pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ هان من که از همون اول گفتم mini است کسی چشم بصیرت نداشت!!:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اول افسانه گفت : مینی نیست بعد من گفتم در انتخاب 11م که مینی هست 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ حالا این کجاش شبیه ؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اول افسانه گفت : مینی نیست بعد من گفتم در انتخاب 11م که مینی هست نازی .. دلم نمیاد ناراحتت کنم ... ولی یکم دیگه بگرد ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ چرا صاحب عکس خودش اظهار بی اطلاعی میکنه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ دیدین من بودددددددددددددددددددددددددددددددم.......بابا این همه تشکره یه جا نگفتین از کجا اومد؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ حالا این کجاش شبیه ؟؟؟؟؟؟ :ws28: افسانه شیطونی نکن ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نازی .. دلم نمیاد ناراحتت کنم ... ولی یکم دیگه بگرد ... من که یادم نمیاد تا حالا ناراحت شده باشم خل تر از این حرفام یعنی سر کار گذاشتی باز ؟ مینی نیست ؟ :imoksmiley: :brodkavelarg: 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ حالا این کجاش شبیه ؟؟؟؟؟؟ مماخش شبیه فقط 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ همش تقصیر پرتو بود مارو گمراه کرد گفت میتونه از فک و فامیل رها باشه 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ دیدین من بودددددددددددددددددددددددددددددددم.......بابا این همه تشکره یه جا نگفتین از کجا اومد؟ چرا اتفاخا من گفتم همینجا گفتم به دلایلی شدیدا با افسانه مفافخم ! دلیلش همین بود فک کنم انتخاب سومم بودی حالا بوگو کی برندس که بزنیم دست قشنگه رو :167: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من که یادم نمیاد تا حالا ناراحت شده باشم خل تر از این حرفام یعنی سر کار گذاشتی باز ؟ مینی نیست ؟ :imoksmiley: :brodkavelarg: بیلیو بیلیو بیلیو ... :w00: مماخش شبیه فقط دیدین من بودددددددددددددددددددددددددددددددم.......بابا این همه تشکره یه جا نگفتین از کجا اومد؟ همون تشکر رو نباید میزدی .... 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ همش تقصیر پرتو بود مارو گمراه کرد گفت میتونه از فک و فامیل رها باشه گفتم میتونه باشه ... وقتی اسامی رو گفتید... گفتم نیست... چرا اتفاخا من گفتم همینجا گفتم به دلایلی شدیدا با افسانه مفافخم ! دلیلش همین بود فک کنم انتخاب سومم بودی حالا بوگو کی برندس که بزنیم دست قشنگه رو :167: یه چک کن ... به منم بگو ... 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ دوستـــــــــــــــــــــــان ... توجه کنید ... اعلام می کنم ... صاحب عکس ... مینا جان ... mini میباشد... 50 امتیاز متعلق به کیست؟ ............... با تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن ... بسی خوشحال شدیم ... حیف که دلم نیومد اذیتتون کنم .... ببخشید اگر گاهی، خیلی کم ، یه کوچولو گمراهتون کردم... عکس هاتون رو بفرستید ... :camera2: منتظر مسابقات بعدی ما باشید ... :w31: پس مهناز چی شد 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خوشم میاد فقط فرنوجی با اطمینان گفت منم....ای ول فرنوجی... ولی ممنون...واقعا مسابقه جالبی بود........مرسی از نظرات پیشنهادات...انتقادات و.....راستی یکی گفت برادر دو قلوی منه......مسعوووووووووووووود....تو برادر منی؟؟؟:w00: 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ مماخش شبیه فقط :ws28:از دست توووووووووووووووووووووووووو 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ پس مهناز چی شد حرفمو بیلیو نکردی ... ولی به مهناز هم شبیه بودا ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یه چک کن ... به منم بگو ... فک کنم افسانه بود دیگه البته جملش باگ داشت اما خب گفت دیگه بازم تو بازیه زمونه باختم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ این یکی که نشد بعدی بزار بعدی حتما مهنازه 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ حرفمو بیلیو نکردی ... ولی به مهناز هم شبیه بودا ... ینی الان بلیو کنم پس چرا انقد شبیه مهناز بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده