keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ با توجه به تصویب کاهش مجدد نرخ سود بانکی در سال 90، غیر قانونی اعلام شدن فعالیت در فارکس و شرکت های هرمی، کاهش کارمزد های شرکت های کارگزاری بورس، کاهش معاملات در زمینه ی املاک و مستغلات و نامگذاری سال جدید به عنوان «جهاد اقتصادی»، به نظر من، بهترین زمینه برای سرمایه گذاری در سال جدید، بورس هست. آیا شما هم با من موافقید؟ 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ با توجه به تصویب کاهش مجدد نرخ سود بانکی در سال 90، غیر قانونی اعلام شدن فعالیت در فارکس و شرکت های هرمی، کاهش کارمزد های شرکت های کارگزاری بورس، کاهش معاملات در زمینه ی املاک و مستغلات و نامگذاری سال جدید به عنوان «جهاد اقتصادی»، به نظر من، بهترین زمینه برای سرمایه گذاری در سال جدید، بورس هست. آیا شما هم با من موافقید؟ بله. ولی ریسک بالایی در انتظارمونه. 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ age vaze kar gozari hamun hamini bashe ke alan hast na:4chsmu1: chon balaye kasi ke kharej az ozae bourse riske kheili balayi dare hala harchand ham sabadesho motenave entekhab karde bashe:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ age vaze kar gozari hamun hamini bashe ke alan hast na:4chsmu1:Chon balaye kasi ke kharej az ozae bourse riske kheili balayi dare hala harchand ham sabadesho motenave entekhab karde bashe:girl_yes2: من فکر میکنم بزرگترین عامل کم شدن فعالیتم تو بورس همین عدم وجود یه کارگزاری خوبه 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ من فکر میکنم بزرگترین عامل کم شدن فعالیتم تو بورس همین عدم وجود یه کارگزاری خوبه badbakhtie kar injast ke faghat ye kargozarie khoob moshkelo hal nemikone . shayad darsade riskemun paeentar biad vali hanuzam borde shoma vabaste be digar kargozariha ham hast. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ badbakhtie kar injast ke faghat ye kargozarie khoob moshkelo hal nemikone .Shayad darsade riskemun paeentar biad vali hanuzam borde shoma vabaste be digar kargozariha ham hast. خوب البته چون سیستم بسته است باید یکی ضرر کنه که یکی سود کنه. ولی تو همین اوضاع هم اگه کارگزاری ها کارشونو خوب انجام بدن میشه یه کارایی کرد. سال گذشته یه کارگزاری با چند تا اشتباه منو فلج کرد. هیچ قانونی هم در این مورد وجود نداره. 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ خوب البته چون سیستم بسته است باید یکی ضرر کنه که یکی سود کنه. ولی تو همین اوضاع هم اگه کارگزاری ها کارشونو خوب انجام بدن میشه یه کارایی کرد. سال گذشته یه کارگزاری با چند تا اشتباه منو فلج کرد. هیچ قانونی هم در این مورد وجود نداره. are moteasefane:hanghead:valla ba vojude in mojayi ke ina ra mindazan tu bazar nemishe dg ba hesabo ketab 2 2 ta 4 ta kardan rah be jayi bord.:4chsmu1: age bekhay bord koni bayad yeki beshi mesle une:ws43: 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ are moteasefane:hanghead:[/color]valla ba vojude in mojayi ke ina ra mindazan tu bazar nemishe dg ba hesabo ketab 2 2 ta 4 ta kardan rah be jayi bord.:4chsmu1: Age bekhay bord koni bayad yeki beshi mesle une:ws43: آره دیگه. باند بازی هم خیلی زیاده. گردن کلفتها همیشه سود میکنن. 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ نه ، چون جونتون رو روش میگذارید ، هر دفعه که پایین بره و بالا بیاد کلی استرس و فشار باید تحمل کنید ، یه نفر همین کارو یه مدت کرد ، گفت " دیوونه شدم " ... سکه ... 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ are moteasefane:hanghead:[/color]valla ba vojude in mojayi ke ina ra mindazan tu bazar nemishe dg ba hesabo ketab 2 2 ta 4 ta kardan rah be jayi bord.:4chsmu1: Age bekhay bord koni bayad yeki beshi mesle une:ws43: منکه دو سال دارم فعالیت میکنمو از کارگزاری سهم آشنا راضیم. تعریف کارگزاری مفید هم خیلی شنیدم..توی 15 روز کاری اخیر، من از بورس 30% سود گرفتم..فقط ناراحتم چرا توی این بازار سرمایه بیشتری نداشتم... تقریباًهمه نمادها و گروهها: خودرویی، تجهیزاتی،فلزات، معدنی و....سود آوری داشتن. بنظرم اشتباهه که بخاطر کم کاریه بعضی از کارگزاریها ، و یا حتی همه کارگزاریها، یا وجود برخی از کله گنده ها داخل بورس، اشخاص حقیقی بترسن و خودشون رو از این بازار جذاب محروک کنن... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده