Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ بله امکانش هست که تصاویر تکراری باشه و شما قبلا دیده باشید اما بازم ببینید! تاپیکی که در پیش رو دارید میخواد گوشه چشمی داشته باشه به قدرت و هنرنمایی حشرات و شاید اشاراتی به آیات آفریننده حشرات خانه سازی مهندس سرخرطومی در 11 مرحله! (احتمال زیاد این حشره از خانواده سرخرطومی Curculionidae هست.) 1. برش کاری در حد لالیگا! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. قسمت آخر برای تعلیق خانه بُرش نمی خورد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. اندازه گیری فاصله ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. تا کردن برگ – هنر واقعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5.ادامه ... از قسمت زیر برگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6. دو قسمت را همزمان کنار هم نگهداشتن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7. نگهداشتن قسمت راست تا قسمت چپ تا بخورد...! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8. مهندسی واقعی ... قدرت واقعی ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9. خانه اکنون معلق است تا دست دشمنان به آن نرسد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10. تعبیه درب وردی منزل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11. کنترل تکیه گاه و محکم نمودن آن با چسب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ?isn’t it the best engineering آیا این بهترین مهندسی نیست؟ حالا ما مهندسیم یا این حشره ؟؟؟ 23 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ متاسفانه عکسی دیده نمیشه بزارید پس من یه سری دیگه جداگانه آپلود کنم و بزارم ... 6 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ خب عکس ها رو ادیت کردم و 2باره آپلود کردم. امیدوارم همه ببینن! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ چه جالب و باحال حالا چرا در نذاشته واسه خونش 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ چه جالب و باحال حالا چرا در نذاشته واسه خونش احتمالا خونه نساخته واسه زندگی... رفته اون تو خودشو بکشه... ما مهمارا اینجوری طراحی نمیکنیم...احتمالا شهر ساز بوده.... :persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ چه جالب و باحال حالا چرا در نذاشته واسه خونش چرا در هم داره! تصاویر خیلی بیشتر اینا بود که من گذاشتم ... اینجا فقط خلاصه تر شده! به این عکس دقت کن! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ احتمالا خونه نساخته واسه زندگی... رفته اون تو خودشو بکشه... ما مهمارا اینجوری طراحی نمیکنیم...احتمالا شهر ساز بوده.... :persiana__hahaha: :ws28: صدوبیست درصد شهرساز بوده 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: صدوبیست درصد شهرساز بوده آره دیجه هم به قیافش میخوره...هم از این طرز خونه سازیش مهلومه شهر ساز بوده...:4chsmu1: این شهرسازا همیشه میخوان تو کارای ما دخالت کنن ..آخرش خودشو به کشتن میدن...:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ چرا در هم داره! تصاویر خیلی بیشتر اینا بود که من گذاشتم ... اینجا فقط خلاصه تر شده! به این عکس دقت کن! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به کدوم عکس دقت کنم :ws28: صدوبیست درصد شهرساز بوده واسه همینه که میخوای بیای شهرسازی دیگه 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ واسه همینه که میخوای بیای شهرسازی دیگه فعلا که عضو جامعه معمارها میباشم یه معمارِ شهرساز فرق میکنه با یه شهرساز خالی! 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ فعلا که عضو جامعه معمارها میباشم یه معمارِ شهرساز فرق میکنه با یه شهرساز خالی! همین معمار شهرسازان میان تو کار شهرسازا دخالت می کنن دیگه حالا این حشره اومده این همه زحمت کشیده ما داریم سر چی بحث میکنیم 7 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ به کدوم عکس دقت کنم مگه عکس دیده نمیشه؟؟ ایناها: اینجا هم داره دیده بانی میده به این زیبایی! 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ همین معمار شهرسازان میان تو کار شهرسازا دخالت می کنن دیگه حالا این حشره اومده این همه زحمت کشیده ما داریم سر چی بحث میکنیم والاااااا....دست این حشره شهرساز درد نکنه خیلی زحمت میکشه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ مگه عکس دیده نمیشه؟؟ ایناها: اینجا هم داره دیده بانی میده به این زیبایی! داداشی دست گلت درد نکنه روی هرچی شهرساز و معمار بود کم کردی! شهرسازاو... برید یاد بگیرید نصف نصف نصف و...شماهاس! داش حمید منم این عکسای آخریو نمیبینم!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی.مهندس جان. کاش ادم ها یاد بگیرن . یه موجودی با این هیکل چنین اثری می سازه . نه غروری،نه دلبستگی، نه حاشیه . فقط زندگی ! 8 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ احسنت! منم با نظر دوستانم موافقم،شهرساز بوده نه معمار. 4 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ احسنت!منم با نظر دوستانم موافقم،شهرساز بوده نه معمار. آخه شهرسازا که خونه نمی سازن. خونه سازیه شما معمارا رو سر و سامون می دن ولی به هر حال مرسی که این هنر زیبا با این همه ظرافت رو به ما نسبت دادین... شوخی کردم معمارا هم خیلی خوبن.. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده