El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ +14 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ...در مجموع ما شانس آوردیم اینها برای تیم ملی خواهران مربی پرتغالی نیاوردند . با این اوضاع فاجعه آمیز فامیلی مربیها اگر برای تیم ملی خواهران مربی آورده بودند فامیلی او را چطوری باید جمع و جور میکردیم ؟! 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ +14 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ...در مجموع ما شانس آوردیم اینها برای تیم ملی خواهران مربی پرتغالی نیاوردند . با این اوضاع فاجعه آمیز فامیلی مربیها اگر برای تیم ملی خواهران مربی آورده بودند فامیلی او را چطوری باید جمع و جور میکردیم ؟! فوق العاده بود حامد. مفسر به این میگن...:ws28: اسی ! پستتو نباید ویرایش میکردی:icon_pf (10): 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ کی هست این بابا ؟ (البته اگه آدم معروفیه خواهشا کسی فحش نده ) بابا یکی بگه این کیه !؟ مربی تیم ملی بانوانه ؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مربی تیم ملی فوتبال چمنی بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مربی تیم ملی فوتبال چمنی بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران مردانش رو هم بگو دیگه! سرمربی تیم ملی فوتبال چمنی مردان بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران... 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مربی تیم ملی فوتبال چمنی بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران مردانش رو هم بگو دیگه!سرمربی تیم ملی فوتبال چمنی مردان بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران... راست میگین ... خب گفتم آدم مهمی نیست مگر نه اسمش رو شنیده بودم شماها هنوز فوتبال نیگاه میکنین ؟ اونم فوتبال جمهوری اسلامی ؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مردانش رو هم بگو دیگه!سرمربی تیم ملی فوتبال چمنی مردان بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران... اوخ!!! حواس نمیذارن این فتنه گران فرهنگی!!:icon_pf (34): راست میگین ... خب گفتم آدم مهمی نیست مگر نه اسمش رو شنیده بودم شماها هنوز فوتبال نیگاه میکنین ؟ اونم فوتبال جمهوری اسلامی ؟ نه والله! 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ حالا یه چیز باحال دیگه. پریشب که این بابا اومده بود 90 فردوسی پور ازش پرسید تلفظ دقیق اسمتون چیه اونم گفت کیروش. بعد 90 اولش که زیرنویس میکرد اسمشو مینوشت کیروش بعد از ده دقیقه شد کی روش 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بگه مبلغ قرار دادش چقدر بود بالاخره لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بگه مبلغ قرار دادش چقدر بود بالاخره انقدر مادی گرا نباش برادر 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ راس میگه به فکر معنویات و فرهنگ و ادب باش و اسمشو تفسیر کن 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ انقدر مادی گرا نباش برادر احسنت به شما خواهر اسلامی من الان با این حرف شما از خود بی خود شدم میخوام سر به بیابون بذارم:icon_pf (34): ولی خداییش چی شد این کورش، کیروش یا کی روش نظرش عوض شد 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی از این خارجی ها عاشق میراث ملی ایران هستن ،اون وقت یه بنده خدای ایرانی پا میشه میره شیراز سخنرانی میکنه و میگه مظهر ظلم و ستم از اینجاست، از تخت جمشید ! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی از این خارجی ها عاشق میراث ملی ایران هستن ،اون وقت یه بنده خدای ایرانی پا میشه میره شیراز سخنرانی میکنه و میگه مظهر ظلم و ستم از اینجاست، از تخت جمشید ! جواب اون بنده خدا به قول سمن یک کلمه است: پیشته! 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ جواب اون بنده خدا به قول سمن یک کلمه است: پیشته! :w16: منظورم از اون بنده خدا رو که فهمیدین کیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ کا ش اسمش یه ک هم اضافه داشت 2 لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ هی نخواستم بخندم و خودم و کنترل کنم جواب ندم نشد خب آخه اسمش چیز داره (مشکل داره):ws28::ws28: اسم هیچ چیز نداره اگه درست نوشته بشه(کی روش) بچه های ب...............:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ :w16:منظورم از اون بنده خدا رو که فهمیدین کیه ؟ بهله 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بهله آفرین بر شما ملت تیز هوش ! تاپیک منم که حذفید ! 2 لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ جواب اون بنده خدا به قول سمن یک کلمه است: پیشته! جواب اون بنده خدا اینه امیرزا تو که از فوتبال سر در نمیاری برو منقلو فوت کن:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده