spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ درباره اين فيلم سه ساعته سياه و سفيد كه دليلش تضاد تيرگي و روشني آدمهاي فيلم است و هوشمندانه تصميمگيري شده است چه ميتوان گفت؟ اسپيلبرگ (كارگردان فيلم) دست به آزموني بزرگ زده است. او گفته بود مدتها تصميم داشته فيلمي درباره نسلكشي نازيها در خلال جنگ جهاني دوم توليد كند اما به داستان روايي خوبي دست نيافته است. اكنون چه داستاني بهتر از انقلاب دروني يك مرد پولدوست و هوسباز تا تبديل شدن به اسطورهاي انساني و مثال زدني؟ شيندلري كه از تبديل شدن كارخانهاش به يك نوانخانه ابا دارد اكنون به فردي روشنضمير تبديل ميشود كه براي نجات جان انسانها از هيچ چيز از جمله جان و مال و اعتبار كوتاهي نميكند. حتي اگر تمام قصه فيلم _ به زعم برخي منتقدان يا حتي ضد يهوديان _ دروغ باشد فيلم به يك روايت انساني و معرفتي تبديل شده است. فيلم با يك نما از شمع آغاز ميشود، شمعي كه ميسوزد تا ظلمات اطراف را تا جايي كه ميتواند از بين ببرد. ميتوان گفت سكانس اوليه كه سوختن يك شمع است خلاصهاي زيبا و استعاري از كل فيلم است. شيندلر شمعي است كه با سوختن خود در صدد نورافشاني و از بين بردن ظلمت است. او در بحبوحه آدمكشي و زجر نافرجام آدمها دست به عملي انساني ميزند. صحنههاي استعاري اول فيلم از اسپيلبرگ بعيد بود اما او چنين استعارههاي سينمايي را در فيلمهاي بعدياش مانند "اگه ميتوني منو بگير"، "نجات سرباز رايان"، "ترمينال" و "مونيخ" تكرار كرده است. از نظر ساختار، فيلم حالتي گزارشي دارد. دوربين بر شانه و لرزشهاي پاپي تصوير بيننده را به فضاي زجرآلود آن دوران ميبرد اما چه هنرمندانه در سكانسهايي ديگر دوربين زمينگير ميشود تا به لايههاي دروني آدمهاي فيلم دست پيدا بكنيم. براي مثال به سكانس گفتگوي شيندلر با همسرش در يكسوم ابتدايي فيلم و يا گفتگوي شيندلر با دختر يهودي بنام هلن و يا گفتگوي شيندلر با اشترن (با بازي بن كينگزلي) هنگام تهيه فهرست اسامي كارگرها دقت كنيد. در اين سكانسها از بازيهاي پرقدرت كه بگذريم، نور و دوربين حرف اول را ميزنند و بيننده را ميخكوب مينمايند. يكي ديگر از سكانسهاي استعاري فيلم كشتن بيمارگونه و تفريح مانند آدمها به دست آمون گوت (با بازي رالف فاينس) از روي بالكن ويلا و بلافاصله ادرار كردن او در توالت ويلاست. اين صحنه نشان ميدهد كه تا چه حد مسخ روحي و رواني يك انسان از لحاظ ايدئولوژيك كه بعضاً جنبه سياسي نيز دارد باعث ميشود كشتن يك انسان به اندازه تخليه ادرار بياهميت و عادي باشد. نمونه اين صحنهها در فيلم بيشمار است. شيندلر كه خودش عضو افتخاري حزب نازي است عدهاي انسان را از قعر دهان اژدهاگونه نازيها بيرون ميكشد و اين از ويژگيهاي پيچيده انسان است. مشخص است كه اسپيلبرگ قصد ندارد فيلم را سياستزده كند، تنها جنبههاي انساني و ابعاد عاطفي اين تراژدي را مد نظر قرار داده است. شيندلر مردي است كه از نهايت رذالت به اوج ميرسد و خود را در تاريخ جاودانه ميكند. در مورد ويژگيهاي شخصيتي او حرف و حديث بيشمار است اما گويي اسپيلبرگ از اين موضوع رخ بر نميتابد و كار خودش را ميكند. فهرست شيندلر يك درام انساني است. هربار كه به تماشاي اين فيلم مينشينم به ياد اين ميافتم كه خود نيز يك انسان هستم و آيا ميتوانم همچون او به ابعاد انساني روح خويش رجوع كنم؟ دريغ كه كار مشكلي است. در انتها به اسپيلبرگ براي انساندوستي بيشائبهاش و زحمت فراواني كه براي توليد اين فيلم متحمل شده است و اشكهايي كه هنگام فيلمبرداري (به گفته خودش) ريخته است آفرين و خسته نباشي ميگويم. مرحبا به بازي زيباي ليام نيسون (اسكار شيندلر)، رالف فاينس (آمون گوت)، بن كينگزلي (ايزاك اشترن) و كارولين گودال (اميلي شيندلر) و تمام بازيگران ريز و درشت فيلم. آفرين به يانوش كامينسكي براي تصويربرداري هنرمندانهاش. احسنت به جان ويليامز براي موسيقي جانسوز و زيبايش. ديالوگهاي به ياد ماندني فيلم: افسر اساس: يهودي يكدست دو برابر بي خاصيته! شيندلر: آمون! نظرت چيه كه روي واگنها آب بگيريم؟ آمون گوت: اين كار ظالمانه است، تو به اونها اميد ميدي! اين كار ظالمانه است! (به هاجار) شيلنگ آب رو بيار. هاجار: شيلنگ آب؟ كجا آتيش گرفته؟ (شيندلر و آمون گوت ميخندند) شيندلر: هميشه براي پولدار شدن يك چيزي كم داشتم. حتي اگه ميدونستم اون چيه نميتونستم فراهمش بكنم. تمام دليل شكستهاي قبليم نداشتن اون چيز بود... اميلي: شانس؟ شيندلر: جنگ! آمون گوت: امروز تاريخ است. كراكو ششصد سال به يهوديان تعلق داشته اما امروز تا غروب تنها شايعاتي در اين باره باقي خواهد ماند. امروز تاريخ است! آمون گوت: تو مهندس هستي؟ زن يهودي: بله قربان. تحصيلكرده رشته مهندسي از دانشگاه ميلان. آمون گوت: آه يه يهودي تحصيلكرده درست مثل كارل ماركس! (به افسر اساس) بكشش! زن يهودي: آما قربان من فقط ميخوام كارم رو درست انجام بدم. آمون گوت: من هم همينطور! (افسر زن را به دنبال خود ميكشد) نه جلوي من بكشش! (افسر زن را روي زانو مينشاند و به مغزش شليك ميكند) آمون گوت: همون كاري كه اون گفت انجام بدين! شيندلر: (خطاب به آمون گوت) اين قدرته آمون! اگر اختيار كشتن رو داشته باشي اما ببخشي! اين قدرته! آمون گوت: امشب زياد مشروب خوردي؟ اشترن: به زبان هيپرو نوشته شده. نوشته هركس كه جاني رو نجات بده گويي همه دنيا رو نجات داده. شيندلر: (بغض كرده) چقدر پول هدر دادم... ميتونستم آدماي بيشتري رو بيارم. اين ماشين! آمون براي اين ده نفر بهم ميداد... (به سنجاق سينه آرم نازي اشاره ميكند) اين نشان! اين طلاست. با اين ميشد دو نفر ديگه رو بيارم. اين ميتونست دو نفر ديگه رو نجات بده! (به گريه ميافتد) يا حد اقل يه نفر ديگه رو! يك انسان اشترن! يك انسان ديگه! 6 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ میخواستم تاپیک نقد این فیلمو بذارم سرچ کردم دیدم هست من همین الان این فیلمو تموم کردم.تقریبا یک هفته طول کشید که این فیلمو ببینم.چون هر سری که پای فیلم می نشستم بیشتر از 30 دقیقه نمی تونستم اون صحنه های وحشتناک و ببینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونم بگم حدود 2 ساعت از این فیلم 3 ساعته رو گریه کردم.هم به خاطر تمام اون اتفاقات وحشتناکی که تو فیلم می افتاد هم برای کارهای قشنگ شیندلر سه تا دیالوگ از نظر من خیلی قشنگه.همونای که تو نقد بالایی هم اومده.اما من متن اصلیشو می ذارم.چون متن اصلی یه چیز دیگه س Power is when we have every justification to kill and we dont- "it's Hebrew.form the Talmud.It says "who saves one life save the world entire- -Itzhak Stern: What did Goeth say about this? You just told him how many people you needed, and - you're not buying them. You're buying them? You're paying him for each of these names? Schindler: If you were still working for me, I'd expect you to talk me out of it. It's costing me a fortune. Finish the page and leave one space at the bottom. و چند تا صحنه به یاد ماندنی از نظر من: صحنه ای که کارگرا در حال سوار شدن به قطارند به همه ی کارگرا می گن اسماتونو روی چمدونهاتون بنویسید و چمدونا بعد از رسیدن به مقصد بهتون داده میشه و بعد دوربین نشون می ده که وقتی قطار راه می افته همه ی چمدون ها به جایی برده میشه و همشون خالی می شند و لوازم قیمتیشون جدا میشه.تو اون صحنه من خیلی گریه کردم. و اون صحنه ای که شیندلر اسم پدر و مادر پیر اون دخترو به آیزک اشترن می گه و میبینم که اونا از صف کارگرا بیرون میان.به نظرم این صحنه قشنگ ترین صحنه فیلمه وقتی شیندلر اون اسمها رو می گه یک کلید پیانو زده میشه که این بود که اشک منو دراورد.صحنه ی واقعا قشنگی بود و صحنه ی گریه شیندلر در آخر فیلم که انگار تازه ارزش انسان ها رو فهمیده... موسیقی فیلم محشره و تاثیر زیادی در قشنگی فیلم داره سایت توضیحات فیلم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد اسکار شیندلر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بلاخره لیست واقغی شیندلر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ با وجود تمام حرف وحدیث هایی که درمور این فیلم 200 دقیقه ای هست من دوسش دارم چه جنبه تبلیغات داشته باشه برای یهود وچه حس رقت انگیزی رو تحریک کنه وچه نفرت رو موج بده فیلم مملو از صحنه هایی هست که مثل میخ به مخ ادم کوبیده میشه اپیزود پایانی فیلم به نظرم از کل فیلم جالبتر بود! 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اصل موضوع اینه که فیلم واقعیته.هم آدمهایی مثه شیندلر بودن هم جنگ بوده و هم بیمارهای روانی ای مثل امون منم به حرف و حدیثا کاری ندارم . نمی دونم فقط برای من اینطوری بود یا نه اما به نظرمLiam Neeson اون قسمت آخر رو کمی اغراق آمیز بازی کرد.به نظرم اگه اون قسمت به خود اومدنش کمی زودتر بود و تو صحنه ی آخر نبود داستان قشنگ تر بود.بانگار خیلی ناگهانی بود در حالی که از وقتی که داشت لیستو می نوشت می دونست که می تونه با اون لیست و اون پولها جون آدمای بیشتری رو نجات بده 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ عجب فیلم تاثیر گذاریه؛ دارم میبینم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ عجب فیلم تاثیر گذاریه؛ دارم میبینم :icon_pf (34): تو سرت چرا می زنی حالا؟از شدت تاثیر گذاری؟ دیدی؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ دیدم تموم شد؛ فیلم خیلی خوبی بود، نقطه ضعف هایی هم داشت ولی داستان رو انقدر قشنگ روایت میکرد که آدم لذت میبرد؛ بر خلاف سجاد من از سکانس های آخر که زنگ و بوی مذهب گرفتن خوشم نیومد، شاید من مذهب زده شدم واسه اونه و اینکه آخر فیلم گفت شیندلر یهودی شده خیلی ضد حال بود؛ با این کار حرکتش بیشتر به نظر قوم گرایانه میاد تا یک حرکت صرفا انسانی که یک مصیحی جون هزاران یهودی رو نجات داده باشه. داستان بحث برانگیر فیلم یک طرف، صحنه های تاثیر گذار و عمیقش طرف دیگه؛ بهترین صحنه های فیلم یکی صحنه جدا کردن وسایل یهودی ها و تقسیم بندی اونها بود تو اوایل فیلم، و یکی هم صحنه ای که بچه ها رو سوار کامیون ها میکنند و میبرند و اون بچه هایی که قایم شدند و صحنه ای که زن ها رو به هموم میبرند و اینها (و ما) خیال میکنند کوره آدم پزی هست؛ من هم باورم شده بود کوره هست و منتظر شعله های آتیش بودم، خیلی تاثیر گزار بود آهان یک سکانس مسخره فیلم هم صحنه ای بود که پدر روحانی یهودی لولوا میسازه ولی آمون میخواد بکشتش ولی هر جفت تفنگش شلیک نمیکنند، این قداست دادن به یک روحانی خیلی رو اعصاب بود در کل مرسی که فیلم رو معرفی کردین و مرسی از TrueBlue که لینک دانلود رو داد 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ اره اون صحنه چمدونا خیلی قشنگ بود اون صحنه ای که زن ها میرن حموم من داشت قلبم میومد تو دهنم.کلی استرس داشتم ولی کوره نبودا.دوش داشت.من فک کردم الان آب جوش می ریزن روشون تو اون صحنه هم که تفنگ امون شلیک نمیشد فیلم دیگه داشت رو به sci-fic پیش میرفت از همه باحال تر اون لینکه س که پیدا کردم.لیست کامل شینلدر در کل خواهش 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ اره اون صحنه چمدونا خیلی قشنگ بود اون صحنه ای که زن ها میرن حموم من داشت قلبم میومد تو دهنم.کلی استرس داشتم ولی کوره نبودا.دوش داشت.من فک کردم الان آب جوش می ریزن روشون تو اون صحنه هم که تفنگ امون شلیک نمیشد فیلم دیگه داشت رو به sci-fic پیش میرفت از همه باحال تر اون لینکه س که پیدا کردم.لیست کامل شینلدر در کل خواهش کدوم لینک؟ لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ ته ته ته فیلماست من 2 بار فیلمو دیدم واقعا لذت بردم این فیلم تونسته 8 اسکار طلایی رو بگیره!! من عاشق steven-spielberg کارگردان این فیلمم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده