p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ حرف شما درسته.ولی سپاه هست دیگه.شما ارتش بودید. سپاه مذهبی تر هستند و گیرشون تو چیز های مذهبی بیشتر هست. فقط یک سوال دیگه دارم.روزی چند ساعت اموزش میدهندو ورزش و چیز های دیگه؟؟؟ روزی چند ساعت کلاس عقیدتی هست.؟؟ در کل سوالم این هست که از صبح تا شب همین طوری از من کار میکشند .یا تو روز ممکن هست چند ساعتی بیکارمون بزارند؟؟ ببین این حرف هایی که تو جامعه در مورد ارتش و سپاه هست یه مقدار دور از واقعیته! فکر میکنی فرماندهای ارتش رو کی انتخاب میکنه ؟ میدونی الان دانشجویان دانشگاه افسری چجوری انتخاب میشن؟ میخوام بگم همشون عین همن در مورد دوره آموزشی که همه جا عین همه و هیچ فرقی در مورد برنامه نداره.... فرمانده مرکز آموزشهای ما که یک سرتیپ بود اصلا از سپاه اومده بود . پس زیاد فرقی نداره جانم . در مورد زمان آموزش که میخوای یه تا پیک میزنم تا همه بدونن http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=493923#post493923 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تو كه يك نماز ساده و بلد نيستي چجور شدي منتقد اسلام و اين همه تاپيك هاي انتقادي مي زني و بحث مي كني؟همه ي كارات همين هست؟ فکر نکنم ربطی داشته باشن. شما اگه از یک گاوپرست در هندوستان مثلا انتقاد کنی،یعنی باید مراسم سنتی سجده در برابر گاو را بلد باشین؟ یک سری چیزها،با عقل در ارتباطه و عقل یک عده میتونه قبولش کنه،عقل یک عده نمیتونه قولش کنه..... عقل هم قسمت اعظمش با توجه به محیط خانواده و محل زندگی و آموزش و..... شکل میگیره. 8 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تو كه يك نماز ساده و بلد نيستي چجور شدي منتقد اسلام و اين همه تاپيك هاي انتقادي مي زني و بحث مي كني؟همه ي كارات همين هست؟ دوست من هر کس با هر درجه از اطلاعات حق انتقاد داره . اگر چیزی بر حق باشه . با انتقاد از درجه حق اون کاسته نمیشه دین اسلام با این همه تبلیغات منفی علیه اون هر روز جایگاه خودش بیشتر پیدا میکنه فکر نکنم ربطی داشته باشن. شما اگه از یک گاوپرست در هندوستان مثلا انتقاد کنی،یعنی باید مراسم سنتی سجده در برابر گاو را بلد باشین؟ یک سری چیزها،با عقل در ارتباطه و عقل یک عده میتونه قبولش کنه،عقل یک عده نمیتونه قولش کنه..... عقل هم قسمت اعظمش با توجه به محیط خانواده و محل زندگی و آموزش و..... شکل میگیره. البته دین اسلام یک دین کامل و جهانیه و بزرگانی که در تحقیر اون برآمدن مسلط به این دین بودن و سالها به مطالعه ی اون پرداختند نمونه اش مستر همفر که وهابیت رو درست کرد 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ سرباز سپاه شدن همینطور الکی نیست . یاباید عضویت بسیج و پارتی و کلی تحقیق و مصاحبه بشی .......... یا اینکه الکی قمپوز در کردی و ملت رو سر کار گذاشتی .با اون چیزایی که از تو میدونیم اولیش امکان نداره....... بله دومیش حتمیه احتمال سوم اینه که خواب نما شدی و توبه کردی به راه خدا برگشتی و روت نمیشه نماز خوندن و از کسی یاد بگیری اینجوری می خوای یاد بگیری . در ضمن راههای باز گشت به خدا به سه طریق است : کف گرگی و زیر زانو و کله سال نو مبارک اونی که قرمز شده متاسفانه توسط بابام انجام شد و من هم قبلا در تاپیک های قبلی گفتم . تازه میخواست برام کارت بسیج فعال هم جور کنه که من مانع شدم. حتی دلیل داره که افتادم شیروان که بعد اموزشی بیوفتم شهرمون. در ضمن باز یک چیز میگم.متهم میشم به توهین. ولی برای شما شفا میخوام .فقط همین 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تو كه يك نماز ساده و بلد نيستي چجور شدي منتقد اسلام و اين همه تاپيك هاي انتقادي مي زني و بحث مي كني؟همه ي كارات همين هست؟ بنده قبلا نماز را بلد بودم. بنده قرانتون را خوندم.کتاب های دیگه و معروفتون را خوندم.حتی کتاب هایی که تا حالا اسمش را نشنیدی. ولی چون اخرین باری که نماز خوندم .نماز اجباری بود که دبیرستان سال دوم دبیرستان خوندم. یعنی حدود 7 یا 8 سال پیش بوده.بعضی از جاهایش مثل سلام و تشهد و ترتیبش یادم رفته .البته اسی هم یک جور دیگه جوابت را داد. 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اين كه تعجب نداره خيلي ها نماز بلد نيستن خواهر زاده منم تازه سربازي رفته داشتم بهش سلام و تشهد نماز را ياد ميدادم بلايي سرم آورد كه خودمم قاطي كردم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ البته دین اسلام یک دین کامل و جهانیه و بزرگانی که در تحقیر اون برآمدن مسلط به این دین بودن و سالها به مطالعه ی اون پرداختند نمونه اش مستر همفر که وهابیت رو درست کرد بیشتر خاورمیانه ای و آفریقایی و اندونزیایی است. جهانی یعنی در کل جهان،1 میلیارد از 7 میلیارد جهانی نمیشه. تعداد بودایی های جهان هم همین حدود است. حقانیتش را عمل پیروانش در طول تاریخ مشخص میکنه من هم دربارش بحث نمیکنم چون میدونم خیلی ها دوستش دارند و از مادر براشون عزیزتره. 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بیشتر خاورمیانه ای و آفریقایی و اندونزیایی است.جهانی یعنی در کل جهان،1 میلیارد از 7 میلیارد جهانی نمیشه. تعداد بودایی های جهان هم همین حدود است. حقانیتش را عمل پیروانش در طول تاریخ مشخص میکنه من هم دربارش بحث نمیکنم چون میدونم خیلی ها دوستش دارند و از مادر براشون عزیزتره. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50862 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بیشتر خاورمیانه ای و آفریقایی و اندونزیایی است. جهانی یعنی در کل جهان،1 میلیارد از 7 میلیارد جهانی نمیشه. تعداد بودایی های جهان هم همین حدود است. حقانیتش را عمل پیروانش در طول تاریخ مشخص میکنه من هم دربارش بحث نمیکنم چون میدونم خیلی ها دوستش دارند و از مادر براشون عزیزتره. اسی به همون اندازه که تو کلمه مردم عوام به کار بردی منم کلمه دیدگاه شهودی رو به کار بردم دیدگاه شهودی یعنی اینکه ما بدون احاطه کامل به یک مطلب فقط دیده ها و شنیده های خودمون رو ملاک نتیجه گیری مون قرار میدیم تو میگی عمل پیروان اسلام نشون میده که چجور دینیه !!1 تو با چند تا از پیروان اسلام آشنا هستی ( همشون؟) مطمئنا ندیدی همشونو پس دیدگاهت فقط منحصر میشه به اونچیزی که دیدی و شنیدی حالا من از شانس خوبم با هر آدم مسلمونی روبرو شدم آدمهای خوبی بودن . پس دید خوبی به این دین دارم؟ در مورد مسلمانان اروپا هم بگم که اینطوری نیست که میگی در اروپا این درصد از مردم را مسلمانان تشکیل میدن کوزوو (93.5 درصد) آلبانی (83.2 درصد) بوسنی و هرزگوین (42.7 درصد) جمهوری مقدونیه (40.3 درصد) مونته نگرو (21.5 درصد) بلغارستان (15.7 درصد) روسیه (14.4 درصد) گرجستان (11.5 درصد) فرانسه (10.3 درصد) بلژیک (10.2 درصد) سعی میکنم یه تاپیک جامع در مورد مسلمانان اروپاو رشد اسلام در اروپا بزنم 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ فکر نکنم ربطی داشته باشن. شما اگه از یک گاوپرست در هندوستان مثلا انتقاد کنی،یعنی باید مراسم سنتی سجده در برابر گاو را بلد باشین؟ یک سری چیزها،با عقل در ارتباطه و عقل یک عده میتونه قبولش کنه،عقل یک عده نمیتونه قولش کنه..... عقل هم قسمت اعظمش با توجه به محیط خانواده و محل زندگی و آموزش و..... شکل میگیره. براي انتقاد و نقد نياز به شناخت و درك هست اگر مطلبي را بدون شناخت كافي نقد كنيد حاصل حماقت است و نه خرد چگونه چيزي را كه بر آن اجحاف و شناخت درست نداريد به نقد مي نشينيد؟ در مورد مثال شما اگر نداني پشت وانه ي آن سجده و آن احترام(پرستش كه به اشتباه فرموديد) چيست چگونه مي خواهيد در مورد اشتباه بودن آن استدلال كنيد و منطق بياوريد و دليل بر رد آن اقامه كنيد؟ دوست من واژگان در زبان بصورت ديمي بوجود نمي آيد و لذا بصورت ديمي هم نمي توان آن ها را به كار برد عقل واژه مترادف مغز است مغز از دوران جنيني در وجود جنين شكل مي گيرد و متناسب با رشد جسمي فرد رشد مي كند آنچه كه متاثر از محيط پرورش است خرد و انديشه است كه البته متناسب با تغيير محيط و نوع آموزش مي تواند تغييرات شگرف بنمايد دوست من هر کس با هر درجه از اطلاعات حق انتقاد داره . اگر چیزی بر حق باشه . با انتقاد از درجه حق اون کاسته نمیشه دین اسلام با این همه تبلیغات منفی علیه اون هر روز جایگاه خودش بیشتر پیدا میکنه البته دین اسلام یک دین کامل و جهانیه و بزرگانی که در تحقیر اون برآمدن مسلط به این دین بودن و سالها به مطالعه ی اون پرداختند نمونه اش مستر همفر که وهابیت رو درست کرد درود دوست من گفتار شما را درست نمي دانم كسي كه داراي اطلاعات اندك در يك مبحث است نمي تواند در مقام منتقد آن بحث قرار گيرد و اين خطا است مي توناد در مقام پرسش گر قرار بگيرد و آنچه را كه به ذهنش مي رسد بصورت پرسشي بيان كند و در پي يافتن جواب آن باشد اما نمي تواند در مقام منتقد متعصب قرار بگيرد متاسفانه در طي 8 سال دولت اصلاحات به جاي نهادينه كردن بستر هاي روشنفكري و مدنيت در ايران تنها پوسته هاي آن را بسط داديم و ژست روشنفكري را در جامعه نهادينه كرديم الحمد الله همه ي متكلمين خود را خواص مي دانند و جزو 2 درصد بالاي جامعه و در عجبم كه با اين همه خواص خود شيفته عوام ديگر كجاي اين جامعه قرار مي گيرند و اين عوام چه كساني هستند كه ما جامه پوشان روشنفكران تمام كاستي ها را بر گردن ايشان مي اندازيم بنده قبلا نماز را بلد بودم. بنده قرانتون را خوندم.کتاب های دیگه و معروفتون را خوندم.حتی کتاب هایی که تا حالا اسمش را نشنیدی. ولی چون اخرین باری که نماز خوندم .نماز اجباری بود که دبیرستان سال دوم دبیرستان خوندم. یعنی حدود 7 یا 8 سال پیش بوده.بعضی از جاهایش مثل سلام و تشهد و ترتیبش یادم رفته .البته اسی هم یک جور دیگه جوابت را داد. شما اگر مرا مي شناختيد هرگز نمي گفتيد قرآنتان و كتاب هايتان به تمسخر و ريشخند گرفتن همه ي مطالب و گفتار ها براي به كرسي نشاندن حرف خويش اسمش روشنفكري و خواص پروري نيست منم منم كردن به نيم ارزن نيرزد شما در همين تاپيك از وجود كتابي به نام رساله اظهار تعجب مي كنيد و مي گوييد رساله ديگر چيست يا به واقع نمي داني كه با اين حساب گويي در دنياي ديگر و سرزميني غير از ايران سير مي كني و گفتارت مبني بر مطالعه ي كتاب هايي كه من حتي اسمش را نشنيده ام گفتاري واهي و خلاف واقع است و يا پيرو سبك و سياق روشنفكران تهي كشكول روي به تمسخر و ريشخند گيري سخنان مخالف نظرت آورده اي در هر دو صورت ناپسنديده است و نه تنها كمكي به جريان روشنفكران واقعي و تجديد نظر خواهان مطلع نمي كند بلكه با بد جلوه دادن وجهه ي ايشان با كردار خويش مسير را بسيار طولاني تر از انچه كه هست مي نماييد برداشت بر توهين نكنيد اگر گفتار كمي تند است دليلش احساس اهانتي است كه مي كنم با اين روش و با اين سياق به خون جوانان پرپر شده ي ايران توهين مي كنيد به ارمان هاي تمام ايرانياني كه در طول تاريخ جانشان را فداي ازادي و ازاد انديشي اين مرز و بوم كرده اند توهين مي كنيد مي دانم نرود ميخ آهني بر سنگ اما مي نويسم براي آن دسته از دوستاني كه در ميان اين كش مكش ها مردد مانده اند كه صواب كدام است و خطا كدام اميدوارم روزي خرد راهنماي همه ي ما و در وهله ي اول اين حقير باشد در پناه ايزد مهربان ايران زمين باشيد شاد و پيروز 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چگونه چيزي را كه بر آن اجحاف و شناخت درست نداريد به نقد مي نشينيد؟ در مورد مثال شما اگر نداني پشت وانه ي آن سجده و آن احترام(پرستش كه به اشتباه فرموديد) چيست چگونه مي خواهيد در مورد اشتباه بودن آن استدلال كنيد و منطق بياوريد و دليل بر رد آن اقامه كنيد؟ دوست من واژگان در زبان بصورت ديمي بوجود نمي آيد و لذا بصورت ديمي هم نمي توان آن ها را به كار برد عقل واژه مترادف مغز است مغز از دوران جنيني در وجود جنين شكل مي گيرد و متناسب با رشد جسمي فرد رشد مي كند آنچه كه متاثر از محيط پرورش است خرد و انديشه است كه البته متناسب با تغيير محيط و نوع آموزش مي تواند تغييرات شگرف بنمايد اولا بنده اگر گفتم کتاب هایتان و غیره.هیچ هدف تمسخری نداشتم.برایم عجیب هست که شما این توهم را گرفتید درود دوست من گفتار شما را درست نمي دانم كسي كه داراي اطلاعات اندك در يك مبحث است نمي تواند در مقام منتقد آن بحث قرار گيرد و اين خطا است مي توناد در مقام پرسش گر قرار بگيرد و آنچه را كه به ذهنش مي رسد بصورت پرسشي بيان كند و در پي يافتن جواب آن باشد اما نمي تواند در مقام منتقد متعصب قرار بگيرد متاسفانه در طي 8 سال دولت اصلاحات به جاي نهادينه كردن بستر هاي روشنفكري و مدنيت در ايران تنها پوسته هاي آن را بسط داديم و ژست روشنفكري را در جامعه نهادينه كرديم الحمد الله همه ي متكلمين خود را خواص مي دانند و جزو 2 درصد بالاي جامعه و در عجبم كه با اين همه خواص خود شيفته عوام ديگر كجاي اين جامعه قرار مي گيرند و اين عوام چه كساني هستند كه ما جامه پوشان روشنفكران تمام كاستي ها را بر گردن ايشان مي اندازيم شما اگر مرا مي شناختيد هرگز نمي گفتيد قرآنتان و كتاب هايتان به تمسخر و ريشخند گرفتن همه ي مطالب و گفتار ها براي به كرسي نشاندن حرف خويش اسمش روشنفكري و خواص پروري نيست منم منم كردن به نيم ارزن نيرزد شما در همين تاپيك از وجود كتابي به نام رساله اظهار تعجب مي كنيد و مي گوييد رساله ديگر چيست يا به واقع نمي داني كه با اين حساب گويي در دنياي ديگر و سرزميني غير از ايران سير مي كني و گفتارت مبني بر مطالعه ي كتاب هايي كه من حتي اسمش را نشنيده ام گفتاري واهي و خلاف واقع است و يا پيرو سبك و سياق روشنفكران تهي كشكول روي به تمسخر و ريشخند گيري سخنان مخالف نظرت آورده اي در هر دو صورت ناپسنديده است و نه تنها كمكي به جريان روشنفكران واقعي و تجديد نظر خواهان مطلع نمي كند بلكه با بد جلوه دادن وجهه ي ايشان با كردار خويش مسير را بسيار طولاني تر از انچه كه هست مي نماييد برداشت بر توهين نكنيد اگر گفتار كمي تند است دليلش احساس اهانتي است كه مي كنم با اين روش و با اين سياق به خون جوانان پرپر شده ي ايران توهين مي كنيد به ارمان هاي تمام ايرانياني كه در طول تاريخ جانشان را فداي ازادي و ازاد انديشي اين مرز و بوم كرده اند توهين مي كنيد مي دانم نرود ميخ آهني بر سنگ اما مي نويسم براي آن دسته از دوستاني كه در ميان اين كش مكش ها مردد مانده اند كه صواب كدام است و خطا كدام اميدوارم روزي خرد راهنماي همه ي ما و در وهله ي اول اين حقير باشد در پناه ايزد مهربان ايران زمين باشيد شاد و پيروز اولا بنده اگر گفتم کتاب هایتان و غیره.هیچ هدف تمسخری نداشتم.برایم عجیب هست که شما این توهم را گرفتید دوما بنده با اسمش مشکل داشتم.وگرنه من اسمش را به عنوان کتاب مرجع تقلید مینشاختم / در همون پست های بعدش هم بیان کردم بقیه پست هایتون را هم متوجه نمیشم. خواهشا یکی از کاربران من را متوجه کنه. کی من توهین کردم بر خون جوانان پرپر شده. مطمئن باش بنده از امثال شما هزاران بار میهن پرست تر هستم. تنها خصوصیتی که ازش مطمئن هستم.این هست که میهن پرستم. هر کس ادعایی را وارد میکنه.یک دلیل میاره. منتظر دلایل شما هستم. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اونجا نماز جماعته برو ته صف هر کاری بقیه کردن تو هم بکن 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اونی که قرمز شده متاسفانه توسط بابام انجام شد و من هم قبلا در تاپیک های قبلی گفتم .تازه میخواست برام کارت بسیج فعال هم جور کنه که من مانع شدم. حتی دلیل داره که افتادم شیروان که بعد اموزشی بیوفتم شهرمون. در ضمن باز یک چیز میگم.متهم میشم به توهین. ولی برای شما شفا میخوام .فقط همین پس شما هم بله . هرجایی که براتون بچربه خودتون رو میچسبونید و هرجایی که ببینید خطر ناکه در میرید. یاد جریان شتر مرغه میفتم که هم شتر بود و هم مرغ . چرا رو راست نیستی برادر من. میری اونجا یه گندی بالا میاد به پای نظام مینویسن. . یه وقتم دیدی برای جنگ توی بحرین میفرستنت . بابات خوانواده شهید میشه . اگه گفتم شاید هدایت شدی ، ناراحت نشو . با این سوالی که تو کردی غیر من خیلی از کاربرای دیگه هم مشکوک شدن چطوری اونم تو یهویی رفتی سراغ نماز. گفتم سوال کنم. همین . لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اونجا نماز جماعته برو ته صف هر کاری بقیه کردن تو هم بکن عجب راهنمایی انوقت اگه یکی ازش در مورد نماز سوال کنه باید بگه من باید برم نماز جمه اونجا بهت میگم؟؟؟ راس میگن تو مشکوک میزنی چطور شده رفتی سراغ نماز؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ اولا بنده اگر گفتم کتاب هایتان و غیره.هیچ هدف تمسخری نداشتم.برایم عجیب هست که شما این توهم را گرفتید دوما بنده با اسمش مشکل داشتم.وگرنه من اسمش را به عنوان کتاب مرجع تقلید مینشاختم / در همون پست های بعدش هم بیان کردم بقیه پست هایتون را هم متوجه نمیشم. خواهشا یکی از کاربران من را متوجه کنه. کی من توهین کردم بر خون جوانان پرپر شده. مطمئن باش بنده از امثال شما هزاران بار میهن پرست تر هستم. تنها خصوصیتی که ازش مطمئن هستم.این هست که میهن پرستم. هر کس ادعایی را وارد میکنه.یک دلیل میاره. منتظر دلایل شما هستم. دوست من شما در اين تاپيك در حال يادگيري نماز هستي اما بگذار كمي دستور زبان كشوري را كه ادعا مي كني آن را مي پرستي برايت باز گويم: در زبان پارسي و در هنگام نوشتار وقتي يك مطلبي تمام مي شود و مطلبي ديگر كه ارتباط اندكي با مطلب قبل دارد و در راستاي ان نيست آغاز مي شود , براي نشان دادن اين قطع ارتباط به سر خط مي روند و مجدد از آنجا شروع به نگارش مي كنند من نگفتم كه شما با بيان لفظ كتابهايتان و يا قرآنتان من را به ريشخند گرفته ايد بلكه در ابتدا گفتم اگر من را مي شناختيد اين كتاب ها را به من منتسب نمي كرديد و سپس در خط بعدي گفتم شما در كل هر مطلبي را كه خلاف ميلتان است به ريشخند و تمسخر مي گيريد و قدرت اقامه ي ادله در برابر آن و دفاع از عقايد خود را نداريد و مي خواهيد با مضحكه كردن و به خنده برگزار كردن از آن بگذريد و دست آخر هم كه طرف گفتمان شما از اين رفتار شما خسته مي شود و مي بيند كه با منطق طرف نيست و مي رود در بوق و كرنا مي كنيد كه آي نفس كش , من بردم و من بردم. ------------ در مورد توهين به خون جوانان در خون آرميده ي وطن : اينكه شما(منظور نه تنها شخص شماست كه همه ي كساني كه چون شما در اين سايت و ساير سايت ها و در جامعه عمل مي كنند) ادعا مي كنيد در راهي قرار داريد كه اين عزيزان در آن راه جان داده اند و در عمل رفتاري خارج از منطق و ايدولوژي آزادي خواهانه ارايه مي دهيد خود موجب لوس شدن هدف اين عزيزان مي شود و اين توهين است شما امروز اگر بر سرزمين ايران گام بر مي داريد و با افتخار مي گوييد من ايرانيم و ميهن پرستم به خاطر جان فشاني هاي هزاران فرزند برومند اين آب و خاك است كه در طول قرن ها جانشان را فداي مام ميهن كرده اند شما با رفتار غلط خود در راه آزادي طلبي خون اين عزيزان را پايمال مي كنيد ما ادعا مي كنيم كه پيغمبر ما كورش است بي آنكه مرام او را بشناسيم ما ادعا مي كنيم كه ميهن پرستيم بي آن كه فرزندان ميهن ارج بنهيم ما ادعا مي كنيم كه ميهن پرستيم اما به وقتش منفعت و آرامش خويش را مقدم بر همه چيز مي دانيم من مي گويم شما به ندا و ندا ها خيانت كرده ايد زيرا رفتاري از خود نشان داديد كه ديگران بگويند آن مردگان نيز لوده هايي مانند اين زنده گان بودند و آرماني در سر نداشتند جز سرخوشي من ادعا مي كنم شما به خون هزاران شهيد گلگون كفن جنگ خيانت مي كنيد زيرا كاري مي كنيد كه بگويند آنها هم جواناني بودند سرخوش و نادان و احساساتي همانند اينها من مي گويم شما به شهيدان مشروطيت خيانت كرده ايد زيرا كاري مي كنيد كه بگويند آنها هم نادان هايي بودند چن اينان كه با چشمان بسته در پي 4 نفر به ظاهر روشنفكر به راه افتادند بي آنكه بدانند از پس امروز چه فردايي است و اين سير خيانت ها باقي است و باز ادعا مي كنم كه شما به كورش هم خيانت كرديد زيرا با به تمسخر گرفتن انديشه هاي زد انديشه ي خويش كاري كرديد كه آزادگي و آزادي پروري كورش را افسانه بخوانند و از او ديوي دو شاخ بسازند 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ اونجا نماز جماعته برو ته صف هر کاری بقیه کردن تو هم بکن این یک نمونه از دیدگاه شهودیه شعر مولوی در باره بدن فیل رو خوندید؟ 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دوست منشما در اين تاپيك در حال يادگيري نماز هستي اما بگذار كمي دستور زبان كشوري را كه ادعا مي كني آن را مي پرستي برايت باز گويم: در زبان پارسي و در هنگام نوشتار وقتي يك مطلبي تمام مي شود و مطلبي ديگر كه ارتباط اندكي با مطلب قبل دارد و در راستاي ان نيست آغاز مي شود , براي نشان دادن اين قطع ارتباط به سر خط مي روند و مجدد از آنجا شروع به نگارش مي كنند من نگفتم كه شما با بيان لفظ كتابهايتان و يا قرآنتان من را به ريشخند گرفته ايد بلكه در ابتدا گفتم اگر من را مي شناختيد اين كتاب ها را به من منتسب نمي كرديد و سپس در خط بعدي گفتم شما در كل هر مطلبي را كه خلاف ميلتان است به ريشخند و تمسخر مي گيريد و قدرت اقامه ي ادله در برابر آن و دفاع از عقايد خود را نداريد و مي خواهيد با مضحكه كردن و به خنده برگزار كردن از آن بگذريد و دست آخر هم كه طرف گفتمان شما از اين رفتار شما خسته مي شود و مي بيند كه با منطق طرف نيست و مي رود در بوق و كرنا مي كنيد كه آي نفس كش , من بردم و من بردم. ------------ در مورد توهين به خون جوانان در خون آرميده ي وطن : اينكه شما(منظور نه تنها شخص شماست كه همه ي كساني كه چون شما در اين سايت و ساير سايت ها و در جامعه عمل مي كنند) ادعا مي كنيد در راهي قرار داريد كه اين عزيزان در آن راه جان داده اند و در عمل رفتاري خارج از منطق و ايدولوژي آزادي خواهانه ارايه مي دهيد خود موجب لوس شدن هدف اين عزيزان مي شود و اين توهين است شما امروز اگر بر سرزمين ايران گام بر مي داريد و با افتخار مي گوييد من ايرانيم و ميهن پرستم به خاطر جان فشاني هاي هزاران فرزند برومند اين آب و خاك است كه در طول قرن ها جانشان را فداي مام ميهن كرده اند شما با رفتار غلط خود در راه آزادي طلبي خون اين عزيزان را پايمال مي كنيد ما ادعا مي كنيم كه پيغمبر ما كورش است بي آنكه مرام او را بشناسيم ما ادعا مي كنيم كه ميهن پرستيم بي آن كه فرزندان ميهن ارج بنهيم ما ادعا مي كنيم كه ميهن پرستيم اما به وقتش منفعت و آرامش خويش را مقدم بر همه چيز مي دانيم من مي گويم شما به ندا و ندا ها خيانت كرده ايد زيرا رفتاري از خود نشان داديد كه ديگران بگويند آن مردگان نيز لوده هايي مانند اين زنده گان بودند و آرماني در سر نداشتند جز سرخوشي من ادعا مي كنم شما به خون هزاران شهيد گلگون كفن جنگ خيانت مي كنيد زيرا كاري مي كنيد كه بگويند آنها هم جواناني بودند سرخوش و نادان و احساساتي همانند اينها من مي گويم شما به شهيدان مشروطيت خيانت كرده ايد زيرا كاري مي كنيد كه بگويند آنها هم نادان هايي بودند چن اينان كه با چشمان بسته در پي 4 نفر به ظاهر روشنفكر به راه افتادند بي آنكه بدانند از پس امروز چه فردايي است و اين سير خيانت ها باقي است و باز ادعا مي كنم كه شما به كورش هم خيانت كرديد زيرا با به تمسخر گرفتن انديشه هاي زد انديشه ي خويش كاري كرديد كه آزادگي و آزادي پروري كورش را افسانه بخوانند و از او ديوي دو شاخ بسازند من نمیتونم شما را بفهمم. شما بر چه اساسی این تهمت ها را به من میزنید. شما حداقل میتونی یک پست بیاری که من همچنین چیزهایی گفتم. شما یک پست فقط در تاپیک زدید و گفتید شمایی که نماز بلد نیستید.چطور به دین اسلام انتقاد میکنید. من هم بهتون جواب دادم.فقط همین. ولی شما شروع کردید به این حرف ها. احتمالا پست های دیگه من در سایت باعث رنجش شما شده. شاید من نمیفهمم. یعنی فقط به خاطر اینکه بنده نرفتم به سر خط و از اونجا شروع نکردم.شدم ضد میهن. شدم از بین برنده خون ندا. شاید من نمیتونم شما را درک کنم. خواهش میکنم از کاربر های دیگه بیایید به من بفهمونید که ایشون چی میگه. چه ادم پست و بد و نادانی بودم .خودم نمیدونستم که لایق این چنین توهین های هستم بنده به عنوان یک انسان که میخواد بزور بره به سربازی کوفتی.اومدم این تاپیک را زدم تا چند تا جمله عربی را کاربران به من یاد بدند.چون 8 سال بود که کسی به من زور نگفت واین لغات عربی را نخونده بودم. حالا این چه توهینی بوده من نمیفهمم.؟؟ یعنی عقل شما میگه کسی که چند تا لغت عربی نماز را حفظ نباشه. هیچ درکی از دینش نداره و هرگز نباید نقد و یا چیز دیگه بکنه.؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده