میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا یعنی کجا شمال ؟ یعنی جایی که من دیدم نه همین تهران و پارک جنگلی های اطرافش 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی جایی که من دیدم نه همین تهران و پارک جنگلی های اطرافش عجب پس بازم بگید آزادی نیس شادی نیس :banel_smiley_4: من قشم رفته بودم زنا با بلیز و دامن و بدون جوراب(پا برهنه ) و دخترای 17 -18 ساله با پیرهن و شلوار و بدون روسری با موهای افشان جلوی چش مامورای انتظامی تو خیابون تو مراکز خریدش قدم میزدن تعجب کرده بودم فکر می کردم داره یه چیزایی عوض میشه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من قشم رفته بودم زنا با بلیز و دامن و بدون جوراب(پا برهنه ) و دخترای 17 -18 ساله با پیرهن و شلوار و بدون روسری با موهای افشان جلوی چش مامورای انتظامی تو خیابون تو مراکز خریدش قدم میزدن تعجب کرده بودم فکر می کردم داره یه چیزایی عوض میشه کجای قشم !!!!! باز اگه میگفتی کیش یک چیزی،تو قشم که اکثر زنان از این نقاب کلاغی ها دارند !!! 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ کجای قشم !!!!! باز اگه میگفتی کیش یک چیزی،تو قشم که اکثر زنان از این نقاب کلاغی ها دارند !!! تو همون خیابون اصلی که یه طرفش میخوره به بازار جدیدش و ستاره قشم و نزدیکیای هتل اپادانا شما اخرین بار کی رفته بودی قشم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تو همون خیابون اصلی که یه طرفش میخوره به بازار جدیدش و ستاره قشم و نزدیکیای هتل اپاداناشما اخرین بار کی رفته بودی قشم ؟ من پارسال،زمستان بود،با قطار رفتیم بندرعباس و از اونجا رفتیم قشم. حالا فقط اون خیابان بوده،من که هرچی بازار میرفتم،یک مسجد اهل سنت بود و همه موقع اذان مغازه را میبستند و میرفتند برای نماز. زن ها هم کلاغی بودند. احتمالا یک اکیپ منحرف از تهران اومده اونجا،شما دیدینشان. 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من پارسال،زمستان بود،با قطار رفتیم بندعباس و از اونجا رفتیم قشم. حالا فقط اون خیابان بوده،من که هرچی بازار میرفتم،یک مسجد اهل سنت بود و همه موقع اذان مغازه را میبستند و میرفتند برای نماز. زن ها هم کلاغی بودند. احتمالا یک اکیپ منحرف از تهران[/COLOR] اومده اونجا،شما دیدینشان. :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من پارسال،زمستان بود،با قطار رفتیم بندعباس و از اونجا رفتیم قشم. حالا فقط اون خیابان بوده،من که هرچی بازار میرفتم،یک مسجد اهل سنت بود و همه موقع اذان مغازه را میبستند و میرفتند برای نماز. زن ها هم کلاغی بودند. احتمالا یک اکیپ منحرف از تهران اومده اونجا،شما دیدینشان. زمستون ؟ چی بگم ولی معمولا همون زمستون هم اونجا شلوغه زنای کلاغی هم که بومی اونجا هستن اتفاقا خیلی بهتر از فاطی کاندوای سیاه پوش ما چادر سر می کنن اذونش هم آره دم به ساعت اذون می گفتن اما بیشتر ادما مسافربودن 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ قشم کوه داره ؟ حالا جا قحطی بوده ؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ قشم کوه داره ؟ حالا جا قحطی بوده ؟ فشم عزیز کلاه به چشم نه قشم 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ فشم عزیز کلاه به چشم نه قشم اوه :icon_pf (34): یکی منو برا تاپیک سوتی های بفرسته 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اینم ورژن جدید عجب دوره زمونه ای شده خواهر 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ عجبپس بازم بگید آزادی نیس شادی نیس :banel_smiley_4: من قشم رفته بودم زنا با بلیز و دامن و بدون جوراب(پا برهنه ) و دخترای 17 -18 ساله با پیرهن و شلوار و بدون روسری با موهای افشان جلوی چش مامورای انتظامی تو خیابون تو مراکز خریدش قدم میزدن تعجب کرده بودم فکر می کردم داره یه چیزایی عوض میشه اونجا قشمه تهران نیست عزیزم جزایر خلیج فارس باید یه چیزی داشته باشه که ملت برن وگرنه هواش که گنده همه چیز از همه جا گرون تره فقط همین حسن رو داره... حده اقل یه آفتاب میشه گرفت لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ در این تصاویر ملتی رو مشاهده میکنم که از کمبود حرکات موزون به این روز افتادن! "قر "بر هر درد بی در مان دواست قال دکتر بیتاا! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا رو بزاریم تو بخش دانلود فیلم و کلیپ و اینا ... چطوره؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده