pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 نفر اولی که غیر خودم معرفی میکنم: amin 202 بریم بیاریمش؟ یا بگیم بفرستنش؟
bpcom 10070 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من حاضرم به عنوان روانکاو بیام و روان پریشا رو درمان کنم کمک به خلایق وظیفه هر شخصیه 4
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 من حاضرم به عنوان روانکاو بیام و روان پریشا رو درمان کنم کمک به خلایق وظیفه هر شخصیه چرا که نه؟ شمام روانکاو افتخاری مون منتظر طرح های درمانیتون هستیم! 3
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من تمام موارد فوق رو با افتخار دارا میباشم حالا چیکار کنم ؟ 2
persian_land 1035 ارسال شده در 13 تیر، 2011 :167::167:آقا اینجا حراست نداره...خانم ها اینور آقایون هم همونور 3
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 من با پای خودم میام،نمیخوام مسئولان تیمارســـتان ، دستاموببندند و منو به زور رو تخت این تاپیک طناب پیچی کنند. درمان انتخابی خودت رو انتخاب کن اسی جاااااااااان.......... 2
Neutron 60966 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من میگم این بشه شعار هفتگی ما دیوونه ها: دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه آدم و قیل و قالش غصه رو بی خیالش دیوونه رو نگاه کن ببین چه خوب حالش تو این دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم آخر دیوونه شو مثل ما من عاشق اینجور جاهام. 10
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 من تمام موارد فوق رو با افتخار دارا میباشم حالا چیکار کنم ؟ اسمت رو می نویسم تو لیست بذارنت اتاق خودم :167::167:آقا اینجا حراست نداره...خانم ها اینور آقایون هم همونور می خوای حراستش رو بدیم تو؟ خوب اداره می کنی 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من میگم این بشه شعار هفتگی ما دیوونه ها: دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه آدم و قیل و قالش غصه رو بی خیالش دیوونه رو نگاه کن ببین چه خوب حالش تو این دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم آخر دیوونه شو مثل ما من عاشق اینجور جاهام. شما دیوونه ای باش میل خودت! ولی خودتو با ما قاطی نکن! 2
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 من میگم این بشه شعار هفتگی ما دیوونه ها: دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه آدم و قیل و قالش غصه رو بی خیالش دیوونه رو نگاه کن ببین چه خوب حالش تو این دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم آخر دیوونه شو مثل ما من عاشق اینجور جاهام. دخیخا واسه شما اینجا رو ساختیم بزن بریم به سرعت برق و باد 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من حاضرم به عنوان روانکاو بیام و روان پریشا رو درمان کنم کمک به خلایق وظیفه هر شخصیه به به! به به! چه خوب که خودت اومدی! 3
from_hell 10964 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من میخوام تو قسمت موسیقی درمانی دیوونه ها فعالیت کنم... البته خودم هم درمان بشم.... 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 13 تیر، 2011 درمان انتخابی خودت رو انتخاب کن اسی جاااااااااان.......... من میخوام با یکی از پیرزن های دیوونه،برم کوه !!!! 5
Neutron 60966 ارسال شده در 13 تیر، 2011 شما دیوونه ای باش میل خودت!ولی خودتو با ما قاطی نکن! بابا دمت گرم. تو از من دیوونه تری 5
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 من میخوام تو قسمت موسیقی درمانی دیوونه ها فعالیت کنم... البته خودم هم درمان بشم.... خب اینم از رواندرمانگر موسیقی دان مون خودم مریضت می شم بعد تو رو جادو درمانی کنیم خوبه؟ 2
persian_land 1035 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من میخوام با یکی از پیرزن های دیوونه،برم کوه !!!! بگیرینششششششششش:w00:مورد منکراتیه من میخوام تو قسمت موسیقی درمانی دیوونه ها فعالیت کنم... البته خودم هم درمان بشم.... شما بیا تو قسمت حراست من کتک درمانیت کنم خوب شی اسمت رو می نویسم تو لیست بذارنت اتاق خودم می خوای حراستش رو بدیم تو؟ خوب اداره می کنی :ws3:بله من فقط اومدم با دوستان متفاوت اشنا بشم با ما تفاوت را احساس کنید...... اااااااااااااااااااااااااا چقد دیونه :banel_smiley_4: 4
ارسال های توصیه شده