رفتن به مطلب

سخنان حکیمانه

Hossein.B

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 126
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• Hossein.B

127

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

روزی شخصی را به جرم بد دهنی پیش حاکمی بردند که اتفاقا بسیار با ادب و مبادی آداب بود پس حاکم سوال کرد عزیز من ! تو را به چه جرمی اینجا آورده اند ؟ شخص بددهن جواب داد : به جرم بد دهنی . حاکم گفت : خب دوست من ! چرا به چنین عمل ناشایستی دست می زنی ؟ شخص بد دهن گفت : آخر در این شهر که برای آدم اعصاب نمی گزارند صبح رفتم از بقالی شیر بخرم ...سگ گفت شیر تمام شده ! بلافاصله به نانوایی رفتم تا چند عدد نان بخرم بی شرف بی همه چیز چند نان سوخته به من داد و صبحانه هم در خانه هیچ زهر ماری نبود تا مرگم کنم ! از آنجا به سر کار رفتم اما دیدم شاگرد توله خر ! کار مردم را زده خراب کرده هنوز کار را شروع نکرده بودم که یک مردیکه الدنگی آمد و گفت : که تو چرا سروقت کار مرا تمام نمی کنی و کلی سر وصدا راه انداخت و همین جور مشکل پشت مشکل حالا شما بفرمایید من با این وضعیت چه ...هی بخورم از دست این .... پس حاکم که جو گیر شده بود فریاد زد که : بندازید در زندان این مردیکه .... ، ..... ، .......،عوضی را ! شخص بددهن گفت : عجب استعدادی دارید شما !خدا پدر ما را بیامرزد که یک عمر زور زد تا ما به این مرحله رسیدیم !

لینک به دیدگاه

سازنده ترين كلمه گذشت است ... آن را تمرين كن . پرمعني ترين كلمه " ما " است ... آن را به كار ببر. عميق ترين كلمه "عشق" است ... به آن ارج بنه. بي رحم ترين كلمه "تنفر " است ... از بين ببرش. سركش ترين كلمه" تنفر" است ... با آن بازي نكن. خودخواهانه ترين كلمه " من " است... از آن حذر كن. ناپايدارترين كلمه " خشم" است... آن را فرو ببر

لینک به دیدگاه

پوچ ترين کلمه((طمع)) است...آن را بکش. سازنده ترين کلمه((صبر)) است...براي داشتنش دعا کن. روشن ترين کلمه((اميد)) است...به آن اميدوار باش. ضعيف ترين کلمه((حسرت)) است...آن را نخور. تواناترين کلمه((دانش)) است...آن را فرا گير. محکم ترين کلمه ((پشتکار)) است...آن را داشته باش. سمي ترين کلمه((شانس)) است...به اميد آن نباش. لطيف ترين کلمه((لبخند)) است...آن را حفظ کن.

لینک به دیدگاه

مردم به همان اندازه خوشبخت اند كه خودشان تصميم ميگيرند. خوشبختي به سراغ كسي ميرود كه فرصت انديشيدن در مورد بدبختي را نداشته باشد. دريا باش كه اگر كسي سنگي به سويت پرتاب كرد سنگ غرق شود نه آنكه تو متلاطم شوي

لینک به دیدگاه

ياد گرفتم که : 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند. 2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند . 3. از حسود دوري کنم چون حتي اگر دنيا را هم به او تقديم کنم باز هم از من بيزار خواهد بود . 4. تنهايي را به بودن در جمعي که به آن تعلق ندارم ترجيح دهم

لینک به دیدگاه

آيا ميدانيد:

اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند ايرانيان بودند .

اولين مردماني كه ذوب فلزات را آغاز كردند ايرانيان بودند در شهر سيلك در اطراف كاشان .

اولين مردماني كه كشاورزي را جهت كاشت و برداشت كشف كردند ايرانيان بودند .

اولين مردماني كه نخ را كشف كردند و موفق به ريسيدن آن شدند ايرانيان بودند .

اولين مردماني كه سکه را در جهان ضرب كردند ايرانيان بودند

لینک به دیدگاه

خود را نگران آن چه مي داني يا نمي داني نکن .نه به گذشته بينديش و نه به آينده فقط بگذار دستان خدا هر روز شگفتي هاي اکنون را براي تو بياورند

لینک به دیدگاه

پشت سرت را نگاه كن ! در سالي كه گذشت چند تا دل را شكستي ؟! چند دل بدست آوردي ؟! اشك چند چشم را در آوردي ؟! بر روي چند لب ، لبخند نشاندي ؟! چند تا روح را آزردي ؟! چند روح را به پرواز در آوردي ؟! در چند وجود ، بوته ي محبت كاشتي ؟! ريشه ي كينه ي چند قلب را بارور كردي ؟! کدام نابساماني را سامان دادي ؟! چه زخمهائي را التيام بخشيدي ؟! کدام بيچاره را چاره نمودي ؟! کدام روح آشفته را آرامش بخشيدي ؟! ........ يادت هست

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...