amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ من از حق دفاع میکنم...زورت به فرنوش رسیده؟!؟!:vahidrk: زورم به تو هم ميرسه نيم وجبي عع!!!میدونستی امیر هم کچله هم بی دندون؟! يه پامم ميلنگه تازه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ زورم به تو هم ميرسه نيم وجبي يه پامم ميلنگه تازه کچل ِ بی دندونه ِ لنگ...!!! بعد میگه زورش به من میرسه...اصن جای سالم داری برا زور آزمایی؟! 3 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ کچل ِ بی دندونه ِ لنگ...!!!بعد میگه زورش به من میرسه...اصن جای سالم داری برا زور آزمایی؟! رو من حساب میکنه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ رو من حساب میکنه میگم تو "مریم78" بودی یهو شدی "مریم14" بگـــــــــو از حساب تو برداشته.... 2 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ خلافکار بودم تازه اومدم بیرون:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان، این همه خانم مدیرمون رو عذاب ندیم بریم گفتمان مهندسی شیمی صحبت کنیم 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام بر خانوم مدیرمون، مرفهان بیدرد جامعه یه سوال داشتم شنیدم افرادی که سه ماه از سال رو توی مسافرت به سر میبرن، در دسته مرفهان خیلی بیدرد جامعه قرار میگیرن از اونجا که شما، در این اوضاع مملکتی، بسیار به مسافرت میرین، و همینطور، هر روز تاپیک "رد پا" در یکی از گرونترین کافیشاپهای کشور، آپدیت میشه، شما نیز در اون دسته قرار گرفتین برای اینکه وارد حیطه مرفهان بیدرد شد، چه پیشنهادایی میدین؟ 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام بر خانوم مدیرمون، مرفهان بیدرد جامعه یه سوال داشتم شنیدم افرادی که سه ماه از سال رو توی مسافرت به سر میبرن، در دسته مرفهان خیلی بیدرد جامعه قرار میگیرن از اونجا که شما، در این اوضاع مملکتی، بسیار به مسافرت میرین، و همینطور، هر روز تاپیک "رد پا" در یکی از گرونترین کافیشاپهای کشور، آپدیت میشه، شما نیز در اون دسته قرار گرفتین برای اینکه وارد حیطه مرفهان بیدرد شد، چه پیشنهادایی میدین؟ خودت که همین دو هفته پیش از مسافرت برگشتی 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ خودت که همین دو هفته پیش از مسافرت برگشتی اون خونه رفتن بود حسوووود 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اون روزایی که تو خونه صبح تا شب بیکار میشینم و زخم بستر میگیرم رو نمیبینین؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اون روزایی که تو خونه صبح تا شب بیکار میشینم و زخم بستر میگیرم رو نمیبینین؟؟؟؟ مگه مرفهان بیدرد زخم بستر هم میگیرن؟ رسیدن بخیر خوش گذشت؟ آمار بدین یکم دیگه کجا بودین؟ چطور بود؟ آب و هوا چطور بود؟ مردمش چطور بودن؟ زندگی کردن در اونجا رو چطور میبینید؟ در کل نتیجه ارشد چه شد؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ این مباحث نیازی نیس تو اینجا گفته بشه 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ این مباحث نیازی نیس تو اینجا گفته بشه چگونگی مرفه بیدرد شدن چطور؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ من تجربه ای تو این زمینه ندارم کسی رو پیدا کردین با این شرایط بگین بره "گپ و گفتگو" 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان من هر فايلي ميام آپ كنم ميگه از حجم مجاز زدي بيرون حجم مجاز 1MB ؟؟؟؟؟؟ جلل خالق محدوديت اونم اين همه؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلامدوستان من هر فايلي ميام آپ كنم ميگه از حجم مجاز زدي بيرون حجم مجاز 1MB ؟؟؟؟؟؟ جلل خالق محدوديت اونم اين همه؟ میگم آپلودسنتر انجمن رو منظورتونه؟ اونجا که فقط عکس میشه آپلود کرد 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ میگم آپلودسنتر انجمن رو منظورتونه؟اونجا که فقط عکس میشه آپلود کرد سلام نه . به عنوان مثال من اومدم يك تاپيك بزنم و تو هر پست يك يا دوتا پي دي اف قرار بدم وسط آپلود يهو گفت حجم مجاز شما 1 مگه و اجازه آپلود نداد 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلامنه . به عنوان مثال من اومدم يك تاپيك بزنم و تو هر پست يك يا دوتا پي دي اف قرار بدم وسط آپلود يهو گفت حجم مجاز شما 1 مگه و اجازه آپلود نداد سلام. شاید سایت مشکل داشته. حجم مجاز برای من 80 مگه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده