m.sarmast 1494 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 درود بر همگان! فردا امتحان رو میدیم و خلاص. برای همه بچه های نواندیش آرزوی موفقیت میکنم از صمیم قلب(خدایی راست میگم!) فقط لطفا برای من و معده ام(!!) دعا کنید اصلا اوضاع و احوالمون خوب نیست. ان شالله عروسیتون جبران کنیم!! 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 درود بر همگان!فردا امتحان رو میدیم و خلاص. برای همه بچه های نواندیش آرزوی موفقیت میکنم از صمیم قلب(خدایی راست میگم!) فقط لطفا برای من و معده ام(!!) دعا کنید اصلا اوضاع و احوالمون خوب نیست. ان شالله عروسیتون جبران کنیم!! درود دوست عزیز روز قبل از کنکور کلاس میزاشتید نت نمیومدید شما حرص نخور که معدتون اسید ترشح کنه ..........همه چیز حله......ایشالا فردا شاد و خوشحال ببینیمتون راستی اگه یه سوال واسه شما سخت بود واسه همه سخته پس نا امید نشید 3
koka 272 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 درود بر همگان!فردا امتحان رو میدیم و خلاص. برای همه بچه های نواندیش آرزوی موفقیت میکنم از صمیم قلب(خدایی راست میگم!) فقط لطفا برای من و معده ام(!!) دعا کنید اصلا اوضاع و احوالمون خوب نیست. ان شالله عروسیتون جبران کنیم!! سلام. یه نبات داغ بخور امشب بخواب . ایشالا که معدت آروم میشه .:yes: موفق باشید . 3
m.sarmast 1494 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 سلام.یه نبات داغ بخور امشب بخواب . ایشالا که معدت آروم میشه .:yes: موفق باشید . درود دوست عزیزروز قبل از کنکور کلاس میزاشتید نت نمیومدید شما حرص نخور که معدتون اسید ترشح کنه ..........همه چیز حله......ایشالا فردا شاد و خوشحال ببینیمتون راستی اگه یه سوال واسه شما سخت بود واسه همه سخته پس نا امید نشید ممنون 4
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 سلام من میخوام دفترچه سوالات رو از جلسه خارج کنم چطوری این کار رو بکنم؟ 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 سلاممن میخوام دفترچه سوالات رو از جلسه خارج کنم چطوری این کار رو بکنم؟ که چی بشه؟ ربع ساعت مونده به پایان جلسه از وسط سوالات رو جدا کن و یجوری تو کتتون مخفی کنید......سرعت عمل بالایی نیاز است........ولی صبر کن چند وقت دیگه سوالات میاد تو نت 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 که چی بشه؟ربع ساعت مونده به پایان جلسه از وسط سوالات رو جدا کن و یجوری تو کتتون مخفی کنید......سرعت عمل بالایی نیاز است........ولی صبر کن چند وقت دیگه سوالات میاد تو نت مرسی خانم مهندس میخوام تو خونه چک کنم و ... 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 مرسی خانم مهندسمیخوام تو خونه چک کنم و ... عملیات موفقیت آمیز بود؟ 2
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سوالات سیالات رو یه سری آدم مریض داده بودند.... 7
koka 272 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سلاممن میخوام دفترچه سوالات رو از جلسه خارج کنم چطوری این کار رو بکنم؟ سلام. سالم اومدی بیرون . من هنو نگرانم .... آخه واسه چی میخواستی سوالارو بلند کنی . خطر داره آقا . 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سوالات سیالات رو یه سری آدم مریض داده بودند.... جامدات و ریاضی رو چیکار کردی؟ 4
MechJJ 11368 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 ینی تف تو روح سازمان سنجش با این سوالای ریاضی 1 و 2 سبک سوالای ریاضی 1 و 2ش 180 درجه فرق کرده بود دو تا از جامداتاش غلط بود نیم ساعت سرشون وقت گذاشتم از قصد سوال غلط میذارن این ... ها که وقتتو بگیرن 7
daneshju.m 155 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 من که از سر جلسه بلند شدم ، کلا بی خیال قبولی شدم :icon_pf (34)::icon_pf (34): ، حتی یک درصد هم امید به قبولی ندارم ، حتی فکرشم نمی کردم ، خیلی بد بود :4564: 5
koka 272 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 1-میشه یه توضیح بدین سوالای ریاضی سخت بود یا مدلش تغییر کرده بود . 2- کدوم درس سخت تر بود؟ 3- کدوم درس وقت کم آوردین ؟ 3
daneshju.m 155 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 دقیقا منم همین فکر رو می کردم ولی یه عده می گفتن در حد سوالای پارسال بوده 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 ینی تف تو روح سازمان سنجش با این سوالای ریاضی 1 و 2 سبک سوالای ریاضی 1 و 2ش 180 درجه فرق کرده بود دو تا از جامداتاش غلط بود نیم ساعت سرشون وقت گذاشتم از قصد سوال غلط میذارن این ... ها که وقتتو بگیرن :4564:برا همه سخت بوده ...غصه نخور من که از سر جلسه بلند شدم ، کلا بی خیال قبولی شدم :icon_pf (34)::icon_pf (34): ، حتی یک درصد هم امید به قبولی ندارم ، حتی فکرشم نمی کردم ، خیلی بد بود :4564: :4564:حالا تا درصد نگرفتی نا امبد نشو 3
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 من هیچ صحبتی در رابطه با درصدهام نمیتونم بکنم فقط این رو بگم خطاب به طراحان عزیز(بیشعور!) آقای طراح تو هنوز نتونستی بعد از پرسال که سوال حذف شد،یه معادله لاگر رو مثل آدم طراحی کنی ؟ حاضرم شرط ببندم امسال هم خودش تسط لاگر رو داده بود! 4
ارسال های توصیه شده