bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ مینی من اول گفتم چون افسانه گفت مینی نیست اما من گفتم هست 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من که بزرگیاشم ندیدم چه برسه به طفولیت 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من اول گفتم چون افسانه گفت مینی نیست اما من گفتم هست حالا شما ادامه بدید ... هنوز 7-8 تا حدس دیگه مونده ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من که بزرگیاشم ندیدم چه برسه به طفولیت بزرگیای کیو؟ حرف اینا رو گوش نکن ... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نخیـــــــر ... الآن یه عکس دیگه میزارم ...بلکه راهنمایی شه ... آخ آخ بدجوری راهنمایی شد ...اصلا تابلو شد کیه! آخه به این میگن راهنمایی؟ خب آخه این با قبلیا چه فرقی داره آخه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ کی تقلب رسوند که مینیه 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ گفته بودی معماری نمیخونه کهههههه :brodkavelarg: خببببب اگه معماری میخونه میشه مهنازی یاااا ... چرا من هیچ کسو نمیشناسم برم تالار معماری باز میگردم . زهرا بزنی زیر حرفت قهر میکنم هااا خودت گفتی 7-8تا میونده هنوز 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ آخ آخ بدجوری راهنمایی شد ...اصلا تابلو شد کیه! آخه به این میگن راهنمایی؟ خب آخه یان با قبلیا چه فرقی داره آخه سارا نیست؟ سارا زیاد داریم فکر کنم . بیشتر توضیح بدین 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ آخ آخ بدجوری راهنمایی شد ...اصلا تابلو شد کیه! آخه به این میگن راهنمایی؟ خب آخه یان با قبلیا چه فرقی داره آخه همه فرق داره ... سارا نیست؟ کدوم سارا؟ :167: کی تقلب رسوند که مینیه مگه مینیه؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ میناست...mini با چه اعتماد به نفسی هم گفتین شما 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ سارا زیاد داریم فکر کنم . بیشتر توضیح بدین این سارا، http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=16030 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ با چه اعتماد به نفسی هم گفتین شما چطور؟؟ مگه جواب رو گفتن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ گفته بودی معماری نمیخونه کهههههه :brodkavelarg:خببببب اگه معماری میخونه میشه مهنازی یاااا ... چرا من هیچ کسو نمیشناسم برم تالار معماری باز میگردم . زهرا بزنی زیر حرفت قهر میکنم هااا خودت گفتی 7-8تا میونده هنوز باشه ... شما حدس بزن... :shad: من تو راهنماییام فقط یه نکته انحرافی گفتم ... اونم رشتش بود ... همین ... سارا زیاد داریم فکر کنم . بیشتر توضیح بدین میناست...mini نخیر ... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من تو این بازی اصلا استعداد ندارم :w821: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ چطور؟؟ مگه جواب رو گفتن؟؟ یه نگاهی به صفحه قبل پستتون بندازین بعد 2باره بگین نظرتونو باشه ... شما حدس بزن... :shad: من تو راهنماییام فقط یه نکته انحرافی گفتم ... اونم رشتش بود ... همین ... نخیر ... یه نکتههههه :brodkavelarg: فقط یکیییییییی :167: این نخیر الان چه ربطی به پست من داشت ؟ ها ؟ ها ؟ ها ؟ سفید برفی یا لیدی ارچیتکت نیست ؟ زبانم ضعیفه نتونستم انگلیسی بنویسم =)) 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ با چه اعتماد به نفسی هم گفتین شما شیطونی نکن ... این سارا، http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=16030 نه گلم ... ایشون نیستن ... :flowerysmile: چطور؟؟ مگه جواب رو گفتن؟؟ نه عسیس ... ادامه بده ... :shad: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من تو این بازی اصلا استعداد ندارم :w821: me too 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ولي mini شمالي نيست پس حذف ميشه يعتي كي ميتونه باشه؟ ستي؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده