سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ تمام اتفاق هایی که دور و برمان صورت می گیرد، نتیجه انرژیهاست. دوستمون انرژی! شغلمون انرژی! همسرمون انرژی! اتفاقات، دونه دونه، انرژی هستند! دوستان عزیز قانونی داریم در فیزیک به اسم قانون " دوبروی"! لوئیس دوبروی فیزیکدان جوان فرانسوی در پایان نامه دکترای خود اشاره کرد که درست همان گونه که امواج نور در شرایط خاصی هم چون ذرات عمل میکنند، ذرات نیز می توانند رفتار موجی از خود نشان دهند. او به ویژه اظهار داشت که الکترونها، که سابق بر این به صورت کرات باردار سخت و غیر قابل نفوذ فرض می شدند، در واقع می توانند مانند نور یا موج آب، هم چون امواج گستردهای که از پراش یا تداخل حاصل می شوند رفتار کنند. قانون دوبروی به زبان ساده می گوید: هر ذره در حال ساطع کردن مدام انرژی از خود است. خودکار، مداد، پرده، بدن من و شما و خلاصه همه چیز در حال ساطع کردن مداوم انرژی از خودشون هستند. این انرژی ها چه هستند و چه کار می کنند؟ این بحث مفصلی است و تا جایی که به تکنیک های موفقیت مربوط می شود، برایتان توضیح میدهم. هاله های انرژی انسان دو ویژگی دارند که این دو ویژگی رو بقیه انرژی ها ندارند. 1) انرژی بدن من و شما قابل هدایت به یک سمت مشخص است. اگر به چیز مشخصی فکر کنیم انرژی ما به سمت اون چیز مشخص می رود. خیلی وقت ها می شود که به کسی زنگ می زنیم و او می گوید: - چه خوب شد زنگ زدی! - داشتم بهت زنگ می زدم! - داشتم بهت فکر می کردم! - حلال زاده! - دل به دل راه داره و ...! و نکته فوق العاده جالبش این جاست که ما به محض این که به شخص خاصی در هر جای دنیا که فکر می کنیم انرژی هایمان بلافاصله به سمت او حرکت می کند و بلافاصله به او می رسد بدون سپری شدن زمان. اصلا مهم نیست که ما ایران باشم و طرف مقابل آن سر دنیا. در فیزیک به این حالت می گویند " جهش کوانتومی". یعنی انرژی ما از زمان عبور می کند. پس به محض این که ما به چیزی فکر کنیم انرژی ما پیش او حاضر است. 2) انرژی من و شما مثبت و منفی می شود ولی انرژی اجسام همیشه خنثی است. اگر ما حالمان خوب باشد، اگر آرام باشیم، اگر داریم مهرورزی می کنیم، اگر داریم لطفی می کنیم، اگر داریم دعا می خوانیم انرژی ما مثبت است. اگر حالمان بد باشد، اگه داریم غر می زنیم، اگر داریم بد و بی راه می گوییم، اگر عصبانی هستیم، اگر استرس داریم، اگر نگران هستیم، اگر اضطراب داریم انرژی ما منفی است. و اما انرژی اجسام خنثی است ولی انرژی من و شما می تواند انرژی اجسام را هم مثبت و منفی بکند. یکی از بحث های مهم موفقیت هم این است که: تا جایی که می توانی از آدم های منفی حذر کن و تا جایی که می توانی بچسب به آدم های مثبت، چرا؟ چون انرژی آن ها رویمان اثر می گذارد. بنابر این آدم مثبت دیدی، چی کار می کنی؟ بهش میچسبی! آدم منفی هم دیدی، در رو! چون افسرده دل، افسرده کند انجمنی را. یک ماه با یه آدم غرغرو راه برو، بعد از یک ماه خودت هم راه می ری، غر میزنی. قدیمترها وقتی عارفی و یا پهلوانی بود، عده ای به نام "مرید و نوچه" دور و برآن ها بودند. این مریدها و نوچهها همش حس خوبی داشتن. این حس خوب به خاطر چی بود؟ به خاطر انرژی فوق العاده مثبت اون عارف و پهلوان! هالههای انرژی در پیرامون دو قسمت از بدن ما تراکم بیشتری دارند. چشم ها و دست ها. فردی تعریف می کرد : من تو خونه مون یه دونه گلدون داشتم و این گلدون رو خیلی دوست داشتم. یه سفر 4 ماهه پیش اومد که من مجبور شدم برم خارج از کشور و به خواهرم گفتم که من که می رم مسافرت تو هر روز بیا و این گلدون رو آب بده. خواهرم هم قبول کرد. من رفتم سفر و اومدم دیدم گلدون خشک شده! من به خواهرم گفتم تو گلدون رو آب ندادی و اون می گفت به خدا آب دادم! بعد از خواهرش پرسیدم: خانم محترم، از خونه تون که بیرون میومدی و یه مسافت طولانی رو می رفتی که بری و یه گلدون رو آب بدی، خداییش چپ چپ گلدونه رو نگاه نمی کردی؟ خواهرش گفت: " دقیقا یه هم چین حالتی داشتم." گفتم: " شما با انرژی منفی چشمت، گل رو خشک کردی!" همه می دانیم که هلند بزرگترین صادر کننده گل جهان است. دانشمندان هلندی آزمایشی را انجام دادند و در آن آزمایش بچههای مهد کودکی را بردند در مزارع گل و گفتند شما در بین مسیرهایی که بین ردیفهای گل وجود دارد بازی کنید و راه برید و بدوید و مواظب باشید که به گلها صدمه نزنید. بعد از طی مدتی متوجه شدند گل هایی که در مسیر بازی بچه ها بودند از شادابی و نشاط بیشتری برخوردارند و زودتر هم رشد می کنند. نتیجه تحقیقات را به دولت هلند اعلام کردند. هلند بخشنامهای رو تنظیم و به مهد کودکها اعلام نمود که هر مهد کودک موظف است هفتهای یک روز، مهد را تعطیل نموده و بچهها را برای بازی به مراکز پرورش گل ببرند . و اما انرژی دست ها بیشترین مقدار انرژی در دستها است. بیشترین مقدار انرژی را اول دستها دارند و بعد چشمها. تا به حال کسانی را که با دست هایشان انرژی درمانی می کنند دیدهاید؟ در آمریکا تعدادی نوزاد را انتخاب نموده و به مادرانشان گفتند که روزانه حداقل 20 دقیقه آنان را نوازش کنند. نوزادانی که نوازش میشدند، نفخ شکمشان، بیتابیهایشان، چیزهایی که بچههای کوچک را در این سن اذیت میکند و باعث گریهشان میشود، به شدت کمتر از سایر بچهها شد! در آمریکا تحقیق جالبی در خصوص بچه های نارس صورت گرفت. در آن تحقیق از مادران بچه های نارس خواستند که روزانه در کنارمحفظه شیشه ای قرار بگیرند و از سوراخ هایی که در محفظه وجود داره سر و بدن بچه هایشان رو نوازش کنند. نتیجه تحقیق نشان داد که مرگ و میر بچه های نارسی که توسط مادرشان نوازش میشدند فوق العاده کمتر از بچه های نارسی بود که نوازش نمی شدند! چرا؟ چون این بچه ها انرژی مثبت رو از طریق دست های مادرانشان دریافت می کردند و این قضیه به صورت کاملا علمی اثبات شده که نوازش سر کودکان در رشد مغز آنها به مقدار قابل توجه ای تاثیر مثبت دارد. پس لطفا فرزندان و عزیزانتان رو نوازش کنید! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده