Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ درد را از هر طرف که بخواني درد است، بيهوده دنبال ميانبر نباش لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ فردا و ديروز با هم دست به يکي کردند ديروز با خاطراتش مرا فريب داد و فردا با وعده هايش مرا خواب کرد وقتي چشم گشودم امروزم گذشته بود لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ کاري را که امروز قادر به انجام دادن آن هستي به فردا موکول مکن.زيرا امروز همان فردايي است که ديروز منتظر آن بودي لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ زندگي هنر نقاشي کردن است بدون استفاده از پاک کن. سعي کن طوري زندگي کني که وقتي به گذشته بر مي گردي نيازي به پاک کن نداشته باشي. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خوشبختي مانند پروانه اي است ، اگر او را دنبال کنيد از شما فرار مي کند ولي اگر آرام بنشينيد روي سر شما خواهد نشست لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به ياد داشته باشيم: جان فدا کردن براي دوست چندان مشکل نيست، پيدا کردن دوستي که ارزش جان فدا کردن را داشته باشد مشکل است لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اگر جلوي اشتباهات خود را نگيريد، آنها جلوي شما را خواهند گرفت لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به همه لبخند بزن اما با 1 نفر بخند همه را دوست داشته باش اما به 1 نفر عشق بورز تو قلب همه باش اما قلبت مال 1 نفر باشه لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ در راه رسيدن به اوج با مردم مهربان باش چرا كه هنگام سقوط با همان مردم رو به رو خواهي شد لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ عيب کار اينجاست که من '' آنچه هستم '' را با '' آنچه بايد باشم '' اشتباه مي کنم ، خيال ميکنم آنچه بايد باشم هستم،در حاليکه آنچه هستم نبايد باشم لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ هيچ زمان دل به کسي نبند ...... چون اين دنيا اين قدر کوچک است که دو تا دل کنار هم جا نميشه ..... ولي اگر دل بستي ... هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه ... که ديگه پيداش نميکني لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ بعضي فکر مي کنند منصفانه نيست که .خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است .بعضي ديگر خدا را ستايش مي کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته است لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اگر شبي از شبهاي زمستاني، مسافري به اميد گرماي نگاهت به تو پناه آورد تنهايش نگذار. شايد در گرمترين روزهاي تابستان به خنکي لبخندش محتاج شوي لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ نگراني هرگز از غصه فردا نمي کاهد بلکه فقط شادي امروز را از بين مي برد لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ بغض.....بزرگترين نوع اعتراضه! اگه بشکنه،ديگه اعتراض نيست! التماسه لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ انگاه كه با دستانت واژه ي عشق را بر قلبم مي نوشتي سواد نداشتم اما به دستان تو اعتماد داشتم حالا سواد دارم اما ديگر به چشمانم هم اعتماد ندارم لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ امروز با هم بودن را تجربه ميکنيم و شايد فردا به ياد هم بودن را . پس امروزمان را زيبا کنيم به حرمت خاطرات فردا.... لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خاک بخواب نازنين تختي نيست آواره شدن حکايت سختي نيست از پاکي اشک هاي خود فهميدم لبخند هميشه راز خوشبختي نيسيت لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ حاصاضرب توان در ادعا مقداري ثابت است . هرچه توان انسان كمتر باشد ، ادعاي او بيشتر است و هرچه توان انسان بيشتر شود ، ادعايش كمتر مي گرد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده