danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ میخواستم بپرسم نظرتون در باره قدرت چیه. قدرت چیزی هست که در طول تاریخ انسان برایش خیلی تلاش کرده. مثلا حتی نخسات وزیرانی بودند که با این همه قدرتشون باز دلشون طاقت نمیاورد و توطئه میکردند تا جای پادشاه را بگیرند. کلا میخواستم بپرسم نظرتون در مورد قدرت چیه؟؟ حاظرید چه کار هایی بکنید که روزی به قدرت برسید.؟؟ در طول تاریخ انسان هایی بودند مثل کوروش بزرگ مثل اسکندر کبیر مثل هیتلر مثل چنگیز خان مغول طبیعی هست این افراد به خاطر قدرتشون بود که توانستند این کار ها را انجام بدهند. یعنی از کجا میدونی اگر کسی جای هیتلر یا چنگیز بود.بدتر از این ها نبود. یا اگر کسی جای کوروش بزرگ بود.از او بسیار بهتر نبود. اخه من و شما چی کم داریم از این افراد که مثلا لقب بزرگ و کبیر بگیریم. از کجا میدونیم اگر من و شما هم قدرت داشتیم کارهای بزرگی میکردم و در جهان به نیکی از ما یاد میشد . در انجمن ها .مثلا میگن مدیر فلان انجمن بد هست. از کجا میدونیم اگر ما هم جای او بودیم بدتر از اون نبودیم.؟؟ فقط قدرتمندان هستند که میتونند بیشترین تاثیر را در جامعه بزارند.چه تاثیر منفی و چه مثبت. 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ خوب برای رسیدن به قدرت باید یه چیزی داشته باشی. ثروت، دانش، سیاست، جنگ آوری، مردانگی، نامردی، چاپلوسی، مزدوری، فریبکاری، تقدس و خیلی از فاکتورهای دیگه که ممکنه باعث رسیدن شخصی به قدرت بشه. بسته به محیط با داشتن چند تا فاکتور میشه به قدرت رسید. مثلا در مهندسان یکی از شرایط مدیر شدن نداشتن سابقه فعالیت سیاسیه. ولی اینجا اینطور نیست. همینطور در جوامع مختلف. مثلا سلطه گری و استبداد همراه با فریبکاری ممکنه تو یه مملکت باعث به قدرت رسیدنت بشه ولی در جای دیگری باید صداقت و تدبیر داشته باشی تا به قدرت برسی. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ هیچ وقت دوست ندارم تو زندگیم نه به قدرت برسم نه مشهور بشم چون 99.99درصد افرادی که به قدرت میرسن خودشون و گم میکنن که کی بودنقبلا و از کجا به اینجا رسیدن از این گم کردن شخصیت اصلیم میترسم دلم میخواد معمولی باشم و راحت زندگی کنم 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ هیچ وقت دوست ندارم تو زندگیم نه به قدرت برسم نه مشهور بشم چون 99.99درصد افرادی که به قدرت میرسن خودشون و گم میکنن که کی بودنقبلا و از کجا به اینجا رسیدن از این گم کردن شخصیت اصلیم میترسم دلم میخواد معمولی باشم و راحت زندگی کنم چرا اونطرف قضیه را در نظر نمیگیری. شاید وقتی به قدرت برسی.بتونی به جامعه سود بسیاری برسونی.چون توانایی ان را حالا داری. ولی الان هر چقدر هم ادم خوبی باشه.باز به اون صورت تاثیر گذار نمیتونی به جامعه سود برسونی. 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ خوب برای رسیدن به قدرت باید یه چیزی داشته باشی. ثروت، دانش، سیاست، جنگ آوری، مردانگی، نامردی، چاپلوسی، مزدوری، فریبکاری، تقدس و خیلی از فاکتورهای دیگه که ممکنه باعث رسیدن شخصی به قدرت بشه. بسته به محیط با داشتن چند تا فاکتور میشه به قدرت رسید. مثلا در مهندسان یکی از شرایط مدیر شدن نداشتن سابقه فعالیت سیاسیه. ولی اینجا اینطور نیست. همینطور در جوامع مختلف. مثلا سلطه گری و استبداد همراه با فریبکاری ممکنه تو یه مملکت باعث به قدرت رسیدنت بشه ولی در جای دیگری باید صداقت و تدبیر داشته باشی تا به قدرت برسی. ممنون به خاطر پاسخ. ولی حالا یک سوال دیگه دارم. ایا استفاده از ابزار منفی برای رسیدن به قدرت برای هدف مثبت خوب هست یا نه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ چرا اونطرف قضیه را در نظر نمیگیری.شاید وقتی به قدرت برسی.بتونی به جامعه سود بسیاری برسونی.چون توانایی ان را حالا داری. ولی الان هر چقدر هم ادم خوبی باشه.باز به اون صورت تاثیر گذار نمیتونی به جامعه سود برسونی. اون طرف قضیه تو جامعه ما معلومه که چیه یا یه سری سنگ میندازن جلو پات که نتونی اون چیزی ککه تو ذهنته برسی یا کلا تصویب نمیشه کلا از قدرت متنفرم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون به خاطر پاسخ.ولی حالا یک سوال دیگه دارم. ایا استفاده از ابزار منفی برای رسیدن به قدرت برای هدف مثبت خوب هست یا نه ؟؟ از نظر من هدف ابزار رو توجیه میکنه. ولی اینکه بتونیم به هدف برسیم و اینکه هدف چقدر با ارزشه هم مهمه. 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ایا قبول دارید اشتیاق به همه چیز برای رسیدن به قدرت. اشتیاق به تقدس.اشتیاق به ثروت.اشتیاق به محبوبیت . همه این ها برای رسیدن به قدرت هست. به نظر من بزرگترین هدف بشر رسیدن به قدرت هست.. 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ من اتفاقی امروز داشتم به موضوع قدرت فکر می کردم موضوعات روزمره زیادن برای اینکه فکر آدم رو به این سمت منحرف کنن اینکه این آدمای قدرتمند یا طالب قدرت چی از جونه این دنیا می خوان ! به قول یه کارشناس که همیشه می گه قدرت خانوم ! این قدرت خانوم چه بازی ها که در میاره و چقدر می تونه آدم ها رو محسور و مجذوب خودش کنه ! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ قدرت زیاد خیلی بده..... من اصلا دلم نمیخواد زیاد قدرتمند باشم،کمتر آدمی میشناسم که از قدرتش سو استفاده نکرده باشه. تنها رهبری را که در دنیا میشناسم و از قدرتش سواستفاده نکرد،گاندی بود. 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ بنظر من هم قدرت زیاد خوب نیست ولی داشتن قدرت بدنی خیلی خوبه... 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من عاشق قدرتم از بچگی وقتی ازم میپرسیدن میخوای چیکاره بشی اولا میگفتم رییس جمهور ولی بعدا که فهمیدم قدرت:167: دست کیه میگفتم میخوام رهبر شم :jawdrop: اونجوری شاید به انتهای ته قدرت برسم 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ قدرت زیاد خیلی بده..... من اصلا دلم نمیخواد زیاد قدرتمند باشم،کمتر آدمی میشناسم که از قدرتش سو استفاده نکرده باشه. تنها رهبری را که در دنیا میشناسم و از قدرتش سواستفاده نکرد،گاندی بود. یک سوال ازت دارم. ایا فقط گاندی بود که این وضعیتی داشت. سوال بعدی من این هست که اگر شما به قدرت میرسید .برای مردم مفید نبودید؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ 1- ایا فقط گاندی بود که این وضعیتی داشت. 2- سوال بعدی من این هست که اگر شما به قدرت میرسید .برای مردم مفید نبودید؟ 1- من کم دیدم رهبری که جو قدرت نگیردش و مخالفانش را به رگبار گلوله و اعدام نبندد. گاندی همچین خصوصیتی نداشت،پیروانش هرگز شعار مرگ بر ضد گاندی سر ندادند و او نیز مخالفانش را دشمن معرفی نکرد تا خونشان را بریزد. 2- تا به قدرت و موقعیتی خاص نرسی نمیتونی اظهار نظر کنی. مثلا من اگه تو تمرین هزاران پنالتی را گل کنم،اما در مسابقه بزنم بیرون،اون یکی همه هزاران را باطل میکند. 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ زنده باد گاندي ماندلا من حتي تو موسيقي كسي كه جلوي اونا قرار ميگيره بعنوان اركستر يه غروري كه بيمعني ست داره ديدم جه برسه ريس روساي يه ملت.اين افراد اون جامعه ست كه مقصرند چون مردم هستند كه هر كسي رو بخواند بزرگ مي كنند.جديدا كه رسانه ها حرف اول تو بزرگ نمايي در هر جا رو مي زنند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده