amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ دیگه 10 تا امیر که نداریمدو تایین که هردو هستین تو لیست خو الان من چكار كردم مثلا؟ 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ خو الان من چكار كردم مثلا؟ حضور تو تالار و بحث های مربوط به مجله 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ خو چيه جوجه؟ سواله ديگه پيش مياد نگا آدمو وادار به اسپم ميكنين حضور تو تالار و بحث های مربوط به مجله اوف! چه كار خفني كردم و خودم خبر ندارم خانم اين همه زحمت كشيدم همش 50 امتياز؟ خسيس بازي در نيار مودور خانم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ خو چيه جوجه؟ سواله ديگه پيش مياد نگا آدمو وادار به اسپم ميكنين اوف! چه كار خفني كردم و خودم خبر ندارم خانم اين همه زحمت كشيدم همش 50 امتياز؟ خسيس بازي در نيار مودور خانم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو که نمیدونی این امتیاز برای چیه. سر کم و زیادش بحث میکنی؟؟؟ آیا این کار درستی میباشد؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به بچه های گل امتیازهای اهدا شده در تیرماه92: 150 امتیاز به آقا احمدرضا بابت تلاش زیاد در بخش پلیمر و ترجمه مقاله 50 امتیاز به هر یک از دوستان زیر آقای شریفی آقا امیر آقای امیر صادقی پور آقا اردشیر فرنوش سنا زینب مرسی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ تو که نمیدونی این امتیاز برای چیه. سر کم و زیادش بحث میکنی؟؟؟ آیا این کار درستی میباشد؟؟ دقت نمينمويي ها فرنوشي خانم مدير مرا آگاه ساخت. حال كه آگاه شدم و قدر خويش دانستم به چونه روي آوردم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ دقت نمينمويي ها فرنوشي خانم مدير مرا آگاه ساخت. حال كه آگاه شدم و قدر خويش دانستم به چونه روي آوردم 10 امتیازم زیادته.ایشششششششششششش 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ 10 امتیازم زیادته.ایشششششششششششش فيضولي؟ سرت به كار خودت باشه كوچولو 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ فيضولي؟ سرت به كار خودت باشه كوچولو بی ادب، با مسئول روابط عمومی درست حرف بزن...:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ فيضولي؟ سرت به كار خودت باشه كوچولو فضول نیستم. به مدیرمون میگماااااااااااااااا اذیتم میکنی. 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ ممنونم خانوم مدیر:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ بی ادب، با مسئول روابط عمومی درست حرف بزن...:vahidrk: مرسی احمد رضا.:icon_gol::hapydancsmil: یاد بگیرن بعضیاااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ بی ادب، با مسئول روابط عمومی درست حرف بزن...:vahidrk: نخود ! خود شيريني موقوف :vahidrk: فضول نیستم. به مدیرمون میگماااااااااااااااا اذیتم میکنی. خبرچين هم كه هستي 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ نخود !خود شيريني موقوف :vahidrk: من از حق دفاع میکنم...زورت به فرنوش رسیده؟!؟!:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ من از حق دفاع میکنم...زورت به فرنوش رسیده؟!؟!:vahidrk:اسپم نکن با بزرگترتم درست بحرف:elivg5ddfqdy8k5mocf 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ اسپم نکن با بزرگترتم درست بحرف:elivg5ddfqdy8k5mocf داشتیم؟!؟!؟! از کجا معلوم امیر بزرگ تره؟ 3 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ داشتیم؟!؟!؟!از کجا معلوم امیر بزرگ تره؟ آخه بابابزرگه منه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ آخه بابابزرگه منه عع!!! میدونستی امیر هم کچله هم بی دندون؟! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده