soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ "جين بلانكو" در كتاب "پرواز بوفالوها" ويژگيهاي اجتماع بوفالوها و غازها را به اين شكل توصيف ميكند: ويژگي بوفالوها: آنها به يك رهبر پايبند هستند و همه از او تبعيت ميكنند. آنها درست همان كاري را ميكنند كه به آنها دستور داده شده است. آنها هرگز تصميم نميگيرند و تا دستور نرسد، هيچ كاري نميكنند و هيچ كجا نميروند. هيچ كس جاي ديگري را پر نميكند و جلو نميافتد و مسؤوليت نميپذيرد. ويژگي غازها: هر غاز مسير پرواز دسته جمعي گروه را ميداند. رهبري و جلودار بودن نوبتي است. هر غاز، زمان در نوك پرواز قرار گرفتن و هدايت گروه را خود انتخاب ميكند. همه غازها تمايل به پذيريش مسؤوليت جلودار بودن را دارند. غازها در طول پرواز مراقب يكديگر هستند. بررسي ثابت كرده كه غازها در پرواز گروهي، 70 درصد بيشتر از مسافتي را كه انفرادي ميتوانند طي كنند، ميپيمايند. بلانكو ميگويد وقتي از مطالعه نظام هماهنگ و زندگي گروهي غازها آگاه شدم، به داخل شركت خود برگشتم و به همه همكارانم دستور پرواز دادم و از آنها خواستم از امروز غازهايي باشند كه هم خود از پروازشان لذت ببرند و هم من سازمان كمال يافتهتري را اداره كنم. آري من به آنها اختيار و آزادي پرواز دادم و گفتم بوفالوهاي من پرواز كنيد. غافل از اينكه بوفالوها نميتوانند پرواز كنند. به خود گفتم بلاسكو سازمان تو، يك سازمان بوفالويي است. مگر خود تو اين طور نخواستي كه همكاراني مطيع و بي چون و چرا داشته باشي؟ پس اگر غير از اين ميخواهي، خود تو اول بايد تغيير كني و در اينجا بود كه دريافتم ديدگاه من مدير هم بايد تغيير كند. من بايد بوفالوها را تبديل به غاز كنم، طبيعت آنها را تغيير بدهم، با آموزش، پرورش، رشد، ايجاد انگيزش، روحيه، اختيار، مسؤوليت، اعتماد، صداقت و... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده