m.sarmast 1494 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سلاممن فکر میکنم درصدم اینطوری باشه ریاضی 50 جامدات 15 ساخت 45 به نظرتون رتبم چند میشه؟ رتبت خوب میشه با توجه به ریاضیت میگم 4
M!Zare 48040 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سلاممن فکر میکنم درصدم اینطوری باشه ریاضی 50 جامدات 15 ساخت 45 به نظرتون رتبم چند میشه؟ درود دوست عزیز............اجازهه بدید سنجش کلیدا رو بزنه..........بعد درصد بگیرید ولی اگر این درصدا واقعی باشه..میتونم بگم بسیاااااااااار عالی 5
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 نتایج قطعی کنکور کی میاد؟(گرامیداشت آقای خاص) مریم خودت بگو چنتا بزنم تو سرت که خدا خوشش بیاد:vahidrk: آخه انصاف داشته باشمن یه ماه بعد بهت گیر دادم نه یه روز بعد:vahidrk: 2
M!Zare 48040 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 مریم خودت بگو چنتا بزنم تو سرت که خدا خوشش بیاد:vahidrk:آخه انصاف داشته باشمن یه ماه بعد بهت گیر دادم نه یه روز بعد:vahidrk: اینارو بی خیال.......امان از دل حمید 4
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 اینارو بی خیال.......امان از دل حمید کو این شکلک پس گردنی زدن آخوند به دختر لج درارآهان ایناهاش یافتمش:zadan: 4
koka 272 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 کو این شکلک پس گردنی زدن آخوند به دختر لج درارآهان ایناهاش یافتمش من فکر کنم این یارو:zadan: سند باد باشه که بزرگ شده و ریش در آورده حالا چون زنش کنکور رو خراب کرده داره میزنه ( آخه چرا قبول نشدی ، مگه تو رو گاج و پارسه و ماهان ثبت نام نکرده بودم چرا ؟) 4
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 کو این شکلک پس گردنی زدن آخوند به دختر لج درارآهان ایناهاش یافتمش:zadan: :ws28: من فکر کنم این یارو:zadan: سند باد باشه که بزرگ شده و ریش در آورده حالا چون زنش کنکور رو خراب کرده داره میزنه ( آخه چرا قبول نشدی ، مگه تو رو گاج و پارسه و ماهان ثبت نام نکرده بودم چرا ؟) :ws28: خدا بگم چی کارتون کنه 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 با سلام دوستان هوا فضا رو ترکوندم!!! زبان تخصصی 60 ریاضی 70 دروس جامدات 45 دروس سیالات 75 طراحی هواپیما :hapydancsmil:30 من کنکورم سال آیندس اینبار آزمایشی کنکور دادم! 1
hamin319 753 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 برید بخوابید تا نتایج بیاد ما که دانشگاه تهران هستیم به هیچ جا نرسیدیم قبول شدن و نشدن فرقی نداره فقط داریم خودمون را گول می زنیم وقتی به یاد پارسال این موقع می یوفتم خندم می گیره واقعا من اینو می خواستم:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
hamidbala 2844 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 من مدیریت دادم! یک سوال اعداد ریاضی داده بود بسی جالب بود این سوال از هر کی پرسیدم نتونسته بود بزنه بشه براتون می زارم ببینید اینو...! 4
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 من فکر کنم این یارو:zadan: سند باد باشه که بزرگ شده و ریش در آورده حالا چون زنش کنکور رو خراب کرده داره میزنه ( آخه چرا قبول نشدی ، مگه تو رو گاج و پارسه و ماهان ثبت نام نکرده بودم چرا ؟) نه این همون بوووووووووووووقه که گفتماین اصن کنکور مونکور خالیش نیستنیگا از ته دل داره میزنتشلامصب حالت دستاشو ببین،موقع زدن اون یکی خلاف جهت اون یکی میره بالاخیلی باحالا من مدیریت دادم! یک سوال اعداد ریاضی داده بود بسی جالب بود این سوال از هر کی پرسیدم نتونسته بود بزنه بشه براتون می زارم ببینید اینو...! آخی بذار حالا ببینیمش 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 نه این همون بوووووووووووووقه که گفتماین اصن کنکور مونکور خالیش نیستنیگا از ته دل داره میزنتشلامصب حالت دستاشو ببین،موقع زدن اون یکی خلاف جهت اون یکی میره بالاخیلی باحالا آخی بذار حالا ببینیمش حرکت چشاش هم خیلی باحاله کنکور هم کنکوری های قدیم................. 4
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 حرکت چشاش هم خیلی باحالهکنکور هم کنکوری های قدیم................. آره تو به اون سوسول بازیا میگی کنکور؟کنکور امسال اشکمونو در آورد حالا انگار 40 سال پیش کنکور داده که میگه کنکورهای قدیم 3
koka 272 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 حرکت چشاش هم خیلی باحالهکنکور هم کنکوری های قدیم................. تا اونجا که من اطلاع دارم خانوما خودشون رو جون تر از چیزی که هستند میگن اون وقت شما .... راستی من به حرکت دست اون یارو نگاه نکرده بودم . ممنون آقا حمید که گفتید ، حالا مطمئن شدم که بابای سندباده :hapydancsmil: 2
M!Zare 48040 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 آرهتو به اون سوسول بازیا میگی کنکور؟کنکور امسال اشکمونو در آورد حالا انگار 40 سال پیش کنکور داده که میگه کنکورهای قدیم ما هم سال گذشته می گفتیم.کنکور ما سخت تر بود.............کلا هر سال همه همین رو میگن............چون نسبت به کنکورهای قبلی یک دیدی دارن تا اونجا که من اطلاع دارم خانوما خودشون رو جون تر از چیزی که هستند میگن اون وقت شما ....راستی من به حرکت دست اون یارو نگاه نکرده بودم . ممنون آقا حمید که گفتید ، حالا مطمئن شدم که بابای سندباده :hapydancsmil: بهم مبگنمامان بزرگ....مامان....ولی خیال کردن............تو واقعیت 17 سال بیشتر ندارم...بزار دلشون خوش باشه از مباحث مطرح شده در تاپیک میشه نتایج رو پیش بینی کرد کنکور 91 تا تحلیل حرکت دست شکلک 4
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 ما هم سال گذشته می گفتیم.کنکور ما سخت تر بود.............کلا هر سال همه همین رو میگن............چون نسبت به کنکورهای قبلی یک دیدی دارن بهم مبگنمامان بزرگ....مامان....ولی خیال کردن............تو واقعیت 17 سال بیشتر ندارم...بزار دلشون خوش باشه از مباحث مطرح شده در تاپیک میشه نتایج رو پیش بینی کرد کنکور 91 تا تحلیل حرکت دست شکلک 17 سال ؟ مریم راستشو بگو، چند تا از بچه هات رفته اند خونه بخت ؟:hapydancsmil: 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 ما هم سال گذشته می گفتیم.کنکور ما سخت تر بود.............کلا هر سال همه همین رو میگن............چون نسبت به کنکورهای قبلی یک دیدی دارن بهم مبگنمامان بزرگ....مامان....ولی خیال کردن............تو واقعیت 17 سال بیشتر ندارم...بزار دلشون خوش باشه از مباحث مطرح شده در تاپیک میشه نتایج رو پیش بینی کرد کنکور 91 تا تحلیل حرکت دست شکلک راستی، به نظرت معلومه که من رتبه میارم. نه؟ 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 17 سال ؟مریم راستشو بگو، چند تا از بچه هات رفته اند خونه بخت ؟:hapydancsmil: بابا زشته بخدا.............این چند روزه این تاپیک زیاد مهمون داره:icon_pf (34): باور کنید همه فکر میکنند من دبیرستانی هستم 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 راستی، به نظرت معلومه که من رتبه میارم. نه؟ در چه زمینه ای؟فعلا سوالاتی که در نت پخش کردید خیلی ها رو شاد کرده....شاید به دعای اونا قبول بشید............اونم الان نه........هر وقت مشکلتون با آقاسی حل شد 3
ارسال های توصیه شده