bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 مینی من اول گفتم چون افسانه گفت مینی نیست اما من گفتم هست 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 من اول گفتم چون افسانه گفت مینی نیست اما من گفتم هست حالا شما ادامه بدید ... هنوز 7-8 تا حدس دیگه مونده ... 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 من که بزرگیاشم ندیدم چه برسه به طفولیت بزرگیای کیو؟ حرف اینا رو گوش نکن ... :icon_pf (34): 2
ooraman 22216 ارسال شده در 12 تیر، 2011 نخیـــــــر ... الآن یه عکس دیگه میزارم ...بلکه راهنمایی شه ... آخ آخ بدجوری راهنمایی شد ...اصلا تابلو شد کیه! آخه به این میگن راهنمایی؟ خب آخه این با قبلیا چه فرقی داره آخه 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 گفته بودی معماری نمیخونه کهههههه :brodkavelarg: خببببب اگه معماری میخونه میشه مهنازی یاااا ... چرا من هیچ کسو نمیشناسم برم تالار معماری باز میگردم . زهرا بزنی زیر حرفت قهر میکنم هااا خودت گفتی 7-8تا میونده هنوز 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 آخ آخ بدجوری راهنمایی شد ...اصلا تابلو شد کیه! آخه به این میگن راهنمایی؟ خب آخه یان با قبلیا چه فرقی داره آخه سارا نیست؟ سارا زیاد داریم فکر کنم . بیشتر توضیح بدین 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 آخ آخ بدجوری راهنمایی شد ...اصلا تابلو شد کیه! آخه به این میگن راهنمایی؟ خب آخه یان با قبلیا چه فرقی داره آخه همه فرق داره ... سارا نیست؟ کدوم سارا؟ :167: کی تقلب رسوند که مینیه مگه مینیه؟ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 تیر، 2011 سارا زیاد داریم فکر کنم . بیشتر توضیح بدین این سارا، http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=16030
from_hell 10964 ارسال شده در 12 تیر، 2011 با چه اعتماد به نفسی هم گفتین شما چطور؟؟ مگه جواب رو گفتن؟؟ 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 گفته بودی معماری نمیخونه کهههههه :brodkavelarg:خببببب اگه معماری میخونه میشه مهنازی یاااا ... چرا من هیچ کسو نمیشناسم برم تالار معماری باز میگردم . زهرا بزنی زیر حرفت قهر میکنم هااا خودت گفتی 7-8تا میونده هنوز باشه ... شما حدس بزن... :shad: من تو راهنماییام فقط یه نکته انحرافی گفتم ... اونم رشتش بود ... همین ... سارا زیاد داریم فکر کنم . بیشتر توضیح بدین میناست...mini نخیر ... 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 چطور؟؟ مگه جواب رو گفتن؟؟ یه نگاهی به صفحه قبل پستتون بندازین بعد 2باره بگین نظرتونو باشه ... شما حدس بزن... :shad: من تو راهنماییام فقط یه نکته انحرافی گفتم ... اونم رشتش بود ... همین ... نخیر ... یه نکتههههه :brodkavelarg: فقط یکیییییییی :167: این نخیر الان چه ربطی به پست من داشت ؟ ها ؟ ها ؟ ها ؟ سفید برفی یا لیدی ارچیتکت نیست ؟ زبانم ضعیفه نتونستم انگلیسی بنویسم =)) 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2011 با چه اعتماد به نفسی هم گفتین شما شیطونی نکن ... این سارا، http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=16030 نه گلم ... ایشون نیستن ... :flowerysmile: چطور؟؟ مگه جواب رو گفتن؟؟ نه عسیس ... ادامه بده ... :shad: 2
ارسال های توصیه شده