازلی با سرعت V(وی) خارج و به صفحه متحرکی که با سرعت u داره حرکت میکنه برخورد میکنه. نیروی وارد بر این صفحه چقدره؟ حلش را دارم ولی اگه ممکنه کسی توضیح بیشتر بده با استفاده از فرمولی که کتاب راهیان برای حل چنین مسایلی ارایه کرده.
neyo 22 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 مرگ تدریجی یک رویا ریاضی 10 سیالات 35 جامدات 18 دینامیک 25 مهستان میگه:2200 راست میگه؟ 1
ferferfer 1067 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 سلام آقا ساخت و تولید کسی هست؟ میخواستم ببینم با این کلیدی که زدن چه درصدهایی زدین؟ من: زبان 20 ریاضی 28.3 جامدات 30 ساخت 35 1
en.ml 4113 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 سلام آقا ساخت و تولید کسی هست؟ میخواستم ببینم با این کلیدی که زدن چه درصدهایی زدین؟ من: زبان 20 ریاضی 28.3 جامدات 30 ساخت 35 روزانه قبول میشی ... بیرجند قبول میشی 1
en.ml 4113 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 مرگ تدریجی یک رویاریاضی 10 سیالات 35 جامدات 18 دینامیک 25 مهستان میگه:2200 راست میگه؟ کمی پائینتر ولی اون حولو حوش 1
ferferfer 1067 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 کمی پائینتر ولی اون حولو حوش بچه های مکانیک خواهشن بیان بگین چه درصدهایی زدین امسال؟ 1
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 بچه های مکانیک خواهشن بیان بگین چه درصدهایی زدین امسال؟ دوست عزیز، اول اینکه فعلا کلیدها قطعی نیست دوما الان دوستان حس و حال این کار رو ندارن چون اکثرا از نتایج ناراضی هستن 3
en.ml 4113 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 دوست عزیز، اول اینکه فعلا کلیدها قطعی نیستدوما الان دوستان حس و حال این کار رو ندارن چون اکثرا از نتایج ناراضی هستن مثل اینکه امسال سوالها سخت بوده مکانیک؟ همه ناراضی هستند؟ 1
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 مثل اینکه امسال سوالها سخت بوده مکانیک؟ همه ناراضی هستند؟ آره حالا بحث سخت بودن نیست خیلی بد مدل بودند سوالها 2
ferferfer 1067 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 بچه های مکانیک خواهشن بیان بگین چه درصدهایی زدین امسال؟ http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws52.gif
en.ml 4113 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 آرهحالا بحث سخت بودن نیست خیلی بد مدل بودند سوالها عیب نداره هر چی هم باشه سال بعد امیر کبیر یا خواجه نصیر ساخت تولیدش یه نفرش باید من باشم.. 1
ferferfer 1067 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 عیب نداره هر چی هم باشه سال بعد امیر کبیر یا خواجه نصیر ساخت تولیدش یه نفرش باید من باشم.. بچه ها به نظرشما چقدر اهمیت میده سنجش؟ به نظرتون چندتا از کلیدها درست میشه؟ با کسی از استادها مکاتبه کردین ببینین جواب اونها چیه؟ من به چندتا از استادای صنعتی اصفهان و تهران ایمیل زدم جواب ندادن هنوز.. 1
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 عیب نداره هر چی هم باشه سال بعد امیر کبیر یا خواجه نصیر ساخت تولیدش یه نفرش باید من باشم.. انشاالله که همینطور خواهد بود دوست عزیز، کدوم دانشگاه هستی؟ 1
koka 272 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 انشاالله که همینطور خواهد بوددوست عزیز، کدوم دانشگاه هستی؟ آزاد سمنان هستم
ارسال های توصیه شده