partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 من به انتخابم مطمئنم جایزمو بدین برم باید کله سحر بیدار شم انتخابت چی بود؟ :JC_thinking: 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 سفید برفیفاطمه سفید برفی نیست ... کدوم فاطمه؟ :JC_thinking: 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 تیر، 2011 انتخابت چی بود؟ :JC_thinking: Atre Baroon یا شبنم:w16: من دقیقا اسمشو نمیدونم 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 تیر، 2011 نزدیک شدی ... نزدیک شدم! مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد - مهندسی برق و مهندسی پزشکی نمیخونه ولی مهندسی معماری می خونه ... خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش 6
ooraman 22216 ارسال شده در 12 تیر، 2011 سفید برفی نیست ... کدوم فاطمه؟ :JC_thinking: معمار 67 نزدیک شدم!مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش :w821: راس میگه به مهنازم خیلی شبیهههههههههههه:w821: 4
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 ایندفه دست پر اومدم معمار 67 ، ارچی ، پوران مهر ، ارانوس ، اناستازیا ، سارا 20 ، متین خاکسار ، پریناز ، پری کوچولو ، وفا ، شمیم درسته این یه حدسم یا یدونه دیگه بحدسم ؟ 4
from_hell 10964 ارسال شده در 12 تیر، 2011 نزدیک شدم!مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش عسل دلبندم داره میگه نمیخونه: - مهندسی برق و مهندسی پزشکی نمیخونه ولی مهندسی معماری می خونه ... 5
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 نزدیک شدم!مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش حالا که اینقدر مطمئنی باید بگم که من زودتر گفتم شاهدم دارم ، مدرکم دارم اما چون یه دونه انتخاب زیاد داشتم از ورزش قهرمانی خودمو کنار میکشم 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 تیر، 2011 عسل دلبندم داره میگه نمیخونه: هدایی گول نخور تابلو مهناز خوب میگه نمیخونه ینی الان نمیخونه دلیل نمیشه قبلا نمیخونده اصلا واسه همین نوشته مهناز برق نمیخونه ولی قبلا میخونده الان معماری میخونه 4
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 Atre Baroon یا شبنم:w16: من دقیقا اسمشو نمیدونم نه عسیسم.... شبنم نیست... نزدیک شدم!مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش نازی نازی... ببخشی... از این به بعد بهت اطلاع میدم... دلیل رنگ ها هم لینک ها هستن ... من رنگشون رو عوض نکردم ... و در آخر ... مهناز نیست... hilda ????? نه ...هیلدا هم نیست ... ببخشید دیر جواب دادم... معمار 67 :w821: راس میگه به مهنازم خیلی شبیهههههههههههه:w821: حالا گریه نکن ... ایشاا... دور بعدی...:shad: ایندفه دست پر اومدم معمار 67 ، ارچی ، پوران مهر ، ارانوس ، اناستازیا ، سارا 20 ، متین خاکسار ، پریناز ، پری کوچولو ، وفا ، شمیم درسته این یه حدسم یا یدونه دیگه بحدسم ؟ ادامه بده ... 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 تیر، 2011 حالا که اینقدر مطمئنی باید بگم که من زودتر گفتم شاهدم دارم ، مدرکم دارم اما چون یه دونه انتخاب زیاد داشتم از ورزش قهرمانی خودمو کنار میکشم ایشکال نداره تو بردی انگارهمه بردن مهم اینه که مهنازه 4
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 تیر، 2011 نه عسیسم.... شبنم نیست... نازی نازی... ببخشی... از این به بعد بهت اطلاع میدم... دلیل رنگ ها هم لینک ها هستن ... من رنگشون رو عوض نکردم ... و در آخر ... مهناز نیست... :4uboxsmiley: مرسسی ولی مهناز منم گمراه نمیشم 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 من دیگه میرم بخوابم ... فردا حتماً سربزنید ... چون نتیجه و برنده رو اعلام خواهم کرد... :icon_pf (19): البته یادتون نره شما هم عکستون رو بفرستید... مرسی... :flowerysmile: شبتون بخیر ...:icon_pf (44): 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 ادامه بده ... خو بگو کدوم بهتر بود یا درست بود که بدونم چقدر سرچ مفیدی داشتم حالا میشه بگی تا حالا کسی درست حدس زده یا نه ؟ 2
from_hell 10964 ارسال شده در 12 تیر، 2011 هدایی گول نخور تابلو مهنازخوب میگه نمیخونه ینی الان نمیخونه دلیل نمیشه قبلا نمیخونده اصلا واسه همین نوشته مهناز برق نمیخونه ولی قبلا میخونده الان معماری میخونه ایشکال ندارهتو بردی انگارهمه بردن مهم اینه که مهنازه عسل مهناز نیست مطمئن باش... به گزینه های بعدی فکر کن.... 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 من دیگه میرم بخوابم ... فردا حتماً سربزنید ... چون نتیجه و برنده رو اعلام خواهم کرد... :icon_pf (19): البته یادتون نره شما هم عکستون رو بفرستید... مرسی... :flowerysmile: شبتون بخیر ...:icon_pf (44): نمیشه الان بگی کی برنده شده زهرا ؟ تو رو خدا :167: اخه من تا 2 بیکارم چیکار کنم ؟ شب شما هم خوش 3
ارسال های توصیه شده