کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ لاله تو انجمن نداریم؟ من دوست دارم لاله باشه می دونی دل بی قراره آره لاله لاله لاله... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ولي mini شمالي نيست پس حذف ميشه يعتي كي ميتونه باشه؟ ستي؟ شمالی نکته انحرافی بود جوون . مگه نمیشناسی این زهرا خانومه چه موجود خبیسی تشریف دارن :shame: نا شما نیستی چون مهندسی برق نیست 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من تو این بازی اصلا استعداد ندارم :w821: اشکال نداره ... دور بعدی از همون اول بهت اطلاع میدم ... راه میوفتی :shad: یه نگاهی به صفحه قبل پستتون بندازین بعد 2باره بگین نظرتونو یه نکتههههه :brodkavelarg: فقط یکیییییییی :167: این نخیر الان چه ربطی به پست من داشت ؟ ها ؟ ها ؟ ها ؟ سفید برفی یا لیدی ارچیتکت نیست ؟ زبانم ضعیفه نتونستم انگلیسی بنویسم =)) این نخیر واسه شما نبود که ... واسه هدا بود ... باور کن ... فقط یه نکته انحرافی گفتم ... سفید برفی و لیدی ؟ نه اشتباه گفتی ... 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یه نگاهی به صفحه قبل پستتون بندازین بعد 2باره بگین نظرتونو نخونده بودم پستهای قبلی رو... شه جالب... :persiana__hahaha: پس همون حدس اولم بهتر بود..آرپاک...:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ مشخصات سارا که کامل صدق میکنه اما نیست 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نخونده بودم پستهای قبلی رو... شه جالب... :persiana__hahaha: پس همون حدس اولم بهتر بود..آرپاک...:dancegirl2: یه حدس دیگه هم بزنین ، یه سهمیه من مال شما 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ مشخصات سارا که کامل صدق میکنه اما نیست اوهوم؛ همکلاسیمم هست آخه ، خیلی هم شبیشه!!!!!!!!! کیمیا نیس؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=7737 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ولي mini شمالي نيست پس حذف ميشه يعتي كي ميتونه باشه؟ ستي؟ نه ستی نیست ... من بگم Atre Baroon نه:w16: شما چند تا بگو ... نه شبنم نیست... لاله تو انجمن نداریم؟ من دوست دارم لاله باشه می دونی دل بی قراره آره لاله لاله لاله... لالههههه؟ خودتو کنترل کن گلم ... شمالی نکته انحرافی بود جوون . مگه نمیشناسی این زهرا خانومه چه موجود خبیسی تشریف دارن :shame:نا شما نیستی چون مهندسی برق نیست آهان ... نخونده بودم پستهای قبلی رو... شه جالب... :persiana__hahaha: پس همون حدس اولم بهتر بود..آرپاک...:dancegirl2: نچ ... آرپاک معماریه؟ عجب .. نمیدونستم ... 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یه حدس دیگه هم بزنین ، یه سهمیه من مال شما فهلنی کسی به نظرم نمیرسه... سهمیت رو نگه دار باسم بهدن میام دوباره حدس میزنم... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ سفیدبرفی.... میخواستم بگم من قبلا حدس زدم دیدم نمیشه اخه من تقریبا شونصدتا حدس زدم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اوهوم؛ همکلاسیمم هست آخه ، خیلی هم شبیشه!!!!!!!!! کیمیا نیس؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=7737 نه گلم ... کیمیا نیست ... بیشتر تلاش کن ... سفیدبرفی.... نه ... سفید برفی هم نیست ... stare.blue نه ... ستاره هم نیست ... لاااااله ... حالا این لاله از کجا اومد؟ لاله هم نیست ... 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من به انتخابم مطمئنم جایزمو بدین برم باید کله سحر بیدار شم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ این که تابلو مهنازه نزدیک شدی ... 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ میخواستم بگم من قبلا حدس زدم دیدم نمیشه اخه من تقریبا شونصدتا حدس زدم ندیدم حدس زده باشن من حدس اول و آخرمه! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده