Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ گیج کننده است ولی واقعا جالبه ! امسال چهار تاریخ غیرمعمول را تجربه می کنیم. 1/1/11-1/11/11-11/1/11-11/11/11 و فقط همین نیست. دورقم آخر سال تولد خود- میلادی - را با سنی که امسال خواهید داشت جمع کنید و نتیجه 111 برای همه است. امسال سال پول است. ماه اکتبر امسال 5 یکشنبه، 5 دوشنبه و 5 شنبه خواهد داشت و این اتفاق فقط هر 823 سال رخ می دهد. این سالها به عنوان کیفهای پول شناخته شده اند. 13 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ 2012 رو بیخیال پولو بچسب:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خدایشش امسال سال پول ولی پول دادن نه گرفتن لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ نکنه امسال قیامته...... من هنوز جوونم،کلی آرزو دارم..... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ نکنه امسال قیامته...... من هنوز جوونم،کلی آرزو دارم..... وقت پول گرفتن شد جوون شدی؟ تا دیروز پیر مرد بازنشسته بودی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ اینهمه خون جوونای مردمو کردی تو شوشه بازم آرزو داری؟!:w00:خون خوار!:w00: جزای اعمالتو بین حوری های جهنمی ببینی....(انجیر جولیو جسیکا آلبالوییو کدّی پری...) ازخون جوانان وطن شکم امثال ما جلو آمده....... اگر اونها روی مین نمیرفتند و ما میرفتیم،امروز چه کسی اشک شما را بالای منبر در میاورد؟ :w00: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ وقت پول گرفتن شد جوون شدی؟ تا دیروز پیر مرد بازنشسته بودی اینو خوب گفتی ستی جون لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ وقت پول گرفتن شد جوون شدی؟ تا دیروز پیر مرد بازنشسته بودی پول مفت زیباترین شیرینی است که در زندگی چشیده ام...... لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید میپرم وسط اسپم هاتون.... خبر : چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع: ابر لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ازخون جوانان وطن شکم امثال ما جلو آمده....... اگر اونها روی مین نمیرفتند و ما میرفتیم،امروز چه کسی اشک شما را بالای منبر در میاورد؟ :w00: حاج اقا متشكريم حاج اقا متشكريم .روح مني حاج اقا بت شكني حاج اقا لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ اینو خوب گفتی ستی جون پول مفت زیباترین شیرینی است که در زندگی چشیده ام...... تکبیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده