.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ شش پارادوکس در کشور ايران: 1-هيچ کس کار نمی کند، اما تمام برنامه ها اجرا می شود. 2-تمام برنامه ها اجرا می شوند، اما بازار راکد است. 3-بازار راکد است، اما هيچ کس گرسنه نيست. 4- هيچ کس گرسنه نيست، اما همه نا خوشنودند. 5-همه ناخوشنودند، اما هيچ کس شکايتی ندارد. 6-هيچ کس شکايتی ندارد، اما زندان ها پر است. 18 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ومن عاشق پروپاگاندای ایرانی وملتی ساده لوح وخوش باور ورند وبسیار زیرک هستم که میتوانند معجزات را روی ماه کشف کنند اما ازحل مشکل خویشتن عاجزند 10 لینک به دیدگاه
فامیل دور 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا ایران کشور خاصی است،تو این دو سال قیمت سوخت 7 برابر شد،مسافرت های عید 70 درصد زیاد شد و 150 میلیون سفر فقط در امسال داشتیم..... از همه طرف تحـریم میشه،رشد اقتصادی چشمگیر میشه !!!!! کلا فکر کنم ژن ما دچار پارادوکسه !!!!! بهتره به جای صنعت ادبی پارادوکس در ادبیات،دنبال صنعت ایرانی باشیم !!! البته من با شما موافقم فقط یه نکته ی ریز اینکه : 150 میلیون سفر فقط در امسال داشتیم..... که شما گفتین غلطه . بلکه : 150 میلیون نفر سفر فقط در امسال داشتیم..... مثل 100 ساعت کار و 100 نفر ساعت کار ... 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ و خیلی از مردم ایرانم زود باور ! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اقا توهین نکنید. من هیچکدوم از این هایی که میگید نیستم. لطفا از لغت بعضی از ایرانی ها استفاده کنید . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده