amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 23 مهر، 2013 من از حق دفاع میکنم...زورت به فرنوش رسیده؟!؟!:vahidrk: زورم به تو هم ميرسه نيم وجبي عع!!!میدونستی امیر هم کچله هم بی دندون؟! يه پامم ميلنگه تازه 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 23 مهر، 2013 زورم به تو هم ميرسه نيم وجبي يه پامم ميلنگه تازه کچل ِ بی دندونه ِ لنگ...!!! بعد میگه زورش به من میرسه...اصن جای سالم داری برا زور آزمایی؟! 3
مريم14 298 ارسال شده در 23 مهر، 2013 کچل ِ بی دندونه ِ لنگ...!!!بعد میگه زورش به من میرسه...اصن جای سالم داری برا زور آزمایی؟! رو من حساب میکنه 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 23 مهر، 2013 رو من حساب میکنه میگم تو "مریم78" بودی یهو شدی "مریم14" بگـــــــــو از حساب تو برداشته.... 2
JU JU 7193 ارسال شده در 23 مهر، 2013 دوستان، این همه خانم مدیرمون رو عذاب ندیم بریم گفتمان مهندسی شیمی صحبت کنیم 5
JU JU 7193 ارسال شده در 26 آبان، 2013 سلام بر خانوم مدیرمون، مرفهان بیدرد جامعه یه سوال داشتم شنیدم افرادی که سه ماه از سال رو توی مسافرت به سر میبرن، در دسته مرفهان خیلی بیدرد جامعه قرار میگیرن از اونجا که شما، در این اوضاع مملکتی، بسیار به مسافرت میرین، و همینطور، هر روز تاپیک "رد پا" در یکی از گرونترین کافیشاپهای کشور، آپدیت میشه، شما نیز در اون دسته قرار گرفتین برای اینکه وارد حیطه مرفهان بیدرد شد، چه پیشنهادایی میدین؟ 3
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 26 آبان، 2013 سلام بر خانوم مدیرمون، مرفهان بیدرد جامعه یه سوال داشتم شنیدم افرادی که سه ماه از سال رو توی مسافرت به سر میبرن، در دسته مرفهان خیلی بیدرد جامعه قرار میگیرن از اونجا که شما، در این اوضاع مملکتی، بسیار به مسافرت میرین، و همینطور، هر روز تاپیک "رد پا" در یکی از گرونترین کافیشاپهای کشور، آپدیت میشه، شما نیز در اون دسته قرار گرفتین برای اینکه وارد حیطه مرفهان بیدرد شد، چه پیشنهادایی میدین؟ خودت که همین دو هفته پیش از مسافرت برگشتی 4
JU JU 7193 ارسال شده در 26 آبان، 2013 خودت که همین دو هفته پیش از مسافرت برگشتی اون خونه رفتن بود حسوووود 3
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 اون روزایی که تو خونه صبح تا شب بیکار میشینم و زخم بستر میگیرم رو نمیبینین؟؟؟؟ 4
JU JU 7193 ارسال شده در 28 آبان، 2013 اون روزایی که تو خونه صبح تا شب بیکار میشینم و زخم بستر میگیرم رو نمیبینین؟؟؟؟ مگه مرفهان بیدرد زخم بستر هم میگیرن؟ رسیدن بخیر خوش گذشت؟ آمار بدین یکم دیگه کجا بودین؟ چطور بود؟ آب و هوا چطور بود؟ مردمش چطور بودن؟ زندگی کردن در اونجا رو چطور میبینید؟ در کل نتیجه ارشد چه شد؟ 4
JU JU 7193 ارسال شده در 28 آبان، 2013 این مباحث نیازی نیس تو اینجا گفته بشه چگونگی مرفه بیدرد شدن چطور؟ 4
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 من تجربه ای تو این زمینه ندارم کسی رو پیدا کردین با این شرایط بگین بره "گپ و گفتگو" 3
wheeler 8640 ارسال شده در 3 آذر، 2013 سلام دوستان من هر فايلي ميام آپ كنم ميگه از حجم مجاز زدي بيرون حجم مجاز 1MB ؟؟؟؟؟؟ جلل خالق محدوديت اونم اين همه؟ 4
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2013 سلامدوستان من هر فايلي ميام آپ كنم ميگه از حجم مجاز زدي بيرون حجم مجاز 1MB ؟؟؟؟؟؟ جلل خالق محدوديت اونم اين همه؟ میگم آپلودسنتر انجمن رو منظورتونه؟ اونجا که فقط عکس میشه آپلود کرد 4
wheeler 8640 ارسال شده در 4 آذر، 2013 میگم آپلودسنتر انجمن رو منظورتونه؟اونجا که فقط عکس میشه آپلود کرد سلام نه . به عنوان مثال من اومدم يك تاپيك بزنم و تو هر پست يك يا دوتا پي دي اف قرار بدم وسط آپلود يهو گفت حجم مجاز شما 1 مگه و اجازه آپلود نداد 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 آذر، 2013 سلامنه . به عنوان مثال من اومدم يك تاپيك بزنم و تو هر پست يك يا دوتا پي دي اف قرار بدم وسط آپلود يهو گفت حجم مجاز شما 1 مگه و اجازه آپلود نداد سلام. شاید سایت مشکل داشته. حجم مجاز برای من 80 مگه. 4
ارسال های توصیه شده