Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ راستی من سابقه کتک زدن پرستارهایم را هم دارم...... پس خانم واسه پرستاری و مراقبت از من نذارین. 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خب اینم از رواندرمانگر موسیقی دان مون خودم مریضت می شم بعد تو رو جادو درمانی کنیم خوبه؟ شما استاد ما هستی در زمینه درمان... ولی خوب دیجه چیکا کنم...درمانت میکنم... ولی با درمان جادویی موافخ نیستم...میترسم حالم بدتر بشه از این انواع و اقسام مریضی های فرنی دار بگیرم... چیه امسشون اسکیزو فرنی و شیزو فرنی و... 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بگیرینششششششششش:w00:مورد منکراتیه شما بیا تو قسمت حراست من کتک درمانیت کنم خوب شی :ws3:بله با ما تفاوت را احساس کنید...... :banel_smiley_4: سلام احساااااان... نبینمت بدون تبر... برو تبرت رو بردار بیار تا ازت حساب ببرن... 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ راستی من سابقه کتک زدن پرستارهایم را هم دارم...... پس خانم واسه پرستاری و مراقبت از من نذارین. خانما صف كشيدن 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام با یکی از پیرزن های دیوونه،برم کوه !!!! حاضری بریم؟؟ من فقط اومدم با دوستان متفاوت اشنا بشم نه دیگه گفتم که عواقب ورود به این تاپیک با خودتونه اما بر گشتنتون با ما اااااااااااااااااااااااااا چقد دیونه به حمع ما خوش اومدی! 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نه دیگه گفتم که عواقب ورود به این تاپیک با خودتونه اما بر گشتنتون با ما به حمع ما خوش اومدی! ببخشيد....ديگه تكرار نموشه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ راستی من سابقه کتک زدن پرستارهایم را هم دارم...... پس خانم واسه پرستاری و مراقبت از من نذارین. باوشه خودت خواستی هااا آقایونمون آمپول زنن شما استاد ما هستی در زمینه درمان... ولی خوب دیجه چیکا کنم...درمانت میکنم... ولی با درمان جادویی موافخ نیستم...میترسم حالم بدتر بشه از این انواع و اقسام مریضی های فرنی دار بگیرم... چیه امسشون اسکیزو فرنی و شیزو فرنی و... ای جونم فرنی هاتو همش همون اسکیزوفرنه! حال می ده ها توهم می زنیم می ریم فضا پیش محمود و هاله جون 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ماموریت چی شد؟ شکار amin202 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من یه لیست دارم بعدا" معرفی می کنم 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من پیشنهاد میدم بین داوطلبین نظرسنجی بزاریم بعد اونی که رای اورده سه روز اینجا بستری کنیم بعد روش کار کنیم اگه خوب شد میریم رو نفر بعد کار کنیم اگه نشد که میبندیمش به تخت ولش میکنیم باز میریم سراغ نفر بعد 6 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نفر اولی که غیر خودم معرفی میکنم: amin 202 این که نشد که !آدم مریض معرفی کردیم ولی نمیاد! اینجا حراست نداره ؟؟!:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 8 نفر (8 عضو و 0 مهمان) Afsaneh.M, Amirdb+, CodePlus+, Khodaa, mahnaz.d+, partow+, sefid barfi+, اارکیده چه خبره اینجا اگر شام هم میدین که بمونم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه من چند تو را گفتم کم خور دو سه پیمانه در شهر یکی کس را هشیار نمیبینم هر یک بتر از دیگر شوریده و دیوانه 10 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه من چند تو را گفتم کم خور دو سه پیمانه در شهر یکی کس را هشیار نمیبینم هر یک بتر از دیگر شوریده و دیوانه شما قضیت منکراتیه!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید زنجیر کلفت هم دارید؟ من خطرناکمها یهو حمله میکنم 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ شما قضیت منکراتیه!! در حلقه لنگانی میباید لنگیدن این پند ننوشیدی از خواجه علیانه سرمست چنان خوبی کی کم بود از چوبی برخاست فغان آخر از استن حنانه :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ در حلقه لنگانی میباید لنگیدن این پند ننوشیدی از خواجه علیانه سرمست چنان خوبی کی کم بود از چوبی برخاست فغان آخر از استن حنانه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید زنجیر کلفت هم دارید؟ من خطرناکمها یهو حمله میکنم ای خوشدل و خوش دامن دیوانه تویی یا من (ما دیوونه های هنرمند رو نذارید کنار اینجور دیوونه ها :mpr:) 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خاموش که خاموشی بهتر ز عسل نوشی درسوز عبارت را بگذار اشارت را :w888: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده