Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ از قطره پرسيدند آرزويت چيست؟ گفت به هم پيو ستن و جويبار شدن از جويبار پرسيدند آرزويت چيست؟ گفت :به هم پيوستن و رود شدن رود را پرسيدند آرزويت چيست؟ گفت به هم پيوستن و دريا شدن دريا را پرسيدند آرزويت چيست ؟ گفت هيچ...!!! ولي کاش قطره شبنمي بودم در کنار گلي بي خبر از همه جا...!!! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ انسان سه راه دارد: راه اول از انديشه ميگذرد،اين والاترين راه است. راه دوم از تقليد ميگذرد، اين آسانترين راه است. و راه سوم از تجربه ميگذرد، اين تلخترين راه است. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ هميشه تو يک ارتفاع بالايي از جو، ديگه ابر وجود نداره. اگه يک وقت ديدي آسمون دلت ابري بود بدون به اندازه کافي اوج نگرفتي. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ منتظر باش اما معطل نشو .تحمل کن اما توقف نکن . قاطع باش اما لجباز نباش. صريح باش اما گستاخ نباش . بگو آره اما نگو حتما . بگو نه اما نگو ابدا لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ روزي مرگ از زندگي پرسيد: آن چيست که باعث مي شود تو شيرين و من تلخ جلوه کنم؟زندگي لبخندي زد و گفت دروغی که در من وجود دارد و حقيقتي که در تو نهفته است لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ گذشت زمان بر انان كه منتظرند بسيار كند ،بر انان كه مى هراسند بسيار تند، بر انان كه زانوى غم بغل مى گيرند بسيار طولانى ، و به انان كه به سر خوشى مى گذرانند بسيار كوتاه است، اما بر انان كه عشق مى ورزند... زمان را اغاز و پايانى نيست - لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ كساني كه هميشه در سايه زندگي مي كنند براي ديگران سايه اي ندارند لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ روزي شخصي در حال نماز خواندن در راهي بود و مجنون بدون اين که متوجه شود از بين سجاده اش عبور کرد مرد نمازش را قطع کرد و داد زد هي چرا بين من و خدايم فاصله انداختي مجنون به خود آمد و گفت من که عاشق ليلي هستم تورا نديدم تو که عاشق خداي ليلي هستي چگونه مرا ديدي لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خيلي تلخه ببيني يه اهو اسير چنگال يه شير شده ولي تلخ تر اينه که ببيني يه شير اسير چشماي يه اهو شده لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ در شرايط دشوار زندگي مرد بزرگ به خود سخت مي گيرد و مرد کوچک به ديگران لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ دوستي مثل يه برکه مي مونه که حتي اگه بزرگترين سنگ دنيا رو داخلش بندازي بعد از يه مدت کوتاه آروم و بي تلاطم مي شه لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ حقيقت چيزي نيست که نوشته ميشود.............ان چيزي است که سعي ميشود پنها ن بماند لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ گر کسي مي گويد که براي تو مي ميرد دروغ ميگويد!!! حقيقت را کسي ميگويد که براي تو زندگي مي کند لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ فتادن در گل و لاي ننگ نيست. ننگ در اين است كه آنجا بماني لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ 1) اگر اولش به فكر آخرش نباشي آخرش به فكر اولش مي افتي . 2) لذتي كه در فراغ هست در وصال نيست چون در فراغ شوق وصال هست و در وصال بيم فراغ . 3) آغاز كسي باش كه پايان تو باشد لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ آدم ها از جنس برگند .. گاهي سبزند ، گاهي پائيزن و زردند . زمستون ديده نميشن . تابستون سايبون سبزند . آدم ها خيلي قشنگند حيف که هر لحظه يه رنگند.. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ آنهاي كه باتو خنديده اندممكن است تورا فراموش كنند ولي آنهاي كه باتو گريه كرده اند هركز تورا از ياد نخواهند برد لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ آنهاي كه باتو خنديده اندممكن است تورا فراموش كنند ولي آنهاي كه باتو گريه كرده اند هركز تورا از ياد نخواهند برد لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ آرزو دارم فقط يک بار سرت را به روي سينم بگذاري تا تپش نامنظمه قلبم را احساس کني ولي از آن ميترسم که قلبم به احترمت بايستد لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ وقتي كه زندگي برات خيلي سخت شد، يادت باشه كه درياي آروم، ناخداي قهرمان نميسازه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده