H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دکتر فروغ ایلچی : نماز جعفرطیار بخواند و در سجده انقدر زور بزند تا گریه کند و دخیخا در همان لحظه که اشکش گرفت حاجتش را بخواهد ! پ ن : برای بهره مندی هرچه بیشتر از سخنان گوهربار ایشون رو اون بالا اپلود کردم باشد تا بختتان باز شود ! 4 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ توضیحات تکمیلی علیرضا رضایی در مورد اکسیر شوهریابی ! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دکتر فروغ ایلچی : نماز جعفرطیار بخواند و در سجده انقدر زور بزند تا گریه کند و دخیخا در همان لحظه که اشکش گرفت حاجتش را بخواهد ! پ ن : برای بهره مندی هرچه بیشتر از سخنان گوهربار ایشون رو اون بالا اپلود کردم باشد تا بختتان باز شود ! شما چرا این خزعبلات تولید شده توسط صدا و سیما رو نگاه میکنید؟ :w00: من که خیلی وقته تحریمش کردم. 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی گل بود به سبزه نیز آراسته شد... ایششششششش:viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اکسیر زن یابی میخوای ؟؟ هنوز کشف نشده ! خیلی گل بود به سبزه نیز آراسته شد...ایششششششش:viannen_38: بدو برو بوخون شاید بختت باز شد !:w00: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اکسیر زن یابی میخوای ؟؟هنوز کشف نشده ! نه عزیز بنده غلط بکنم :shame: اما خب فکر میکنم این تاپیکه یه جورایی سیاسی اعتقادی باشه که جالب نیست چون میدونم بحثش قشنگ نمیشه 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ دیدم ویدئو رو . به نظر من دارن خودشون اسلام رو خراب میکنن ! خود خلم بحث دارم شروع میکنم ! فکر کنم حدف تاپیک طنز باشه پس بحث نکنیم بهتره فکر کنم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اکسیر نمیخواد،بیایین پیش خودم !!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اکسیر نمیخواد،بیایین پیش خودم !!!!!!!!!! بنگاه شوهر یابی داری اسی ؟ اگه کسی چند سال بعد شوهر خوشگل خوشتیپ و پولدار و خلاصه همچی تموم خواست منو معرفی کن بهش 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ بدو برو بوخون شاید بختت باز شد !:w00: احیانا دل تنگ اینا ----->:167: نشدی؟ چی چیو بدو بخون کلی زحمت کشیدم تا ببندمش حالا می گی بازش کنم بفرمائید زرشک:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اکسیر نمیخواد،بیایین پیش خودم !!!!!!!!!! شفاف سازی کن اسی این که گفتی دخیخا شامل انجام چه کاری می شه>؟:w127: بنگاه شوهر یابی داری اسی ؟ اگه کسی چند سال بعد شوهر خوشگل خوشتیپ و پولدار و خلاصه همچی تموم خواست منو معرفی کن بهش تو چند سال بعد شما همه اینارو ییهو می شی؟ معرفی نمی خواد که خودشون پیدات می کنن 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ بنگاه شوهر یابی داری اسی ؟ اگه کسی چند سال بعد شوهر خوشگل خوشتیپ و پولدار و خلاصه همچی تموم خواست منو معرفی کن بهش خودم هستم،هوو نمیخوام دیگه......:w00: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ الهی..آقایون چه مشتاق مزدوجینگ هستن 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ شفاف سازی کن اسی این که گفتی دخیخا شامل انجام چه کاری می شه؟ دیگه زیادی شفاف سازی کنم،خودم تیره میشم... :icon_pf (34): ما راه و چاه را گفتیم،عاقلان خود دانند....... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ تو چند سال بعد شما همه اینارو ییهو می شی؟ معرفی نمی خواد که خودشون پیدات می کنن من همین الانم هستم اما شرایط ازدواج ندارم هنوز از نظر ادامه تحصیل و اینا :persiana__hahaha: خودم هستم،هوو نمیخوام دیگه......:w00: باشه من تهنا میمونم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ الهی..آقایون چه مشتاق مزدوجینگ هستن :167: :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه زیادی شفاف سازی کنم،خودم تیره میشم... :icon_pf (34): ما راه و چاه را گفتیم،عاقلان خود دانند....... راهت به چاه ختم می شود انجا هم که تاریک و تنگ پناه بر خدا ...:scared9: 2 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اکسیر نمیخواد،بیایین پیش خودم !!!!!!!!!! امدم اسی جان بگیر منو !:aghosh: اون ویدئو علیرضارضایی رو پیشنهاد میکنم حتما مشاهده کنید !! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ الهی..آقایون چه مشتاق مزدوجینگ هستن راه جدید ابراز وجوده!:girlhi: به شیوه استعاره از گفتن به در و شنیدن دیوار! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده