maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ راه جدید ابراز وجوده!:girlhi: به شیوه استعاره از گفتن به در و شنیدن دیوار! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من اینو از تو تی وی دیدم اما نمی دونم ربطش به گریه چیه شاید چون می خواد بد بخت بشه باید گریه کنه می گه جن بعد اسلام دیگه نمی تونه کاری انجام بده و جادو وجود نداره من هم جن دیدم و هم جادو با اثراتش دیدم 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اکسیر نمیخواد،بیایین پیش خودم !!!!!!!!!! اسی خارجکی یهودی تو دست و بالت نیست زرتشتی هم قبوله ها اما ترجیها یهودی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اسی خارجکی یهودی تو دست و بالت نیست زرتشتی هم قبوله ها اما ترجیها یهودی شــارون هست،اما تو کماست..... میخواهیش؟ ثروتش زیاده و میتونه،آیندتو تضمین کنه. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ شــارون هست،اما تو کماست..... میخواهیش؟ ثروتش زیاده و میتونه،آیندتو تضمین کنه. اگه اموالش زیاد و به نام من می کنه قبوله (به شرط اینکه از کما خارج نشه) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده