kazem safari 335 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ مگه من ازت چی خواستم....جز یه ویلا تو لواسون یه بی ام و سیاه رنگ .... یه آپارتمان تو شمرون بیست و هفت هزارتا سكه .... یه زمین اول جردن كه تو در نهایت عشق .... بزنی قباله ی من مگه من ازت چی خواستم .... اینكه مادرت نباشه نمیخوام كه با حضورش .... زندگیم از هم بپاشه ولی خب مصلحت اینه .... مادرم پیشم بمونه هرچی باشه نازنینم ..... مامانم از خودمونه این توقعی زیاده .... كه تو ظرفا رو بشوری واسه رفع خستگیمون ..... چایی دم كنی تو قوری هر چی من میگم بگی چشم .... مث یك آدم عاقل تو خودت گفتی كه هستی .... یه شریك خوب و همدل پس چرا جا زدی میری .... چرا از من دیگه سیری نمیدونی كه با رفتن .... من و از خودم میگیری من هنوز چیزی نخواستم .... من هنوز چیزی نخواستم 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ این همش نبود!!!!!!! کاش آقایون به شعاراشونم عمل میکردن... 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااي من تا حالا همچين خانومي دور و برم نديدم لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ این الان شعر بود احیانا؟شاعرش کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ الان ما نفهمیدیم خاتمی این شعرو واسه زنش گفته بود یا زنش واسه خاتمی .به هر حال فکر نمیکنم ادبیات اقای خاتمی اینقدر ضعیف باشه. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ این توقعی زیاده .... كه تو ظرفا رو بشوری 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ الان ما نفهمیدیم خاتمی این شعرو واسه زنش گفته بود یا زنش واسه خاتمی .به هر حال فکر نمیکنم ادبیات اقای خاتمی اینقدر ضعیف باشه. مجید پسرم خاتمی نه، خانُمی !! 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ الان ما نفهمیدیم خاتمی این شعرو واسه زنش گفته بود یا زنش واسه خاتمی .به هر حال فکر نمیکنم ادبیات اقای خاتمی اینقدر ضعیف باشه. عزیزم خاتمی کجا بود این نوشته خانم. 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ اوج عشقشو داره میرسونه 2بیت اخرو بچسب میگه اگه تو بری منو از خودم میگیری این خیلی یعنی اوج دوست داشتن لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ من یکم چشام ضعیفه.درست نمیبینم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده