گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 7 تیر، 2011 کولی من ای چشم قهوه ای فنجان قهوه را بردار بنگر در آن مدار با من بگو شب تا ابد شب است یا فال من؟ فنجان شکست... 39
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2011 سوفوکل بزرگ ترین درام نویس دنیای قدیم است. 495 سال پیش از میلاد در توابع یونان زاده شد. . . . سوفوکل یکی از خوشبخت ترین مردانی بوده است که قدم به این عالم نهاده است.،زیرا عمر دراز و سلامت مزاج و زیبایی اندام و قدرت و تمول و شهرت و ذوق و قریحه ی بیهمتا را با هم جمع داشته است و نود سال عمر کرده جامعه ی یونان چنان حس علاقه و احترامی نسبت به او داشته که هرگز تا آنزمان چنین حرمتی را تا پایان عمر نسبت به کسی ابراز نکرده است. . . ...با وجود این وی یکی از ناراضی ترین و بدبین ترین افراد روی زمین بوده است... مقدمه ی الکترا بود.... تامل برانگیز تر از تماااااام این کتاب 34
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2011 داره کم کم یک سال میشه... یک سال پیش تو همین روزا بود... یک ساله که معجزه ای رخ نداده شاید هم رخ داده و متوجهش نشدم همیشه وقتی همه یه معجزه ر خ میده ..................... بعد دیگه هیچ معجزه ای رخ نمیده. کنترل چیه من همینجاهاست!!!!! همین جاهایی که شادی بیش از تحمل من میشه همین جاهاست ..... 23
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2011 زن که باشی دربارهات قضاوت میکنند در بارهی لبخندت که بیریا نثار هر احمقی کردی دربارهی زیباییات که دست خودت نبوده و نیست دربارهی تارهای مویت که بیخیال از نگاه شکآلودهی احمقها از روسری بیرون ریختهاند دربارهی روحت، جسمت دربارهی تو و زن بودنت، عشقت، همسرت قضاوت میکنند تو نترس و زن بمان احمقها همیشه زیادند نترس از تهمت دیوانههای شهر که اگر بترسی رفته رفته زن مردنما میشوی ...تهوع 27
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 عشق نه همچون صحرا ایستا ماندن است نه همچون خورشید نگریستن به همه چیز از دور و نه همچون باد پیمودن تمام جهان عشق نیرویی ست که روح جهان را استحاله می بخشد و بهتر می کند و تا زمانی که عشق بورزیم ،همواره بهتر از انیم که در زندگی پیشین خود بوده ایم 20
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 یـا مـن اشـتـبـاه مـی کـنـم یـا ایـن هـمـه تـــضـــاد ... 21
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 پروانه ها یکــــ دوره ی بیست روزه در پیله می گذرانند... و پس از آن تنها یکـــ روز زندگی می کنند.... این همه ریاضت برای تنها یک روز زندگی... می ارزد پیاه ی تنهاییم رو می بافم نه برای اینکه راه زندگی رو پیدا کنم..........برای اینکه راه اندیشیدن رو بیابم 21
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2011 تــــــــــــــهــــــــــــوع جهان پر است از صدای حرکت پاهای مردمی ، که همچنان که تو را می بوسند ...در ذهن خود طناب دار تو را می بافند. احمقانه عاشق می شوند، احمقانه شکست می خورند، احمقانه فریاد می زنند، احمقانه باز می گردند.... دنیا دنیای احمق هاست 24
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2011 آدم ها می آیند. زندگی میکنند می میرند و می روند. اما فاجعه زندگی تو آن هنگام آغاز می شود که آدمی می میرد اما نمی رود! می ماند، نبودنش دربودن تو چنان ته نشین می شود که تو می میری درحالی که زنده ای و او زنده می شود در حالی که مرده است | | | همین مسیر را مستقیم بروی می رسی به دو راهی ،یک راه به من ختم می شود ،آن دیگری به ختم من 25
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2011 ............................................................................................................من اینهمه نیستم 16
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 کــــــاش سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ما نبود لااقل یا دیانتمان دیانت می ماند و یا سیاستمان سیاست.... 15
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2011 تو با چشمان سبزت ... در زیر آفتاب خواهی خوابید ... من خمیده بر رویت ... همچون نظارهء سهمناک ترین حادثه کائنات ... به تماشایت خواهم نشست ... 13
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2011 من , در تو , ماجرای به قطب رفتن یک کشتی را من , در تو , کشف تقدیر قمارباز را در تو , فاصله ها را من , درتو , ناممکنی ها را دوست می دارم غوطه ور شدن در چشمان ات , چون جنگلی غوطه ور در نور و خیس از عرق و خون , گرسنه و خشمگین با اشتهای صیادی , گوشت تن ات را به دندان کشیدن من , در تو , ناممکنی ها را دوست می دارم اما , ناامیدی ها را ... هرگز ... !!! 15
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2011 دیگران معشوق را مایملک خویش می پندارند اما من تنها می خواهم تماشایت کنم 15
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2011 آدم اســـت دیگر... گاهی دلـــش میخواهد کسی مـــوهایش را نوازش کند ، بوســه بر گونه اش بزند و آروم زیر گوشش بگوید :دوســـتـت دارم... یه نصیحت یا وصیت هرچی دوست دارین اسمش بگذارین: اونایی که به قول معروف خرشون از پل گذشته و ازدواج کردن یا نامزد دارن که هیچ ولی اون دسته از برو بچه هایی که دوبه شک هستن یا خجالت میکشن برن جلو یا هرچی نمیدونن طرف دوست دارن یا فقط هوس هستش: اگه وقتی میخنده خوشکل تر میشه. اگه کفشاش خیلی بهش اومدن. اگه خطش محشره. اگه صداش بینظیره اگه خوب شرایط ِ بحرانی رو کنترل میکنه. ...اگه بهتون آرامش میده. اگه میتونه غافلگیرتون کنه. اگه دوست دارین سربه سرش بذارید که بهتون بگه دیوونه. اگه بهش میگید رفتم که نرو گفتنش رو بشنوید اگه مهربونه اگه ماهه اگه خوبه اگه دست هاشو دوست دارید بهش بگید... خب؟ بهش بگید... دیر میشه ها بخدا دیر میشه ! از ما گفتن ! 19
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2011 اگر پنج دقیقه دیرتر بیدار می شدم یا بند کفشم کمی بازی در می آورد یا به جای تاکسی اول ؛ دوم را سوار می شدم یا کمی آرامتر راه میرفتم صندلی روبروی تو را دیگری پر می کرد نمی دیدمت ... خدا حساب همه جا را کرده بود ! بازی در نیار 17
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 19 دی، 2011 هیچی بدتر از این نیست که احساست سر دوراهی بمونه! من به آدمایی که تو نگاه اولمون احساس آشنایی میکنیم ، مشکوکم!! کاش چیزی که امروز دیدم رو دوسال پیش دیده بودم... 17
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2011 یه دختری هست تو اتقاق ...بنده خدا ().....خیلی نچسبه!:evilsmile: از اونایی که مطمئنم اگه آبجیم میدیش یه ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتش طولانی میگفت و خودشو براش میگرفت :w589: نمیدونم به خاطر ظاهرشه ا رفتارش!!اما کلا همه یه جورایی باهاش مشکل دارن. با یکی از دوستاش داشت صوبت میکرد با تبختر تمام داشت در مورد یه نفر دیگه اظهار نظر میکرد:w888:، گفت که : من نسبت به یه آدمایی از لحظه اول حس منفی دارم!! این ...هم جزو همون ادمهاس! منم به این فک میکردم که کم نیستن کسایی که نسبت به تو همین حسو دارن:184: فک کنم نسبت به منم خیلی حس منفی داشته باشه:girl_in_dreams: بعد به این فک کردم که خوب خیلیام ممکنه همین حسو نسبت به من داشته باشن!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 و بعد خودشیفتگی مزمنم عود کرد:14k8gag:و فک کردم که من به این ماهی من به این نازی!!!کی میتونه همچین حسی به من داشته باشه:(87): الان هرکی اینو بخونه فک کنم همون حسو به من پیدا کنه :persiana__hahaha: 19
ارسال های توصیه شده