spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ در کنگره حزب کمونسیت شوروی سابق در هنگام سخنرانی نیکیتا خروشچف که با تقبیح جنایتهای استالین جهان را شگفتزده کرد. یک نفر از میان جمعیت فریاد برآورد: - رفیق خروشچف، وقتی بیگناهان اعدام میشدند، شما کجا بودید؟ خروشچف گفت: هر کس این را گفت از جا برخیزد. اما هیچ کس از جایش تکان نخورد. خروشچف ادامه داد: خودتان به سوال خودتان پاسخ دادید. در آن زمان من همان جایی بودم که الان شما هستید. حالا کسی نیست ازما بپرسه موقع بیگ بنگ کجا بودی؟ 20 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ راستی یه چیزدیگه اون مسئله فلسفی مرغ وعبورش ازخیابان یادتون میاد؟ اصلا شما اونجا بودید؟ ای بابا برادر من چه معنی داره وسط خیابون چشات تلسکوپ بشه رو ناموس اقا خروسه که ببینی اخرش مرغه از خیابان عبور میکنه یانه؟ راستی مرغه به اونورخیابان رسید؟ 7 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی فلسفیه!!!!!!!!!!میشه یکی بازش کنه؟بعد ماهم وارد شیم؟ 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ در کنگره حزب کمونسیت شوروی سابق در هنگام سخنرانی نیکیتا خروشچف که با تقبیح جنایتهای استالین جهان را شگفتزده کرد. یک نفر از میان جمعیت فریاد برآورد: - رفیق خروشچف، وقتی بیگناهان اعدام میشدند، شما کجا بودید؟ خروشچف گفت: هر کس این را گفت از جا برخیزد. اما هیچ کس از جایش تکان نخورد. خروشچف ادامه داد: خودتان به سوال خودتان پاسخ دادید. در آن زمان من همان جایی بودم که الان شما هستید. حالا کسی نیست ازما بپرسه موقع بیگ بنگ کجا بودی؟ این اخری که بزرگش کردم را متوجه نشدم و ربطش به موضوع را نفهمیدم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی فلسفیه!!!!!!!!!!میشه یکی بازش کنه؟بعد ماهم وارد شیم؟ این اخری که بزرگش کردم را متوجه نشدم و ربطش به موضوع را نفهمیدم خودمم دارم سعی میکنم به یه جایی برسونمش هل بدین ببینیم این تپه تا کجا کش پیدا میکنه 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ این اخری که بزرگش کردم را متوجه نشدم و ربطش به موضوع را نفهمیدم big bang hamon majaraye be vojod omadane :ws52:2nyas? 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ big bang hamon majaraye be vojod omadane :ws52:2nyas? خب درمعنای عامش بله همون نظریه ایجاد دنیاست ولی هرکسی میتونه بیگ بنگ یا بیگ بنگهایی داشته باشه 7 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خودمم دارم سعی میکنم به یه جایی برسونمشهل بدین ببینیم این تپه تا کجا کش پیدا میکنه حالا شما بگو این بیل بنگ چیه؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ che pichide ....:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ در کنگره حزب کمونسیت شوروی سابق در هنگام سخنرانی نیکیتا خروشچف که با تقبیح جنایتهای استالین جهان را شگفتزده کرد. یک نفر از میان جمعیت فریاد برآورد: - رفیق خروشچف، وقتی بیگناهان اعدام میشدند، شما کجا بودید؟ خروشچف گفت: هر کس این را گفت از جا برخیزد. اما هیچ کس از جایش تکان نخورد. خروشچف ادامه داد: خودتان به سوال خودتان پاسخ دادید. در آن زمان من همان جایی بودم که الان شما هستید. حالا کسی نیست ازما بپرسه موقع بیگ بنگ کجا بودی؟ موقع بیگ بنگ کجا بودی سجاد؟ خب همینه دیگه من چقد بگم ما نیسیم خبر نداریم:girl_in_dreams: فکر میکنیم هستیم حالا هی بگین من هستم چون فکر میکنم ... :persiana__hahaha: کلا نیستیم 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ موقع بیگ بنگ کجا بودی سجاد؟خب همینه دیگه من چقد بگم ما نیسیم خبر نداریم:girl_in_dreams: فکر میکنیم هستیم حالا هی بگین من هستم چون فکر میکنم ... :persiana__hahaha: کلا نیستیم میبینی عسلی سرمون کلاه رفت:w00: خب شاید الان کانت بتونه با ارسطو شطرنج بازی کنه یا روزی برسه با توپ های شش ضلعی فوتبال بازی کنیم به هرحال دارم سعی میکنم بیاد بیارم! 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ حالا شما بگو این بیل بنگ چیه؟:jawdrop: :ws28: بیگ بنگ هیچی این دانشمندا هرچی نظریه واسه پیدایش جهان میدادن یه جاش میلنگید تا نظریه بیگ منگ ارایه شد یو خده مشکلشون حل شد بیگ بنگ یا همون بیل بنگ میگه کاینات بعد از یه انفجار بزرگ یه هسته اتم که ناشی از گرانش و فشردگی و خلاصه نمیدونم چی همون انفجار بزرگ مهمه بوجود اومدن حالا سجاد این وسط گم شده منم همینطور پس ما یا جز کاناتیم یا نیسیم که من معتقدم هسیم ینی ما نیسیم کلا 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ میبینی عسلی سرمون کلاه رفت:w00:خب شاید الان کانت بتونه با ارسطو شطرنج بازی کنه یا روزی برسه با توپ های شش ضلعی فوتبال بازی کنیم به هرحال دارم سعی میکنم بیاد بیارم! ایجوری بحث وباز میکنن:w00: دارین بیشترتر میپیچونینش که:167: منم برم که الان با انیشتن قرار دارم قانون آخرش و به بحث بکشیم نیوتونم قراره قانوناشو تغییر بده هر چی تا حالا درسارو پاسیدین باید دوباره پاس کنین با قوانین جدید نیوتون 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ میبینی عسلی سرمون کلاه رفت:w00:خب شاید الان کانت بتونه با ارسطو شطرنج بازی کنه یا روزی برسه با توپ های شش ضلعی فوتبال بازی کنیم به هرحال دارم سعی میکنم بیاد بیارم! اره بخدا بدم کلاه رفت الانم اینای که گفتی میشه ها بابام میگفت با توپ سنگی فوتبال بازی میکردن بعد دورش کلی پارچه میبستند که یه جورایی شش ضلعی میشد خوبه کار خوبی میکنی ببین معلوم میشه کوجا بودی یا نه:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ایجوری بحث وباز میکنن:w00: دارین بیشترتر میپیچونینش که:167:منم برم که الان با انیشتن قرار دارم قانون آخرش و به بحث بکشیم نیوتونم قراره قانوناشو تغییر بده هر چی تا حالا درسارو پاسیدین باید دوباره پاس کنین با قوانین جدید نیوتون عالیه من حداقل تونستم ایده خودمو درمورد یه نفرعملی کنم واین برای من کافیه! سلام برسون به انیش 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: بیگ بنگهیچی این دانشمندا هرچی نظریه واسه پیدایش جهان میدادن یه جاش میلنگید تا نظریه بیگ منگ ارایه شد یو خده مشکلشون حل شد بیگ بنگ یا همون بیل بنگ میگه کاینات بعد از یه انفجار بزرگ یه هسته اتم که ناشی از گرانش و فشردگی و خلاصه نمیدونم چی همون انفجار بزرگ مهمه بوجود اومدن حالا سجاد این وسط گم شده منم همینطور پس ما یا جز کاناتیم یا نیسیم که من معتقدم هسیم ینی ما نیسیم کلا چچچچچچچچچچ به من میخندی به خودت بخند:ws47::ws47: الان اینجا دقیقا منظور از کاینات چیه؟ همون جهان هستی هست یعنی اون چیزی که با چش دیده میشه یا چیزای غیرظاهری رو هم میگن یه تصور غیر دقیق از کاینات دارم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ عالیهمن حداقل تونستم ایده خودمو درمورد یه نفرعملی کنم واین برای من کافیه! سلام برسون به انیش :w00::w00::w00: مگه من ایجا موش آزماشگاهیم:167::167: انیش جونم سلام داره خدمتتون خواستی بگو شماره شو برات پخ کنم :ws37: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ :w00::w00::w00: مگه من ایجا موش آزماشگاهیم:167::167:انیش جونم سلام داره خدمتتون خواستی بگو شماره شو برات پخ کنم :ws37: خب من همچین جسارتی نمیکنم ولی احتمالا هممون موش ازمایشگاهی باشیم! درهرصورت اینا احتمالات ممکن وممتنعی هستند 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چچچچچچچچچچ به من میخندی به خودت بخند:ws47::ws47:الان اینجا دقیقا منظور از کاینات چیه؟ همون جهان هستی هست یعنی اون چیزی که با چش دیده میشه یا چیزای غیرظاهری رو هم میگن یه تصور غیر دقیق از کاینات دارم سوال سخت میپرسیا از نظر من همه چیز شامل میشه من تو او ما شما و الی ماشاالله واسه همین میگم ما کلا نیستیم حالا اگه ربطشو فهمیدی ینی خیلی باهوشی تو که داری میری پیش انیشتن بپرس ازش ببین چی میگه نخواسی ببین سجاد دست از مردم ازاری بر میداره واست توضیح بده:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خب من همچین جسارتی نمیکنم ولی احتمالا هممون موش ازمایشگاهی باشیم!درهرصورت اینا احتمالات ممکن وممتنعی هستند هان من با این نظریه ام موافقم بقول دوست محمد مهدی از خدا هم شانس نیوردیم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده