kazem safari 335 ارسال شده در 5 تیر، 2011 مگه من ازت چی خواستم....جز یه ویلا تو لواسون یه بی ام و سیاه رنگ .... یه آپارتمان تو شمرون بیست و هفت هزارتا سكه .... یه زمین اول جردن كه تو در نهایت عشق .... بزنی قباله ی من مگه من ازت چی خواستم .... اینكه مادرت نباشه نمیخوام كه با حضورش .... زندگیم از هم بپاشه ولی خب مصلحت اینه .... مادرم پیشم بمونه هرچی باشه نازنینم ..... مامانم از خودمونه این توقعی زیاده .... كه تو ظرفا رو بشوری واسه رفع خستگیمون ..... چایی دم كنی تو قوری هر چی من میگم بگی چشم .... مث یك آدم عاقل تو خودت گفتی كه هستی .... یه شریك خوب و همدل پس چرا جا زدی میری .... چرا از من دیگه سیری نمیدونی كه با رفتن .... من و از خودم میگیری من هنوز چیزی نخواستم .... من هنوز چیزی نخواستم 6
abie bicaran 2325 ارسال شده در 5 تیر، 2011 واااااااااااااااااااااي من تا حالا همچين خانومي دور و برم نديدم
b4gher 442 ارسال شده در 5 تیر، 2011 الان ما نفهمیدیم خاتمی این شعرو واسه زنش گفته بود یا زنش واسه خاتمی .به هر حال فکر نمیکنم ادبیات اقای خاتمی اینقدر ضعیف باشه. 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 5 تیر، 2011 الان ما نفهمیدیم خاتمی این شعرو واسه زنش گفته بود یا زنش واسه خاتمی .به هر حال فکر نمیکنم ادبیات اقای خاتمی اینقدر ضعیف باشه. مجید پسرم خاتمی نه، خانُمی !! 2
تینا 15116 ارسال شده در 5 تیر، 2011 الان ما نفهمیدیم خاتمی این شعرو واسه زنش گفته بود یا زنش واسه خاتمی .به هر حال فکر نمیکنم ادبیات اقای خاتمی اینقدر ضعیف باشه. عزیزم خاتمی کجا بود این نوشته خانم. 2
sarooneh 2052 ارسال شده در 5 تیر، 2011 اوج عشقشو داره میرسونه 2بیت اخرو بچسب میگه اگه تو بری منو از خودم میگیری این خیلی یعنی اوج دوست داشتن
ارسال های توصیه شده