El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ دقیقا انقلاب ها به خاطر وجود همین مسئله رخ میدن !!!! حکومتی که مدام مردمش رو سرکوب کنه و سعی کنه افکار عمومی رو در جهت خواسته هایه خودش سوق بده کارش به انقلاب ختم میشه. انقلاب زمانی اتفاق میافته که مردم دچار یک تحول عظیمی بشن ! وقی مردم تحولات کوچیک رو ببینن درصدد اصلاحات بر میان ... اما وقتی حکومت سعی در گمراه کردن مردم کنه کار به جایی میرسه که اختلاف حکومت مردم بالا میره .... ولی کسی متوجه نمیشه (بدلیل گمراه کردن اذهان عمومی) . در چنین مواقعی یک جرقه ی کوچیک میتونه حقایق زیادی رو نشون مردم بده و مردم رو از خواب طولانی بیدار کنه. چنین حرکتی به انقلاب منجر میشه. من با تعریف انقلاب مشکلی ندارم ، منظور من اینه که هر کسی هر لحظه هر حکومتی داره بهش حکومت میکنه لیاقتش همون حکومته و از لحظه ای که لیاقت حکومت بهتری رو داشته باشه بهش میرسه ، الان ایرانی ها لیاقتشون این حکومته و یک سوئیسی اون و یک مصری اون، الان اگه فردا روزی آمریکا شد جمهوری اسلامی آمریکا لیاقت مردمش جمهوری اسلامی خواهد بود ، پس ما تا زمانی که زیر سلطه این حکومت هستیم نمیتونیم بگیم لیاقت ما این نیست ، چون اگه نباشه مطمئنن تغییرش خواهیم داد 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من با تعریف انقلاب مشکلی ندارم ، منظور من اینه که هر کسی هر لحظه هر حکومتی داره بهش حکومت میکنه لیاقتش همون حکومته و از لحظه ای که لیاقت حکومت بهتری رو داشته باشه بهش میرسه ، الان ایرانی ها لیاقتشون این حکومته و یک سوئیسی اون و یک مصری اون، الان اگه فردا روزی آمریکا شد جمهوری اسلامی آمریکا لیاقت مردمش جمهوری اسلامی خواهد بود ، پس ما تا زمانی که زیر سلطه این حکومت هستیم نمیتونیم بگیم لیاقت ما این نیست ، چون اگه نباشه مطمئنن تغییرش خواهیم داد خب حرفت تا حدودی درسته ... ولی ولی بعضی وقتها حکومت قدرت فکر کردن رو از مردمش میگیره !! دقیقا مثل یک زندان ! توی زندان نمیتونی رییس زندان رو انتخاب کنی یا نگهبانا رو ... یا حتی نمیتونی فرار کنی !! ایران الان یه زندانه ... زندانی که ما توش متولد شدیم. قلعه ی حیوانات رو که خووندی !؟ مزرعه دار رفت ... ولی همه جا رو سگای وحشی پر کردن دیگه حتی انقلاب هم نمیشد کرد !!! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خب حرفت تا حدودی درسته ... ولیولی بعضی وقتها حکومت قدرت فکر کردن رو از مردمش میگیره !! دقیقا مثل یک زندان ! توی زندان نمیتونی رییس زندان رو انتخاب کنی یا نگهبانا رو ... یا حتی نمیتونی فرار کنی !! ایران الان یه زندانه ... زندانی که ما توش متولد شدیم. قلعه ی حیوانات رو که خووندی !؟ مزرعه دار رفت ... ولی همه جا رو سگای وحشی پر کردن دیگه حتی انقلاب هم نمیشد کرد !!! حرفای تو هم تا حدودی درسته ولی به نظر من شاید خیلی سخت باشه ولی میشه انقلاب کرد ، فقط باید هزینه کرد که اون هم همون لیاقت عمومی رو میخواد 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ حرفای تو هم تا حدودی درسته ولی به نظر من شاید خیلی سخت باشه ولی میشه انقلاب کرد ، فقط باید هزینه کرد که اون هم همون لیاقت عمومی رو میخواد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده