*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ کم کم یاد خواهی گرفت تفاوت ظریف میان نگهداشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر و یاد میگیری که بوسهها قرارداد نیستند و هدیهها، معنی عهد و پیمان نمیدهند. کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید هم میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری باید باغ ِ خودت را پرورش دهی به جای اینکه منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد. یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی که محکم باشی پای هر خداحافظی یاد میگیری که خیلی میارزی. خورخه لوییس بورخس 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خیلییییییییییی قشنگه....دقیقا اینو انگار برای من گفتن! یه روز خیلی ناراحت بودم و همینارو دوستم بهم گفت و من فک کردم خودش گفته برای من! اخه دیگه ازش نپرسیدم خودت گفتی یا نه! مرسیییییییییی لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خیلییییییییییی قشنگه....دقیقا اینو انگار برای من گفتن!یه روز خیلی ناراحت بودم و همینارو دوستم بهم گفت و من فک کردم خودش گفته برای من! اخه دیگه ازش نپرسیدم خودت گفتی یا نه! مرسیییییییییی چه منطقی بودی که فهمیدی و قبول کردی و زندگی یه نفرو به اتیش نکشیدی و روزگار و بهش تیره و تار نکردی و براش جهنم نساختی!!!! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چه منطقی بودی که فهمیدی و قبول کردی و زندگی یه نفرو به اتیش نکشیدی و روزگار و بهش تیره و تار نکردی و براش جهنم نساختی!!!! :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده