رفتن به مطلب

======>دفتر هماهنگی ( گروه ها / افراد و ...)

nazfar

ارسال های توصیه شده

با سلام و تبریک سال نو:

بر اساس پژوهش و بررسی های صورت گرفته تصمیم گرفته شد تا در این بخش از تالار گروه های متنوعی در حوزه های مرتبط با رشته صنایع بر اسا توانمندی های افراد و تخصص های اونها تشکیل بدیم.

این تاپیک صرفاً در حوزه هماهنگی بین گروه ها و افراد و مسائل مرتبط با انان هست لذا در این تاپیک به ارائه نظرات مفید و کارساز بپردازید.

روند کار بدین منوال خواهد بود:

1. در این تاپیک و یا در صورت داشتن پیشنهادی از سوی هر یک از مهندسان عزیز به تعیین موضوع و بررسی جوانب لزوم تشکیل گروه پرداخته میشه و بعد از تأیید موضوع گام 2 انجام می شود.

2.طی این گام تاپیک تصویب شده زده میشه و برای اون مدیر مشخص میشه. مدیر مربوطه مدیریت کامل بحث و جلو بردن گروه رو در دست خواهد داشت.

3.نتایج تحقیق و پژوهش در تاپیک عنوان شده قرار داده میشه تا باقی کاربران در صورت تمایل پیگیر بحث شن.

4. بر حسب پیشرفت هر تاپیک در بازه های زمانی تعیین شده ارزیابی روی گروه ها صورت گرفته و به گروه برتر آن بازه جوایز علمی اهدا خواهد شد.

ادامه دارد...

• Like 6
لینک به دیدگاه

• قوانین حاکم بر این تاپیک مثل تمامی تاپیک ها از قوانین سایت و تالار صنایع پیروی میکنه.
  • مدیران گروه ها میتونن جلسات حضوری جهت یکپارچگی تیم داشته باشند( البته با هماهنگی)

فعلاً فکر کنم همین موارد برای شروع کافی باشه با جلو رفتن تاپیک قوانین رو کامل تر میکنم

خوب برای شروع فکر کنم باید به انتخاب موضوع پرداخته شه. لطفاً هر فردی پیشنهاد خودش رو توی همین تاپیک ارائه بده.

و لطفاً پیشنهادات رو با ارائه دلایل و ارائه راهکار در خصوص پیشبرد تاپیک همراه کنید.

من پیشنهاد میکنم اگر میخواین موضوعی بگین در حوزه موارد کاربردی توی رشته و مشاغل صنایع باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

سلام و عرض ادب من فکر می کنم مبحث برنامه ریزی تولید مناسب باشه البته چون من درگیر یه پروژه mis هستم باید می گفتم mis ولی برنامه ریزی تولید چون به نظرخودم خیلی کاربردی است و خیلی جای بحث داره و با شاخه هایی که داره وپیش نیازهایی که داره مثل برنامه ریزی نیروی انسانی خیلی جای بحث داره

نظرنهایی را مدیر محترم تالار می دهند ولی به نظرمن برای شروع تیم و بحث درباره برنامه ریزی تولید ابتدا روی پیش نیازها بحث کرده و پله پله جلو می رویم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...