partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من به انتخابم مطمئنم جایزمو بدین برم باید کله سحر بیدار شم انتخابت چی بود؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ سفید برفیفاطمه سفید برفی نیست ... کدوم فاطمه؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ انتخابت چی بود؟ :JC_thinking: Atre Baroon یا شبنم:w16: من دقیقا اسمشو نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نزدیک شدی ... نزدیک شدم! مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد - مهندسی برق و مهندسی پزشکی نمیخونه ولی مهندسی معماری می خونه ... خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ سفید برفی نیست ... کدوم فاطمه؟ :JC_thinking: معمار 67 نزدیک شدم!مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش :w821: راس میگه به مهنازم خیلی شبیهههههههههههه:w821: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ایندفه دست پر اومدم معمار 67 ، ارچی ، پوران مهر ، ارانوس ، اناستازیا ، سارا 20 ، متین خاکسار ، پریناز ، پری کوچولو ، وفا ، شمیم درسته این یه حدسم یا یدونه دیگه بحدسم ؟ 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نزدیک شدم!مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش عسل دلبندم داره میگه نمیخونه: - مهندسی برق و مهندسی پزشکی نمیخونه ولی مهندسی معماری می خونه ... 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز دد میگم مهناز بگو چش:w589: 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نزدیک شدم!مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش حالا که اینقدر مطمئنی باید بگم که من زودتر گفتم شاهدم دارم ، مدرکم دارم اما چون یه دونه انتخاب زیاد داشتم از ورزش قهرمانی خودمو کنار میکشم 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ عسل دلبندم داره میگه نمیخونه: هدایی گول نخور تابلو مهناز خوب میگه نمیخونه ینی الان نمیخونه دلیل نمیشه قبلا نمیخونده اصلا واسه همین نوشته مهناز برق نمیخونه ولی قبلا میخونده الان معماری میخونه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ Atre Baroon یا شبنم:w16: من دقیقا اسمشو نمیدونم نه عسیسم.... شبنم نیست... نزدیک شدم!مو نمیزنه با مهناز عجباااا:persiana__hahaha: اصلا راهنمایم نمیخواس مهناز میباشد خوب اینم جهت اطمینان مهناز اول برق خونده .. بعد میره معماری توهم که برق معماری یه رنگ نوشتی ولی بدون اینم تابلو مهناز حیف که دیر اومدم هیچوقتم منو خبر نمیکنید:viannen_38: ایش نازی نازی... ببخشی... از این به بعد بهت اطلاع میدم... دلیل رنگ ها هم لینک ها هستن ... من رنگشون رو عوض نکردم ... و در آخر ... مهناز نیست... hilda ????? نه ...هیلدا هم نیست ... ببخشید دیر جواب دادم... معمار 67 :w821: راس میگه به مهنازم خیلی شبیهههههههههههه:w821: حالا گریه نکن ... ایشاا... دور بعدی...:shad: ایندفه دست پر اومدم معمار 67 ، ارچی ، پوران مهر ، ارانوس ، اناستازیا ، سارا 20 ، متین خاکسار ، پریناز ، پری کوچولو ، وفا ، شمیم درسته این یه حدسم یا یدونه دیگه بحدسم ؟ ادامه بده ... 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ حالا که اینقدر مطمئنی باید بگم که من زودتر گفتم شاهدم دارم ، مدرکم دارم اما چون یه دونه انتخاب زیاد داشتم از ورزش قهرمانی خودمو کنار میکشم ایشکال نداره تو بردی انگارهمه بردن مهم اینه که مهنازه 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ hilda , هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نه عسیسم.... شبنم نیست... نازی نازی... ببخشی... از این به بعد بهت اطلاع میدم... دلیل رنگ ها هم لینک ها هستن ... من رنگشون رو عوض نکردم ... و در آخر ... مهناز نیست... :4uboxsmiley: مرسسی ولی مهناز منم گمراه نمیشم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من دیگه میرم بخوابم ... فردا حتماً سربزنید ... چون نتیجه و برنده رو اعلام خواهم کرد... :icon_pf (19): البته یادتون نره شما هم عکستون رو بفرستید... مرسی... :flowerysmile: شبتون بخیر ...:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ادامه بده ... خو بگو کدوم بهتر بود یا درست بود که بدونم چقدر سرچ مفیدی داشتم حالا میشه بگی تا حالا کسی درست حدس زده یا نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ هدایی گول نخور تابلو مهنازخوب میگه نمیخونه ینی الان نمیخونه دلیل نمیشه قبلا نمیخونده اصلا واسه همین نوشته مهناز برق نمیخونه ولی قبلا میخونده الان معماری میخونه ایشکال ندارهتو بردی انگارهمه بردن مهم اینه که مهنازه عسل مهناز نیست مطمئن باش... به گزینه های بعدی فکر کن.... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من دیگه میرم بخوابم ... فردا حتماً سربزنید ... چون نتیجه و برنده رو اعلام خواهم کرد... :icon_pf (19): البته یادتون نره شما هم عکستون رو بفرستید... مرسی... :flowerysmile: شبتون بخیر ...:icon_pf (44): نمیشه الان بگی کی برنده شده زهرا ؟ تو رو خدا :167: اخه من تا 2 بیکارم چیکار کنم ؟ شب شما هم خوش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده