spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خودخواهی تا چه حدی برات مقبوله؟ الان ازدست من شاکی هستی؟دی: تعریفت ازپست مفید چیه؟ تا حالا با داداشت دعوات شده؟اگه کار به درگیری فیزیکی بکشه چیکارمیکنی؟ بدترین خاطرت تو زندگی؟ برای این کلمات یه توضیح مختصر ومفید بنویس راه جاده صداقت معلم ارزش باور دنیا اینده جهنم بهشت خدا چای بربری اسپاو وبلاگ منو خونده بودی؟ صبا جیگره چقدردروغه؟ دروغ مصلحتی رو قبول داری؟ اگه جای اوباما بودی واختیار یه عمل انی رو داشتی الان چیکارمیکردی؟ رو اعصاب ادم اسکی بازی میکنن رو چطور میشه به اسکیت سواری تبدیل کرد؟ تنهایی بهتره یا با یه ادم بی خاصیت سرکردن؟ اینترنت تو دنیای تو چه جایگاهی داره؟ تعریف زن ایده ال ومرد ایده ال از چه غذایی متنفری؟ چای یا قهوه؟ چقدر به خودت دروغ گفتی تا حالا؟ دوست داشتی پسر میبودی؟چرا اره؟چرا نه؟ چقدر صبوری؟استانه تحملت تا کجاست؟ درد رو معنی کن لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ برای اینا یه شکلک بزار وافن صبا من سهیل حسین تی زهرا میلاد سمندون سپید امین نپو انجمن نواندیشان زندگی درد فاصله حقیقت اگه نتونی ارشدتو تموم کنی چه تاثیری تو ایندت میزاره؟(البته من مطمئنم دکترات رو هم به زودی میگیری ولی فقط سوال محال تخیلیه) امضای منو میتونی معنی کنی؟ احمدکایارو چقدرمیشناسی؟ سه تا کتاب تاثیرگذارفارسی معرفی کن تاثیرگذارترین اهنگی که شنیدی کدومه دوست داشتی الن کاپون بودی یا دون کورلئونه؟(اجباریه) خشونت برعلیه زنان وکودکان به عنوان یک انسان عادی ویک مسئول تاثی گذار چه راهکاری پیشنهاد میدی(هرکدوم جدا) سوختی ایا؟ سن وفهم چه ربطی بهم دارن؟ شرایط اقتصادی درقدرت درک مسایل مختلف چه اثرگذاریی دارن؟ اگه الان اخراجت کنم وفرصت بدم یه جمله بنویسی چی مینویسی؟ رادیکالیسم یعنی چی؟ شاید زمین جهنم کره ای دیگر باشد ازکیه ونظرت درموردش چیه؟ لعنت به سیبی که حوا گاز زد ولعنت به سیبی که بر سر نیوتن افتادچرا؟قبول داری اصلا؟ با نمادها چقدر موافقی؟ توهم درایران اثربخشیش چقدره؟ کدوم کشوررو برای ادامه زندگی دوست داری وچرا؟ لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ایا همه مدارهای سماوی بیضی هستند؟ میدونی کانون بیضی رو چجوری محاسبه میکنند؟ دوست داشتی درسای نظام قدیم رو میخوندی؟اخه الان بیسوادی درنظام جدیدیا غوغا میکنه شما برنده یک میلیارد تومان پول مفت شدید ویکساعت فرصت دارید تا خرجش کنید چیکارمیکنید؟ چرا من ازاستاد شما خوشم نمیاد؟ پایتخت گینه بیسائو کجاست؟اگه اونجا به دنیا میومدی چیکارمیکردی؟ ایا کشسان بودن زمان رو قبول داری؟ اولین روزی که مدرسه رفتی رو تعریف کن کدوم اختراع تو زندگی بشر بیشترین تاثیر رو داشته به نظر تو؟ چرا اینجا بحث نمیکنی؟ظرفیت بحث وچارچوبهاشو تعریف کن اززندگیت چقدرراضی هستی؟ازخودت چقدر؟ ارزشمندترین داشته زندگیت چیه؟ خودتو تو سه جمله توضیح بده برای کسی که اصلا نمیشناستت رزومه رو چجوری مینویسن؟ میدونی صفررو کی اختراع کرده؟ داستایوسکی بهتره یا نیچه؟ اخرداستان رو دوست داری چجوری تموم کنی؟ سه دستوربرای حفظ سلامتی تخمه بهتره یا پفک؟ ادمای دخانی مریض روانی هستند یا نه؟ یه نصیحت به من اتیلا چنگیز تیمور اشتراکات وفرق هاشون ایرانی ها سوادشون مثل اقیانوسه به عمق کمتر از یک میلیمتر غربی ها سوادشون یه چاهه به عمق خیلی زیاد(درحد بینهایت)چقدر اینو قبول داری برم وبرگردم یا نرم وبرنگردم!دی: چرا من لواشکای تورو هاپولی کردم؟ لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به به ببین صندلی داغ کیه:gnugghender: خوب چرا به همه نمیگی اسمت پرستوه خیال خودت و مارم راحت کنی؟!:persiana__hahaha: چه خبر؟! تا حالا سعی کردی برا خودت تو زندگیت الگو قرار بدی؟ چه کسی رو؟چرا؟! عوامل موفقیتت از نظر تحصیلی چی بوده؟ چه توصیه هایی برای من داری که انقد تنبل نباشم و درس بخونم؟!:shame: اینو قبول داری که زندگی یک فرصته و باید از تک تک لحظاتش لذت برد؟ من که اصلا نمیتونم همچین دیدی داشته باشم... چرا لایف ایز پین؟! تا حالا به پوچی رسیدی؟! اگه آره،چجوری تونستی خودتو ازش خلاص کنی؟شدیدا نیاز دارم به این جوابت تو زندگیت به چه کسی بیش تر از همه تکیه داری؟ یه نصیحت به من بکن آویزه ی گوشم کنم مصرف لواشک ماهیانت چقدره؟! چرا ما نتونستیم حقمونو از سجاد بگیریم و لواشک رو پیچوند؟! وجود دین رو به عنوان یک برنامه ی زندگی و اخلاقی برای مردم لازم میدونی؟! چرا؟! 3تا ایرانی که بهشون افتخار میکنی رو نام ببر نظرت در مورد خودکشی؟! انسان کی به آرامش میرسه؟ این جمله ی شکسپیر رو چقدر قبول داری؟ (( هیچ چیز خوب یا بد نیست،نیکی و بدی حاصل اندیشه ی ماست)).میشه توضیح بدی؟ فکر میکنی چقدر با خودِ ایده آلت که در نظر گرفتی فاصله داری؟!فکر میکنی کی بهش برسی؟ واقعا وقتي ديدمش انرژي 3+ بهم وارد كرد. دقيقا هموني بود كه توي ذهنم ساخته بودم.مهربون. لطيف در عين حال با قابليت خباثت مطلوب. :gnugghender: مرسی اوریوننن لطف داری.فقط این خباثت مطلوب رو میشه موشکافیش کنی؟!------------------------------------------------------------------------------- ببخشید مزاحم شدیمممم چایی اینام نمیخوایم یه دیقه اومده بودیم خودتونو ببینم...:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به به ببین صندلی داغ کیه:gnugghender:خوب چرا به همه نمیگی اسمت پرستوه خیال خودت و مارم راحت کنی؟!:persiana__hahaha: به این میگن دوست ناباب...... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلاااااام :gnugghender: صندليت خوبه؟ هیچ وقت پیش اومده بود تو مدرسه ازت بخوان مامان یا باباتو بیاری مدرسه؟! آخرین دروغی که گفتی؟ به كي؟ بدترین سوتی که دادای چی بود؟؟ دوستای واقعیتو بیشتر دوست داری یا مجازی ؟ بهترین مقطع تحصیلیت کی بوده ؟ تا حالا شده که احساس کنی ابروت در خطره؟ تاحالابکسی حسودی کردی؟ كي ؟ چرا؟ انسان تا چه اندازه در سرنوشت خودش دخالت داره؟ وقتي احساس تنهايي ميکني، چه ميکني به چه چيز پناه ميبري؟ چقدر به خودت اعتماد داری؟به این دنیا چطور؟اصلا میشه بهش اعتماد کرد؟ فهلا همينا:4chsmu1: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ 2تا سوال ديگه يادم اومد :2525s: نهايت موفقيتت چي ميتونه باشه ؟ تا حالا دیدی کسی وسط خیابون باخودش حرف بزنه ؟ تا حالا شده خودت تو خيابون ياد يه خاطره خنده دار بيوفتي و خندت بگيره؟ بعدش چ حالي داشتي؟:4chsmu1: قرار بود 2تا باشه ولي بيشتر شد لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ 1 . جون یه مورچه چند تومن میارزه ؟ 2 . سوسک چطور ؟ ( میخوام بدونم متفاوته یا نه ! ) 3 . کسی هست تو زندگیت که اگه نباشه تو هم نیستی ؟ کی ؟ 4 . واسه چند نفر تو زندگیت حاظری بمیری تا اونا زنده باشن ؟ کیا؟ 5 . رو جون ادما میشه قیمت گذاشت ؟ 6 . اگه وابستگی رو از 1 تا 100 درجه بندی کنیم تا چندتاش میشه خط قرمزت ؟ ( به تفکیک خانواده و دوستان ) 7 . پول بهتره یا ثروت ؟ 8 . فکر میکنی خوبه ادم تو زندگیش خیلی بفهمه یا گاهی نفهمی بهتره ؟ 9 . فهمیدنو رنج کشیدنو ترجیح میدی یا نفهمیدن و الکی خوش بودن ؟ چرا ؟ 10 . چندتا دیوونگی تو زندگی لازمه ؟ ( درجه از 1 تا 100 ) 11 . فکر میکنی خوبه همه رو دوست داشته باشی ؟ چه ضرری میتونه داشته باشه این اخلاق ؟ 12 . چه چیزی احترا میاره ؟ احترامی که به طرف میذاری یا شخصیتی که واسه خودت قائلی ؟ کدوم بیشتر 13 . اسپم کن نفست کوک بشه 14 . مامان بهتره یا بابا ؟ ( دست گرمی ) 15 . فکر میکنی همه چی تو جهان نظم اشوبی داره یا نه بعضی چیزا اصلا نظم ندارن ! 16 . تو دوستات و اطرافیانت به صورت اورال محبوبیتت چنده از 1 تا 100 ؟ 17 . چه چیزی بیشتر از همه باعث میشه که یه شخصیت دوست داشتنی بشه ؟ 18 . اگه مثل همیشه ساعت 12 بیای تا صبح درگیر جواب دادن به منو سجادی ، من کوتاه میام کمتر میپرسم ! 19 . در روز به طور متوسط چقدر درس میخونی ( شامل پروژه و تحلیل و ... ) ، وسط ترم منظورمه 20 . اگه من بخوام ارشد قبول بشم از فردا روزی چقدر بخونم خوبه ؟ کدوم موسسه کنکور ثبت نام کنم ؟ 21 . خدا خوبه یا بده ؟ تو 1 خدا داری ؟ ( در همین حد کافیه هرچند سوال زیاد داشتم ) 22 . کدوم کارتون خیلی قشنگ بود تو 3 ماه اخیر ؟ ( منم زیاد میبینم ، بگو برم منم ببینم ) 23 . اینکه احساس میکنی به یه ابسیلن از توانایی ها و چیزی که حقته نرسیدی احساس خوبه یا بد ؟ اگه بده چجوری میشه ازش خوب بهره برد ؟ 24 . ماشین چه رنگی خوشگله ؟ 25 . 3 تا هدف که تو زندگیت بیشتر 2نبال اونایی 26 . زندگی درسی یه زندگی تک بعدیه ؟ 27 . اگه بتونی با 8 ساعت کار کردن 10 میلیون در بیاری و با 4 ساعت 2 میلیون چقدر کار میکنی ؟ ( میخوام یدونم ارزش پ.ل و سلامتی و توازنشون تو ذنت چقدره ) 28 . دلیل اینکه زیاد سوال میپرسم یه جا ، اینه که شب شاید نباشم و مهمونی دعوتم ! ( زنگ تفریح ) 29 . این عدله که بعضیها خیلی هوش زیادی دارن اما بعضیها نه > یا بعضیها از اول پولدار و عده ای فقیر ؟ 30 . عدل یعنی چی اصلا ؟ ( کوتاه ) 31 . سطح تحصیلات داداشات رو میشه بپرسم ؟ ( واسه خواهرم میخوام ! ) 32 . سن ازدواج دختر و پسر ؟ ( بیشتر فضولی نمیکنم ! ) 33 . من چندا فضولم ؟ از 1 تا 10 ازادی سرباز راحت باش :imoksmiley: لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ بابا شما كه تركوندين گناه داره بيچاره. :banel_smiley_52: اينو اصلا از رو ترس نگفتمااااااااا اوريون خبر رسيده كه ميپيچوني جواب سوالا رو درست جواب بده دههههههههه :w00: خب بگو ببينم آخرين باري كه بيمار شدي و بيمارستان رفتي كي بوده و چرا؟ تا چه حد به سلامتيت اهميت ميدي؟ نظرت راجه به مهريه فمينيسم؟ اولين فرد از بچه هاي فروم كه ديديش؟ علم يا ثروت؟ تا حالا به بچه هاي بي سرپرست كمك كردي؟ چه جوري؟ مرگ رو تعريف كن دوس داري چه جوري بميري؟ دوس داري خاكت كنن؟ بسوزي؟بندازنت تو آب؟ كدوم؟ همينا رو بگو من ميام بازم لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ یه زمانی به من می گفتن آتیش پاره حیف که پیر شدم اینا بیعانه باشه تا باقی مانده ش 1- دوست داری اسم سن و تیپ همسرت چی باشه؟ 2- بزرگ ترین اشتباهی که کردی چی بود؟ 3- بهترین خاطره ات از اینجا 4- بدترین خاطره ات از اینجا! 5- اگه قرار بود یکی رو از اینجا انتخاب می کردی به عنوان همسری کیو انتخاب می کردی؟ 6- بیشتر از همه دلت واسه کی تنگ می شه؟ در حاشیه زندگی به چی علاقه داری؟ 7-تو زندگیت از چی بیشتر از همه می ترسی؟ 8-میانه ات با گریه...؟ 9- ستاره آسمان زندگی تو؟ 10- اگه صفحه ای به اندازه آسمون داشتی روش چی می نوشتی!! (قسط های بعدی رو بعدا می دم!) لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ تو خانوادتون كدوم از همه مهم تره؟ تحصيلات...موقعيت مادي...دينداري چنتا خاله و عمو و دايي و عمه داري؟ هركدوم چيكار مي كنن؟ درس خوندن؟ در چه حد؟ شغل؟ پدر و مادرت شغلشون چيه؟ چقد تو پيشرفتت تاثير گذاشتن؟ پسر دم بخت دارين؟ داداشت خوبه؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چرا این اسم کاربری رو انتخاب کردی؟ اریون چیه؟؟ چرا من زیاد نمیشناسمت؟؟ واقعا احساس نمیکنی حرارت صندلی خیلی بالا رفته؟؟ همین... لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ این قسط بعدی! دی: جمع کن و حسابگری یا ولخرجی؟ چرا؟ یه بیت شعر بگو که توش کلمه "میخ" به کار رفته باشه: نظرت در مورد خواستگاری خانمها از آقایون چیه؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ فرض کن آینده است و الان همه چیز عالی و روبراهه ، الان دامادت رو بیشتر دوست داری یا عروست رو؟ مادر زن خوبی میشی یا مادر شوهر خوبی!! یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه: تاحالا شده خواب بد ببینی؟ بعدش چی شد؟ چرا؟ آدم خوشبینی هستی یا آدم بد بینی؟ رشته تحصیلی دبیرستانت چی بود؟ چرا؟ بهترین تفریحت چیه؟ چرا؟ تا حالا خلاف کردی؟ از خلاف خوشت میاد؟ چرا توپ گرده؟ زمین چرا گرده؟ چرا سیب خورد تو سر نیوتون ؟ چرا پرتقال نخورد؟ چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟ چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار+ مولک؟ غذا چی دوست داری؟ شکمو هستی یا نه؟ خیلی اساسی و فنی اما خلاصه بزغاله رو توصیف و تشریح کن: تا حالا برق گرفتگی رو تجربه کردی؟ توضیح بده: بلدی بندری برقصی؟ فکر میکنی میشه روزی برسه که با تکنولوژی نانو ریز تراشه رقص بندری مدل 3000 واسه مغز انسان بسازند؟ تا حالا دعوا و کتک کاری داشتی؟ شیری یا روباه؟ عشق رو تو نیم خط تعریف کن: اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟ اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟ حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟ حالا اگه اون بیست و پنج تومنی رو ازت نگیریم و بهت ببخشیم چیکار میکنی؟ یه جوک هم بگو ولی ایندفعه باید بامزه باشه ها نظرت در مورد فرهنگ و تاریخ ایران چیه؟ از گذشتگان کیا رو بیشتر دوست داری؟ نظرت راجع به کله و پاچه چیه؟ سیرابی دوست داری؟ حلیم چی؟ نون و پنیر بهتره یا کباب بره؟ تا بحال ضایع شدی؟ تعریف کن ( خلاصه) اگر الان تو مصاحبه گر بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت کنی و ازش سوال بپرسی؟ لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان من به دليل كسالت و مقداري كمبود خواب نميدونم سوالا رو چطوري نوشتم. :دي در صورتي كه حس مي كنيد سوالي كه پرسيدين جوابش دچار پيچش شده، بگيد كه من دوباره پاسخگو بباشم. هدف پاسخگويي بوده و اكثرشون رو بر اين اساس جواب دادم. به هر حال اگه سوالي جوابش مبهمه بگيد. پ.ن: نميدونم چطوري براي جواب سوال بهترين شاعر نامبر وان عزيز را فراموش كرده ام كه مولانا ميباشد. :w127: سلام اریون سلاااااام استاد اين طرفاا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! ما عهد شکستیم ودگر عهد نبستیم ز مردان جز وفاداري نيايد....شكستن عهد مردان را نشايد (ستاد ايجاد عذاب وجدان در ملت اوريون ) مستیم و در میکده را لیک شکستیم ما باده پرستیم ؟ ما با دل معشوق مگر عهد نبستیم از عشق گسستیم ؟ بر خاک گنه سجده ي رندانه چو بردیم از جام دورویی می صد ساله بخوردیم تا جان من از جان تو لبریز شود نور بینا شود از پرتوی ما آینه ی کور بر خیز که هستیم ای مطرب مستانه صاحب دل دیوانه با ساز خود آهنگی بنواز بر این خانه تا تازه شود از آن این کلبه ی ویرانه شاید که چنین باشد آن عهد که بستیم بقيه شو بلد نيستم... این جمله از کیست؟ مسلما ازماست که کره میگیرند! Spow (ض ) خب اوری الان که دارم میرم بخسبم دوسه ساعتی چون صبح زود باید برم بیمه رو اتیش بزنم تا کارمنو دوماه الکی الکی عقب نندازن ولی وقتی برگردم اینجا رو به صندلی کنستانتین تبدیل مینمایییییم دی: فعلا لطف كردين بيسياااااااااااااار لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ درود اوررررررري :w155: سعي كن به سوالام جـــــدي جواب بدي كه مجبور نشم دوباره بپرسم چرا كمبود خواب داري؟مگه چيكار ميكني شبا ؟ چرا صندلي داغ شركت كردي؟ مگه مجبور بودي شركت كني كه الان اينقدر از سوالها فراري هستي؟ چرا من اولا فكر ميكردم پسري ؟! نوع حجابت انتخاب خودت بوده ؟ اگه آره چرا ؟ واسه ياد گرفتن چه چيزايي مياي انجمن ؟ از بچه هايي كه بيرون از دنياي مجازي ديدي با كدومشون بيشتر از همه حال كردي ؟ بزرگترين عيبت چيه به نظر خودت؟ بزرگترين عيب من چيه به نظرت ؟ (با همين شناختي كه داري) تو كه زمان واست خيلي مهمه چند درصد از روزت بطور متوسط به بطالت ميگذره ؟ به نظر خودت الان ميتوني مشاور تحصيلي خوبي باشي ؟ براي اينكه منم بتونم مثه تو توي رشته م موفق باشم چه توصيه اي بهم ميكني ؟ به نظرت ارشد بخونم يا با ليسانس برم دنبال كار ؟ خدا رو تعريف كن به دين مبين اسلام اعتقاد داري ؟! چرا ؟ نظرت راجع به سقط جنين چيه ؟ بزرگترين تفاوت اوريون فعلي با اوريون 3 سال پيش چيه ؟ مهمترين اتفاق زندگيت چي بوده ؟ نيرو محركه لازم براي تغيير دادن آواتار توي يه كاربر چيه ؟ چرا در تو ايجاد نميشه ؟! منظورت از امضات چيه ؟ هميناااا ديگه..... لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ 1:چه حیوونی را از بین این ها دوست داری؟ سنجاب-خرس گریزلی-اردک 2:رنگ بنفش را بیشتر دوست داری یا نارنجی؟؟ 3:فرق میهن پرستی با نژاد پرستی چیه؟؟ 4:بزرگترین زلزله این دهه در کجا اتفاق افتاد؟ 5:خوشگلی یا زشت یا متوسط؟؟ 6:دوست داری بری سوئد زندگی کنی یا ایتالیا ؟؟؟چرا؟؟ 7:چه تیپی میزنی؟موهات کوتاهند یا بلند .از ژل یا تافت و از این چیز ها استفاده میکنی یا نه؟> 8:فیزیک را بیشتر دوست داری یا شیمی ؟؟چرا؟؟ 9:چه نوع پیتزایی از همه بیشتر دوست داری؟؟ 10:از پیاز خوشت میاد یا نه؟؟ لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ کدوم بازیگر زن رو دوس داری؟ ايراني: فاطمه معتمد آريا، گلشيفته فراهاني خارجي: ناتالي پورتمن، مريل استريپ، اينگريد برگمن، جودي فاستر، ويوين لي، هلنا بونهام كارتر :دي ...تو بي كنتينيود... کدوم بازیگر مرد؟ ايراني: پرويز پرستويي،رضا كيانيان خارجي: مارلون براندو،ال پاچينو، جك نيكلسون، آنتوني هاپكينز، جاني دپ، داستين هافمن ... ادامه دارد بيسيار (اينا رو حضور ذهن داشتم) بهترین فیلمی که دیدی؟ نميتونم اينو بگم. واقعا بيشمارن سه گانه ي پدرخوانده رو خيلي دوس داشتم. از اينايي كه توي چند سال اخير ديدم و دوست داشتمم چنتا ميگم V for Vendetta Black Swan Schindlers List The Shawshank Redemption Se7en Fight club Inception The Silence of The Lambs Seven years in Tibet Saw1 منو ول كني اينجا كلي رديف مي كنم. سینما میری؟ آره ولي كم... آخرین بار کی بود؟ (فك كنم) 17 اسفند اكران اختصاصي جدايي نادر از سيمين چون همراه با نقدش بود رفتم... دوست داشتی بازیگر بودی؟ نه. همين كه توي زندگيمون بازي مي كنيم كافيه نویسنده چی؟ به معناي كسي كه شغلش نوشتن باشه نه. ولي دوس دارم گاهي بنويسم. كه البته بعدش يه جوري نابودش مي كنم نميدونم چرا. به نظرم آدم از خيلي چيزا ميتونه لذت ببره ولي وقتي وارد فاز حرفه اي ميشي ديگه اون لذت اوليه رو نميبري...دوس ندارم توي خيلي فيلدا حرفه اي بشم... کدوم فوتبالیستو دوس داری؟ لمپارد، مسي، بوفون، زيزو ، ابراهيموويچ، اتسترا :4chsmu1: کدوم تیم فوتبال؟ چلسي- رئال - يوونتوس (اينو در كودكي خيلي دوس داشتم بيچار پرپر شد ) فوتبال بازی میکنی؟ چه پستی؟ تا قبل از دانشگاه آره. با داداشم كه بازي ميكردم اصولا دروازه بان بودم اون شوت ميزد من كبود ميشدم :banel_smiley_4: توي مدرسه ولي فوروارد بودم بلدی اصلا شوت بزنی؟ قدرت پاهام خوب بود :167: هیجان انگیزترین کاری که تو زندگیت کردی چی بود؟ نميدونم. بچه كه بودم آتيش بازي رو خيلي دوس داشتم. كلا تفريحات سالمم بود . يه بار پاركينگمونو آتيش زدم. شايد اين هيجان انگيز باشه ولي فك كنم ترين نيست. کدوم یکی از معلمات از دستت عاصی شد سر به بیابون گذاشت؟ معلم كامپيوتر سال اول دبيرستان. يه مقدار بدجنس بود. منم مسئول سايت بودم. انقد ويروس ريختم تو كامپيوترا و انقد پسورد گذاشتم واسشون كه هر سري سرشو مي كوبوند تو ديوار از دست ما. يه مقدارم وسواسي بود. يه دو تا حركت ناشايستم سر كلاس صورت داديم ديگه بلند شد رفت. (براي اينكه نگين پيچوند مي گم. يكيشون اين بود كه موش مرده انداختيم تو كمد ميز معلم ) تنهایی رو دوست داری یا شلوغی؟ تنهايي رو ترجيح ميدم چون ميتونم فك كنم. البته بودن در جمع دوستان رو هم دوست دارم ولي هميشه از محيطاي خيلي شلوغ فراريم توی زندگیت از چه کسی الگو می گیری؟ راستش فرد خاصي نيست كه بگم مي خوام اين مسيرو كه اون رفته برم يا از كارايي كه كرده سرمشق بگيرم. درواقع توي هر كاري خودمو صرفا با خودم مي سنجم و كاري به بقيه ندارم. نميدونم درسته يا نه ولي تا حد زيادي خودم الگوي خودمم واست مهمه برات تولد بگیرین ؟ نه. اگه تولدي باشه فقط قسمت با هم شاد بودنشو دوس دارم كه اونو ميشه بدون تولدم به دست آورد. چقد به اصول اخلاقی که خودت وضع می کنی پایبندی؟ خيلي. سعي مي كنم تا جايي كه ميتونم رعايت كنم. دقيقا قوانين خودمم رعايت مي كنم. نه ديگران. البته هيچ وقت به سمتي نميرم كه حتي يه ذره حس كنم ميتونه باعث اذيت شدن ديگران بشه. اميدوارم موفق بشم... تا چه حد نظر دیگران برات مهمه ؟ اگه مشورت منظورتونه كه براي كوچكترين مسائلم با افرادي كه حس كنم صلاحيتشو دارن مشورت مي كنم. منظورم از صلاحيت اين نيست كه بدونم تاييدم مي كنن. معمولا توي اين موارد با خودم روراستم. در نهايتم شرايطو ميسنجم و تصميم نهايي رو ميگيرم. ولي اگه توي موارد عادي باشه و يه نفر همينطوري يه نظري بياد بده، كار خودمو ادامه ميدم. مگه اينكه شك كنم كارم غلطه. در بعضي موارد بيسيار نصيحت پذير و در بعضي موارد بيسيار قد ميباشم. بستگي داره با معيارام سازگاري داشته باشه يا نه... دوست داری همیشه محبوب باشی؟ اين به عنوان يه فكر هميشه توي ذهنم نيست كه آخ كاش من اينجا محبوب ترين باشم و اينا... ولي خب اين طبيعيه كه انسان دوس داشته باشه دوستش داشته باشن. در حالت كلي اصن بهش فكرم نميكنم. يا هست يا نيست ديگه. بدترین سوتی که تا حالا دادی چی بوده ؟ راستش يادم نمياد بد ترينش چي بوده... يه بار استادم گفت فلان روز بيا. منم گفتم دارم ميرم مسافرت نميتونم. زد و پرواز كنسل شد.همون روز رفته بودم يه چيزي بخرم استادم جلوم سبز شد. گفت الان تهران نيستي ديگه... من در اون صحنه واقعا نميدونستم چي بگم تا حالا کسی رو مجبوری تحمل کردی؟ آره... مخصوصا وقتايي كه مي خوام تنها باشم. ولي كلا سخت نميگيرم. دو روز زندگيه بابا. ميگذره. خودش كلي گير داره من چرا گير ايجاد كنم خودم؟ چند بار زورکی لبخند زدی؟ حسابش از دستم در رفته... خيلي كم پيش مياد كه موضوعي باعث خندم بشه. ولي خب از درون ممكنه به شدت خوشحالم باشم. براي نشون دادن اينكه خوشحالم مجبورم بخندم. نميشه براي خيليا توضيح داد كه من با اين قيافه ي عبوسم سرشار از شادي ميباشم. اگه مجبور باشی تو مجلسی شرکت کنی شرکت می کنی؟ بستگي داره. من همه چيو با معياراي خودم ميسنجم. اگه حس كنم اذيت ميشم و در صورتي كه نرفتنم باعث ناراحتي شديدي نشه نميرم. كسي نميتونه منو مجبور كنه. خودمم كه تصميم ميگيرم :persiana__hahaha: بدترین ادمی که تو عمرت دیدی کی بود؟ خودم نگرش درمورده ادما چجوریه؟ همه خوبن مگه اينكه خلافش ثابت شه. و اينكه اگه فردي فك ميكنه يه جور زندگي مي تونه خوشحالش كنه و اين نگرشش باعث آسيب به كسي نميشه بذاريم زندگيشو بكنه... چيكارش داريم كه گاهي ميشيم دايه ي عزيز تر از مادر... توی زندگی اگه شکست بخوری چه حسی بهت دست میده ؟ من معمولا به طور عجيبي بدون تلاشي كه هم نوعانم ميكنن، برد كردم . به خاطر همين اگه شكست بخورم در حالت معمول خوشحال ميشم چون بهانه اي ميشه براي اصلاح. دليلشو پيدا مي كنم.اگه پيدا بشه درستش مي كنم و با انرژي چند برابري مسيرو ادامه ميدم. هميشه اينطوري بودم. جديدا توي يه فضاي خلاء گير كردم كه نميدونم شكسته يا نه و دليلي هم براش ندارم... یه چیزی که هیچوقت فراموشش نمی کنی؟ آدم خيلي فراموشكاري هستم. بيسيك ترين مسائلم يادم ميره... مث خوابيدن... غذا خوردن...و خيلي اتفاقاي مهم. اينكه يه نظم بزرگ هست... شايد بشه گفت هيچ وقت عواطفو هم فراموش نميكنم... مورد خاصي به ذهنم نميرسه... تلخ ترین چیزی که تا حالا خوردی؟ قرص پني سيلين. اگه مجبور باشی بین زندگی و عشقت یکی رو انتخاب کنی اونوقت ؟ متوجه منظورتون از عشقم نشدم. ولي در هر صورت احتمالا عشقم. من خيلي ساده ميتونم از زندگي بگذرم. نميدونم چرا؟ شرمندتم !!! :girlhi: خواهش مي كنم. لطف كردين. ممنون به خاطر سوالاي خوبتون :icon_gol: لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ نامرداا من ديشب رفته بودم تبليغ كنم همه سوالا رو پرسيدين. تازه بعدشم از سايت پرت شدم بيرون :w00:خوبت شده هر كي با اوريون در افتاد .... ور افتاد ايول دستتون درد نكنههههههههههههه بياين اسااااااااااسي جزغاله ش كنيييييييييييم. كباب جيگر خوشمزه ميباشد شبلي رو ميشناسي؟ اوريون جيگر بگو ببينم چنتا زبان بلدي؟ منظورم تسلط نيست.خودت ميدوني چه اعترافي مي خوام ازت بگيرم. پس منو نپيچون :167: خب من به ياد گرفتن زبان كلا علاقه دارم و برام راحته. نمره ميدم به هر كدوم: انگليسي 80 كردي 80 تركي 30 آلماني 30 عربي 50 فرانسه 5 انگليسي و كردي رو راحت مي تونم صحبت كنم. ولي تسلط كامل ندارم. تركي و آلماني رو دست و پا شكسته مي تونم جمله بسازم. اينكه بشنوم يا بخونم برام راحت تره. عربي رو كه تا حد زياد مي فهمم. تا حالا حرف نزدم ببينم ميتونم يا نه فرانسه هم يه مجموعه لغت بلدم فقط. پ.ن: لري متاسفانه گويش محسوب ميشود. :persiana__hahaha: من همش برام سواله كه تو چرا پذيرش نگرفتي بري؟ چون فعلا امادگي نداشتم. من در كمال خنثي بودن موجود وابسته اي هستم. نتونستم هنوز براي خودم رفتن رو توجيه كنم. اتفاقا موقعيتش وجود داشت و براي كارشناسي ارشد خيلي راحت ميشد رفت ولي من اينطوريم ديگه... حالا وقت هست... تا حالا با چنتا استادت دعوات شده؟ كي برنده س دعوا كه نه. انتقاد يا بحث زياد بوده. چون من نميتونم پيچانيده شدن درس يا اطلاعات غلط دادن رو تحمل كنم. در اين موارد وجدان طرف رو پودر مي كنم. شايد درست نباشه ولي باعث نشده ازم دلخور شن. حدود احترام رو هميشه رعايت مي كنم. اين اواخرم مدام با يكي از استادام بحث داشتم. در نهايتم خيلي كوتاه اومدم چون واقعا ديگه تحمل قضيه سخت شده بود. در مورد برد و باخت اگه اثر استاد راهنما رو اضافه كني ميشه برد چون خودم به تنهايي به خاطر تلاش در رعايت اصول اخلاقي استاد و دانشجو از يه حدي جلو تر نميرم و استادم زورش بيشتره ديگه... من موندم. تو چرا اينقد تخسي بچه؟ :w00: خودتي :w00: من به ايم طفلي اييييي خب هر كسي واسه خودش يه سري حدود داره كه حاضر نيست ازشون رد بشه... من شايد اين حدودم يه مقدار ايدآل گرايانه باشه... جريان چيه كه استادا اينقد تحويلت ميگيرن؟ تكذيب نكن كه حضوري ديدمممم :167: نميدونم. براي خودمم سواله تا حد زيادي چون من واقعا در مقايسه با دوستام در موقعيت اعدام بايد قرار بگيرم شايد چون به اين قضيه اونقدر اهميت نميدم و حواشي ندارم :دي راز موفقيت شما در اين معدل ها رو رتبه هاي درخشان چيه؟ :shame: من پشيمونم... واقعا نميدونم چطوري ممكنه آدمي مث من موفق محسوب بشه... بين جدايي نادر از سيمين و اخراجي ها؟ اگه منظورت اين قضيه ي تحريم و ايناس اصلا توي اين فاز نيستم. مسلما اگه اخراجي ها فيلمي بود كه دوست داشتم ببينم مي رفتم ببينم. از يه مسئله خيلي بدم مياد اونم قاطي شدن مسائل زودگذري مثه جهت گيري هاي سياسي توي جنبه هاي عادي زندگيمه. اصلا حاضر نيستم لذتي رو به خاطر اين مسائل از خودم بگيرم. جدايي نادر از سيمينم قبل از اينكه بدونم اكرانش با اخراجيا هم زمانه رفتم ديدم. به خاطر اينكه جلسه ي نقد و بررسيشم بود. فردا هم واسه اخراجيها دانشگاه اكران اختصاصي گذاشته. همراه با نقدش و با حضور آقاي ده نمكي. اگه كار نداشتم ممكن بود برم ببينم به چه انگيزه اي اينا رو ساخته چه رنگي؟ اگه بازم منظورت سياسته هيچ كدام. كاش به جاي رنگارنگ بودن يكرنگ بوديم... اگه من از اين به بعد رنگ تو بنويسم چي كارم مي كني؟ هيچي. سندشو كه به اسمم نزدم. ارث بابام كه نيست. :persiana__hahaha: دوس داشتي چي بپرسم كه نپرسيدم؟ اوريون منو چه جوري ميكشي؟ عزيزم دارم ابزارشو طراحي مي كنم. تركيبي از گيوتين...سيم خاردار...صندلي الكتريكي رنده و ديگ آب جوش ميباشد. الان بايد برم كلاس عصري ميام سراغتت :167: خوش اومدي عزيز دل لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ منم اومدم :mornincoffee:خوش اومدي من زیاد سوال شخصی نمیپرسم چون فکر نمیکنم جواب بدی! :-" :mornincoffee: بعضيا رو جواب ميدم خب 1) جدایی نادر از سیمین یا اخراجی های 3 !؟ چرا!؟ قسمت اول سوالتو تو پست قبلي جواب دادم. و اما در مورد چرا: جدايي نادر از سيمين رو اونقدر دوست نداشتم. يعني جزء اون فيلم هايي نبود كه پژواكش توي ذهنم تا يه مدت بمونه... ولي خب در كل فيلم خوبي بود. اصغر فرهادي توي سينماي ايران يه موهبته اخراجي ها رو سبكشو دوس ندارم. بعدا اگه اتفاقي جايي داشتن ميديدن ممكنه منم ببينم. فك نميكنم جلسه ي نقدش خيلي جالب باشه وگرنه ميرفتم. البته ديدم كه بعضي جا ها ميگن اينو دانلود كنيم. كه از اين حركت به شدت بدم مياد... به نظرم اگه كاري غلطه، واقعا توي هر شرايطي غلطه. مخصوصا اگه بدونيم باعث آسيب رسيدن به فردي ميشه. اينكه از ده نمكي خوشمون نمياد دليل نميشه حاصل زحمت چندين نفر كه با عقايد مختلف تو ساختش حضور داشتن رو پايمال كرد. ما خودمونو اگه درست كنيم خيلي چيزا درست ميشه... 2) آدم لجبازی هستی!؟ چقدر!؟ آخرین بار که خواستت رو با لجبازی پیش بردی کی بود!!؟ نه لجبازي نميكنم و توي اكثر موارد راحت كنار ميام با همه چي. ولي اگه با معيارام در تناقض باشه چيزي امكان نداره انجامش بدم. آخرينش يادم نيست ولي فك كنم يكي از بزرگتريناش انتخاب رشته م بود 3) فاصله ی دقیق orion تا زمین چقدره!؟ اصلا چرا Orion nebula!؟ مثلا چرا Eagle nebula نه!؟ قبلا مي گفتن 1565 سال نوري گويا جديدا به اين نتيجه رسيدن كه 1270 سال نوري هست. خب اوريون براي كسايي كه به طور آماتور رصد مي كنن آسون ترين هدفه. با دوربيناي خيلي ساده اس هم ميشه ديدش. واقعا به نظرم زيباست و قابليتشو دارم كه ساعت ها خيره بشينم بهش نگاه كنم. اولين سحابي كه خودم رصد كردم بود. توي شباي زمستوني خيلي راحت ميشه ديدش. الآنم هر شب ميرم پيداش مي كنم. من كلا سر به هوا ميباشم 4) به astronomy علاقه داری!؟ چقدر!؟ تجربه ای هم داری!؟ خيلي زيااااااااااد. واقعا از اون موارديه كه هيچ وقت ازش سير نميشم. آره چند بار رفتم كوير. رصد البته خيلي امكانات نداشتيم. ولي بازم خوب بود. 5) تا حالا با تلسکوپ آسمون رو دیدی!؟ چجوری بود!؟ آره. آرامش بخش و زيبا... سوالارو 5 تا 5 تا جواب ميدم كه كيفيت نياد پايين... لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ 6) حجاب پوششی چقدر در شخصیت آدم ها تاثیر داره!؟ شخصيت روي حجاب پوششي تاثير ميذاره ولي فك نميكنم لباس تاثير چنداني روي شخصيت داشته باشه. شايد به طور خيلي غير مستقيم باعث بشه كاري براي ادم عادت بشه كه اشتباه باشه يا همچين چيزي... 7) اصلا تعریف شخصیت چیه!؟ چرا میگن بعضی از آدم ها با شخصیت هستن و بعضی ها بی شخصیت!!!!؟ مگه شخصیت یه کمیت Scalar هست!!؟ فك كنم تعريف اون چيزي كه به طور عام شخصيت محسوب ميشه يه معياري باشه از ميزان احترام و رعايت افراد توي يه سري چارچوب هاي تعيين شده. اين چارچوب بر اساس چندين مورد ساخته ميشه. مث اخلاقيات...عرف جامعه و ... دسته بندي آدم ها توسط خود آدم ها به نظرم معناي چنداني نداره ولي خب ايني كه توي جامعه داريم اين جوريه. مرز ها و فاصله باهاشون اين برچسب ها رو ايجاد مي كنن. فاصله ي منفي مطلوب نيست... نه. اسكالر نيست. اتفاقا ميتونه برداري باشه. چون با شرايط عوض ميشه. چارچوب مطلقي نداريم... 8) شخصیت اینترنتیت با خارج از اینترنتت چقدر تفاوت داره!؟ خيلي كم. فقط تو دنياي بيرون شايد دير تر با ديگران ارتباط برقرار كنم... 9) صبح ها ساعت چند از خواب بیدار میشی!!؟ یه راهکار بگو که من بتونم صبح زود از خواب بیدار شم!؟ بستگي داره كي بخوابم. چند وقت باشه نخوابيده باشم و ... تا 3 سال پيش هر موقعي كه مي خوابيدم 6 صب بيدار بودم ولي الآن خواب و بيداريم قاطي شده. شب زود بخواب. قبل از خواب كافئين نرسون به بدن 10) انسان کامل رو منهای نقائص ذاتیش تعریف کن! هيچوقت تعريفي ازش نداشتم. فك كنم چنتا خصوصيت رو بايد داشته باشه ولي تعريف دقيقي ندارم. بدون نياز به عامل خارجي اخلاقيات بنيادي رو توي هر شرايطي رعايت كنه. حس كنه سعادتمنده. آرامش رو واقعا تو زندگيش حس كنه. اگر جايي هست كه مي تونه باشه... باشه... به نظرم يه مقدار مشكل داره اين قضيه. انسان توانايي هاش نا محدوده و يه موجود ديناميكه. نميشه بهترين باشي و همچنان بهترين تر هم وجود داشته باشه... :w127: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده