pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نفر اولی که غیر خودم معرفی میکنم: amin 202 بریم بیاریمش؟ یا بگیم بفرستنش؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من حاضرم به عنوان روانکاو بیام و روان پریشا رو درمان کنم کمک به خلایق وظیفه هر شخصیه 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من حاضرم به عنوان روانکاو بیام و روان پریشا رو درمان کنم کمک به خلایق وظیفه هر شخصیه چرا که نه؟ شمام روانکاو افتخاری مون منتظر طرح های درمانیتون هستیم! 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من تمام موارد فوق رو با افتخار دارا میباشم حالا چیکار کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ :167::167:آقا اینجا حراست نداره...خانم ها اینور آقایون هم همونور 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من با پای خودم میام،نمیخوام مسئولان تیمارســـتان ، دستاموببندند و منو به زور رو تخت این تاپیک طناب پیچی کنند. درمان انتخابی خودت رو انتخاب کن اسی جاااااااااان.......... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میگم این بشه شعار هفتگی ما دیوونه ها: دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه آدم و قیل و قالش غصه رو بی خیالش دیوونه رو نگاه کن ببین چه خوب حالش تو این دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم آخر دیوونه شو مثل ما من عاشق اینجور جاهام. 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من تمام موارد فوق رو با افتخار دارا میباشم حالا چیکار کنم ؟ اسمت رو می نویسم تو لیست بذارنت اتاق خودم :167::167:آقا اینجا حراست نداره...خانم ها اینور آقایون هم همونور می خوای حراستش رو بدیم تو؟ خوب اداره می کنی 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میگم این بشه شعار هفتگی ما دیوونه ها: دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه آدم و قیل و قالش غصه رو بی خیالش دیوونه رو نگاه کن ببین چه خوب حالش تو این دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم آخر دیوونه شو مثل ما من عاشق اینجور جاهام. شما دیوونه ای باش میل خودت! ولی خودتو با ما قاطی نکن! 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میگم این بشه شعار هفتگی ما دیوونه ها: دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه آدم و قیل و قالش غصه رو بی خیالش دیوونه رو نگاه کن ببین چه خوب حالش تو این دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم آخر دیوونه شو مثل ما من عاشق اینجور جاهام. دخیخا واسه شما اینجا رو ساختیم بزن بریم به سرعت برق و باد 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من حاضرم به عنوان روانکاو بیام و روان پریشا رو درمان کنم کمک به خلایق وظیفه هر شخصیه به به! به به! چه خوب که خودت اومدی! 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من فقط اومدم با دوستان متفاوت اشنا بشم 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من فقط اومدم با دوستان متفاوت اشنا بشم سلام مسافر! 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام تو قسمت موسیقی درمانی دیوونه ها فعالیت کنم... البته خودم هم درمان بشم.... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ درمان انتخابی خودت رو انتخاب کن اسی جاااااااااان.......... من میخوام با یکی از پیرزن های دیوونه،برم کوه !!!! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ شما دیوونه ای باش میل خودت!ولی خودتو با ما قاطی نکن! بابا دمت گرم. تو از من دیوونه تری 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااااااااااا چقد دیونه 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام تو قسمت موسیقی درمانی دیوونه ها فعالیت کنم... البته خودم هم درمان بشم.... خب اینم از رواندرمانگر موسیقی دان مون خودم مریضت می شم بعد تو رو جادو درمانی کنیم خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام با یکی از پیرزن های دیوونه،برم کوه !!!! بگیرینششششششششش:w00:مورد منکراتیه من میخوام تو قسمت موسیقی درمانی دیوونه ها فعالیت کنم... البته خودم هم درمان بشم.... شما بیا تو قسمت حراست من کتک درمانیت کنم خوب شی اسمت رو می نویسم تو لیست بذارنت اتاق خودم می خوای حراستش رو بدیم تو؟ خوب اداره می کنی :ws3:بله من فقط اومدم با دوستان متفاوت اشنا بشم با ما تفاوت را احساس کنید...... اااااااااااااااااااااااااا چقد دیونه :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده